T_Zoli
  • T_Zoli
  • Veterán (Szint 16) Topic Starter
Thursday, June 30, 2016 10:27:24 AM
Tisztelt felhasználóink!

Portálunkról letölthető a visual ixdoki legfrissebb 1.101.0 verziója.

Változások:

Legfrissebb gyógyszer, segédeszköz és intézet törzs

Kiemelt intézet karbantartó

A kiemelt lista sorrendje beállítható.

Lekérdezés - szűkített

A jobb alsó sarokban lévő beállításokban megadható, hogy a szűkített lekérdezések visszamenőleg, valamennyi korábbi eredményt mutassák.

Laborkérés

Hasonlóan a szakrendelési beutaláshoz, itt is megadható nyomtatási példányszám.

Paciens figyelmeztetések – 3 hónappal korábban

Az Alapbeállítások - Felhasználó fülön megadható, hogy a Paciens figyelmeztetések 3 hónappal korábban jelezzenek.

Cím adat

Ha a cím adatokba nem ír be pontot az épület, lépcsőház, emelt, ajtó adatok után, akkor is pontokkal fog megjelenni.

Ellátási dokumentum

Az ellátási dokumentációra rákerült a testsúly, magasság, BMI, vérnyomás, pulzus, fejkörfogat, derékméret adatok is.

Email -ben is küldhető a személyi adatoknál megadott e-mail címre.

Sári László
Friday, July 8, 2016 8:56:50 AM
Tisztelt Felhasználóink!

Portálunkról letölthető  a visual Ixdoki 1.101.1 frissítése.

2016. július 1-től érvényes gyógyszer- és segédeszköztörzs újabb, OEP által kiadott változások.

Ilona
  • Ilona
  • Veterán (Szint 20 - Max)
Thursday, July 14, 2016 9:25:03 AM
Gyógyszerírás. Több esetben tapasztaljuk, hogy nem jól számol a prg. pl. Ideál Teszt 50 db/doboz felírva : 2016.06.23

ellátva: 2016.05.08

visszafelé számolja a dátumot.

Azt szeretném megkérdezni, mikor lesz javítva a korábban jelzett probléma, beírom a panaszt, statust, írjuk a gyógyszert, gyógyszerkiválasztás után törli a panasz, statushoz beírtakat. Véleménynél beírtakat törli, ha visszarendelésre lépünk. A hiba kijavításáig azt a tippet kaptuk, hogy szürke területre kattintsunk... jó, jó, de ha elfeledkezünk róla, akkor kezdhetjük előről az egész beírtakat.

Köszönöm szépen !

FMilan
Thursday, July 14, 2016 11:14:29 AM
Originally Posted by: Ilona 

Gyógyszerírás. Több esetben tapasztaljuk, hogy nem jól számol a prg. pl. Ideál Teszt 50 db/doboz felírva : 2016.06.23

ellátva: 2016.05.08

visszafelé számolja a dátumot.

Azt szeretném megkérdezni, mikor lesz javítva a korábban jelzett probléma, beírom a panaszt, statust, írjuk a gyógyszert, gyógyszerkiválasztás után törli a panasz, statushoz beírtakat. Véleménynél beírtakat törli, ha visszarendelésre lépünk. A hiba kijavításáig azt a tippet kaptuk, hogy szürke területre kattintsunk... jó, jó, de ha elfeledkezünk róla, akkor kezdhetjük előről az egész beírtakat.

Köszönöm szépen !

Az Ideál Teszt egy segédeszköz, amely egy nem számolható dolog, így az ellátottságát a program nem tudja számolni, maximum az előző ellátottságok alapján próbál következtetni, de itt az ellátottsági ideje manuálisan megadható az ellátva dátumnál, azt át kell írni korrekt időpontra és akkor minden rendben lesz.

A másik kérdésnek utánajárok, hogy mikorra várható a javítás, és jelezni fogjuk, hogy mikorra várható.

Ilona
  • Ilona
Thursday, July 14, 2016 1:41:18 PM
Tudjuk, hogy segédeszköz, de, ha program tudja jelezni, hogy 50 db 3 hónapra írható, akkor azt miért nem "tudja", hogy ne a múltba számoljon vissza...

A javítást köszönjük szépen !

Ilona
  • Ilona
Thursday, July 14, 2016 1:43:56 PM
Újabb törzskarton - alapbetegségek- lezajlott betegségek nem emelődik be az évszám, időigényes a sok betegségek esetében egyenként begépelni az évszámot (ennek megoldását már korábban kértem és azt is kértem -ígéretet is kaptam rá- , ami már külön van válogatva, "fel van emelve a megfelelő helyre" betegségeket, azt mellette levő kis kockában legyen színnel jelölve, így elkerülhető lenne a felesleges kattintgatások és válogatások). Köszönöm szépen !

FMilan
Thursday, July 14, 2016 2:57:53 PM

Tudjuk, hogy segédeszköz, de, ha program tudja jelezni, hogy 50 db 3 hónapra írható, akkor azt miért nem "tudja", hogy ne a múltba számoljon vissza...

A javítást köszönjük szépen !

Ez a múltba számolós dolog nem világos számunkra, ahhoz hogy rá tudjunk nézni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot egy időpont miatt a központi számunkon, és akkor megnézzük hogy mi is ez pontosan.

K Bálint
Friday, July 15, 2016 7:59:29 AM

Újabb törzskarton - alapbetegségek- lezajlott betegségek nem emelődik be az évszám, időigényes a sok betegségek esetében egyenként begépelni az évszámot (ennek megoldását már korábban kértem és azt is kértem -ígéretet is kaptam rá- , ami már külön van válogatva, "fel van emelve a megfelelő helyre" betegségeket, azt mellette levő kis kockában legyen színnel jelölve, így elkerülhető lenne a felesleges kattintgatások és válogatások). Köszönöm szépen !

Utánanéztem és a jelzett javaslat fejlesztése még folyamatban van. A megvalósításig szíves türelmét kérjük.