T_Zoli
  • T_Zoli
  • Veterán (Szint 16) Topic Starter
Tuesday, June 17, 2014 4:05:32 PM
Tisztelt Felhasználóink!

Portálunkról letölthető  a visual Ixdoki, visual Ixfer, visual Ixvédőnő, visual Ixügyelet rendszereink legfrissebb, 1.75.1. verziója.

Az OEP tanusítvány frissítése miatt, a visual induláskor ellenőrzi az operációs rendszert.

Amennyiben a számítógépen olyan operációs rendszer (windows XP) van, amivel 2014 június 19-től nem megfelelő az OEP szerver TAJ ellenőrzés és eJelentés elérése,

egy tájékoztató üzenet jelenik meg.

Az üzenetben olyan információt olvashat, ami segít a megfelelő működéshez.

dr.Kovács József
Wednesday, June 18, 2014 2:25:25 PM
Erről a tanúsítvány frissítésről lemaradtam. Hol lehetett ezt megtudni?
dr.Kovács József
K Bálint
Wednesday, June 18, 2014 2:52:57 PM
Originally Posted by: dr.Kovács József 

Erről a tanúsítvány frissítésről lemaradtam. Hol lehetett ezt megtudni?

Az OEP küldött a napokban kör e-mailt ezzel kapcsolatban, de itt a fórumon is olvashat az alábbi linken bővebben róla.

Fórum 3010 hozzászólás 

Somogyi László
Thursday, June 19, 2014 7:49:18 PM
Szeretném itt is megköszönni:

Tegnap estére sikerült leváltanom az XP-t Windows 7-re, új gépet előkészítettem, ma délelőtt táveléréssel megvolt a telepítés, beállítgattuk még ami kell, a rendelés rendben megkezdődhetett, nem volt probléma, minden működik.

Ha nem lenne fórum és távelérési lehetőség, hát néztünk volna ma, mint a boci, hogy mi van.

(azért a telepítéskor megadott felhasználói szintű NTFS és megosztási jogosultságokat az adat és program mappákra kicsit újrahangoltam utána, mert paranoiás vagyok [megremul] [nmosoly] )

Még egyszer köszönet!