T_Zoli
  • T_Zoli
  • Veterán (Szint 16) Topic Starter
Friday, February 28, 2014 8:20:15 AM
Tisztelt Felhasználóink!

Portálunkról letölthető a visual Ixdoki 1.72.0 verzió váltója.

Változások:

Legfrissebb gyógyszer, segédeszköz és intézet törzs

Program módosítások felhasználói észrevételek alapján:

Kommunikáció:

Ixnet labor kommunikáció módosítása

Mentés követés:

CD-re mentéskor is bejegyződik a mentés ténye

Előjegyzési naptár:

Külön háttér színe van a webes előjegyzésre feltöltött időpontoknak

A már megjelentek paciensek halványabb színnel jelennek meg

Naptár töltődés gyorsítása

Elvégzett oltások:

Kérhető bármilyen oltás is excel táblázatba (oltóanyag elszámoláshoz illetve környezetben adott oltás elszámoláshoz)

Időszakos státusz:

800x600-as képernyő felbontás esetén is látható a teljes képernyő

NRSZH beutaló:

A II (1) fülön található egyéb megbetegedések táblázat az észlelés idejének sorrendjében jelenik meg. Beutaló nyomatatásakor is ebben a sorrendben jelennek meg az adatok.

Info lap:

Az infólapon az alkalmassági vizsgálatok érvényesség dátuma is látszik. A vizsgálat neve mögött zárójelben, megjelenik ez az adat.

Ixfer listák:

Minden Ixfer listázón, ha három vagy kevesebb céget választunk ki, a listára rákerül a cégek(ek) neve. Ha ennél több cég van kiválasztva, a korábban megszokott "választott munkahely" látszik a listán.

Ixfer – Munkahelyi bejelentő:

Munkahely bejelentőn a korábbi „Bőr rák.b. kátrány,bitum.” szöveg helyett a „Rákkeltő vegyi anyagok” szerepel.

Védőnői jelentés:

Az „Egyéb látogatások” nem kerülnek automatikusan jelentésre.

dr.Kovács József
Monday, March 3, 2014 9:15:15 AM
A naptár változtatásai nagyon jók lettek, villámgyors, szuper.[nagyonok] [mindenok] 🖐 👏
dr.Kovács József
Bogi
  • Bogi
  • Veterán (Szint 18)
Wednesday, March 5, 2014 9:08:43 AM
Engedtessék meg egy kis kötözködés: javaslatos gyógyszernél, ha nem választottam ki a pontot, korábban felírásnál előjött az ablak és egyszerűen pótolhattam. Most közli, hogy nem lehet felírni, aki nem hiszi járjon utána. Ki kell lépni a gyógyszerfelírás ablakból, be kell lépni a javaslatos ablakba, újra gyógyszerfelírás. [gonosz] Vissza lehetne ezt csinálni?
palenkascs
Wednesday, March 5, 2014 9:31:42 AM
Originally Posted by: Bogi 

Engedtessék meg egy kis kötözködés: javaslatos gyógyszernél, ha nem választottam ki a pontot, korábban felírásnál előjött az ablak és egyszerűen pótolhattam. Most közli, hogy nem lehet felírni, aki nem hiszi járjon utána. Ki kell lépni a gyógyszerfelírás ablakból, be kell lépni a javaslatos ablakba, újra gyógyszerfelírás. [gonosz] Vissza lehetne ezt csinálni?

Ahhoz, hogy nyomozgatni tudjak az észrevétel kapcsán, kérhetek egy készítmény nevet?

Bogi
  • Bogi
  • Veterán (Szint 18)
Wednesday, March 5, 2014 9:41:36 AM
Originally Posted by: palenkascs 

Ahhoz, hogy nyomozgatni tudjak az észrevétel kapcsán, kérhetek egy készítmény nevet?

pl. Inegy, de több javaslatossal megtörtént

palenkascs
Wednesday, March 5, 2014 12:26:03 PM

Originally Posted by: palenkascs 

pl. Inegy, de több javaslatossal megtörtént

Telefonon keresztül lépésről lépésre megvizsgáltuk a jelenséget, viszont ekkor már sikerült az EÜ pont választó ablak 'kikényszerítése'. Ezért kérem, hogy ha ismét előfordulna a leírt probléma, jelezze újra felénk, és ahogy megbeszéltük, távoli internetes eléréssel megnézzük.

Ilona
  • Ilona
  • Veterán (Szint 20 - Max)
Wednesday, March 12, 2014 10:48:55 AM
Az Infomix telefonszámát kérem szépen ! Köszönöm !!
Kharon
Wednesday, March 12, 2014 12:14:11 PM
Originally Posted by: Ilona 

A központi számunk: 06 1 214 50 63

Wednesday, March 12, 2014 4:44:26 PM
Originally Posted by: Ilona 

Csak halkan megsúgom, hogy a felső sorban a help menü névjegy kattintáskor előkerüla telefonszám is[mosoly]

misidoki
Wednesday, March 12, 2014 6:00:46 PM