T_Zoli
  • T_Zoli
  • Veterán (Szint 16) Topic Starter
Thursday, March 31, 2016 8:52:57 AM
Tisztelt Felhasználóink!

Portálunkról letölthető a visual Ixdoki rendszer legfrissebb, 1.98.0 verziója.

Változások:

Legfrissebb gyógyszer, segédeszköz és intézet törzs

Védőnő – Iskolai listák – Orvosi alkalmassági vélemény

26/1997. (IX. 3.) NM rendelet csatolmánya alapján az alkalmassági vélemény munkaköri és szakmai is lehet az iskolákban.

Védőnő – iskolai listák – Iskolai egészségügyi adatok

Megadható egy dátum intervallum a nyomtatás előtt. Így nyomtatáskor csak a dátum intervallumba eső védőoltások, alkalmassági vizsgálatok és szűrővizsgálatok jelennek meg.

Regisztráció – Listák, jelentések – Influenza heti jelentés

Felhasználói kérésre nyomtatható a jelentés egy ANTSZ által kért formátumban is.

Háziorvos - Forgalmi kimutatások - Felírt receptek lista (Felhasználói kérésre)

A kiválasztott paciens, adott időszakában felírt receptjeit listázza.

Regisztráció – Személyi adatok (Felhasználói kérésre)

Törzslap fülön „Munkah. ürít” gomb. Megnyomásakor valamennyi a munkahelyhez tartozó adat kiürül, (foglalkozás, munkahely neve , címe).

misidoki
Friday, April 1, 2016 11:05:50 AM
Háziorvos-Forgalmi kimutatások/?/- ez hol van-,így nem találom a felírt receptek listáját sem.
csgyula
Friday, April 1, 2016 11:39:54 AM
Originally Posted by: misidoki 

Háziorvos-Forgalmi kimutatások/?/- ez hol van-,így nem találom a felírt receptek listáját sem.

A menüpontot a rendszer menüpontok karb. menüben a napi tevékenység, forgalmi adatok menü alatt tudja engedélyezni. Ha ez megtörtént akkor a napi tevékenység forgalmi adatok menüben elkészíthető a felírt receptek lista.

drbeata
Friday, April 29, 2016 12:42:13 PM
Tisztelt Infomix !

dr. Mező Beáta kb. 1 hete jelezte, hogy a lakcím beírásakor az épület, lépcsőház és ajtó szám után nem kerül pont úgy mint a házszám mögé. Amennyiben megoldható szeretné, ha oda is kerülne pont.

Köszönettel Oláh Szilvi az assziszt. (Gyál)

rpetra
  • rpetra
  • Veterán (Szint 20 - Max)
Friday, April 29, 2016 1:26:33 PM
Originally Posted by: drbeata 

Tisztelt Infomix !

dr. Mező Beáta kb. 1 hete jelezte, hogy a lakcím beírásakor az épület, lépcsőház és ajtó szám után nem kerül pont úgy mint a házszám mögé. Amennyiben megoldható szeretné, ha oda is kerülne pont.

Köszönettel Oláh Szilvi az assziszt. (Gyál)

Április 21-én ezt a hozzászólást írtam a Dotornő kérdésére, de sajnos választ nem láttam msot hozzá a fórumon:

rpetra wrote:

Nem tudom, jól értem-e? Felnéz

1. A lakcímnél nekem minden szám után tesz pontot (házszám, épület, lépcsőház, szint, ajtó). Hová lenne szükség még pontra?

2. Milyen sorokra gondol? A bejelentett dolgozókat ki tudja listázni az Üzem/Listák/ Bejelentett dolgozók menüpontban. A listában szerepel sorszám a betegeknél így az utolsó oldalon látható az össz. létszám az adott partnerhez.