BalatoniK
Monday, October 2, 2017 10:40:28 AM
Tisztelt Felhasználóink!

Portálunkról letölthető a visual Ixdoki 1.116.0  verzióváltása.

Változások:

Napi tevékenység – Lőfegyver vizsgálati lap

EÜ közlöny, 22/1991 2. számú melléklet változása (8/2017 EMMI rendelet alapján) új menüpont készült, amely elérhető házi orvosi ill. foglalkozás egészségügyi belépéssel.

Ez a vizsgálati lap önálló kórtörténetes akció. Hozzáköthető egy már eltárolt lőfegyver

alkalmasságihoz, ezt az 'alkalmassági' választó mezőben lehet megadni a dátum kiválasztásával, de nem feltétlenül szükséges. A jelleg (előzetes / időszakos és soron kívüli) és a fok (I / II) szerint 4 eset lehetséges, ezért a közös adatokon túl a többi adat egy 4 fülű vezérlőn van elhelyezve. A 4 közül egyszerre mindig csak 1 él.

Az OK gomb megnyomásakor a nem aktív füleken lévő esetleg megmaradt adatok törlődnek, az adatbázisba nem tárolódnak el. A státusz, metrikus, személyi adat előzményekből, amit lehet feltöltünk. Üzemorvosi program esetén az alapvizsgálat, háziorvosi program esetén az

alapstátusz adataival töltődnek fel (új vizsgálat esetén). Betöltődnek még az alapbetegségek és a rendszeresen szedett gyógyszerek (ther.lap) a kórelőzményhez.

Adatlapok – Alvási apnoe MATT kérdőív

A kérdőívhez tartozó adatok rögzítésére és nyomtatására van itt lehetőség, a kiértékelést nem

lehet megoldani ebben a formában, így ennek eredményét is rögzíteni szükséges.

Napi tevékenység – Therápiás lap

A karbantartóban beállítható a 'CAVE felirat és allergia kiemelt szerepeltetése a listán' (fogaskerék). Ebben az esetben a Lista nyomógomb megnyomása után megjelenő Paciensnek

adható gyógyszerlista választásakor - a beállítás pipálása esetén - a CAVE felirat nagyobb betűkkel és kiemelten jelenik meg. Ha nincs allergia, akkor a 'NEM ISMERT' szöveg jelenik meg

ebben az esetben.

Bakos J
  • Bakos J
  • Veterán (Szint 20 - Max)
Monday, October 2, 2017 12:59:29 PM
Tisztelt Infomix!

A jelenlegi verziofrissítés letöltés után hibaüzenettel indult, majd a telepítő kilépett. A program jelenleg nem indítható. Telefonos megkeresésemre az ügyintéző azt kérte hívjam később, mert nincs szabad munkatársuk. Kértem, hogy hívjanak vissza, amikor lesz egy szabad munkatársuk, mivel ez most tekinthető sürgősségi helyzetnek, mert nem működik a programunk, tehát nem tudunk rendelni!! A telefonos munkatársuk ingerülten közölte, hogy erre nincs lehetőség, majd rámcsapta a telefont!

Azt hiszem ez a hozzáállás nem megengedhető. Kérem tegyenek valamit ez ügyben, mert ezt a fajta viselkedést nem tudom tolerálni semmilyen szolgáltató részéről.

Dr Bakos János

Pusztamérges Kossuth u. 36

Varga Sándor
Monday, October 2, 2017 3:36:01 PM
Originally Posted by: Bakos J 

Tisztelt Infomix!

A jelenlegi verziofrissítés letöltés után hibaüzenettel indult, majd a telepítő kilépett. A program jelenleg nem indítható. Telefonos megkeresésemre az ügyintéző azt kérte hívjam később, mert nincs szabad munkatársuk. Kértem, hogy hívjanak vissza, amikor lesz egy szabad munkatársuk, mivel ez most tekinthető sürgősségi helyzetnek, mert nem működik a programunk, tehát nem tudunk rendelni!! A telefonos munkatársuk ingerülten közölte, hogy erre nincs lehetőség, majd rámcsapta a telefont!

Azt hiszem ez a hozzáállás nem megengedhető. Kérem tegyenek valamit ez ügyben, mert ezt a fajta viselkedést nem tudom tolerálni semmilyen szolgáltató részéről.

Dr Bakos János

Kedves Doktorúr,

Úgy tudom azóta már sikerült beszélnie egy kollégámmal és az Ön által használt visual Ixdoki megfelelően működik.

Varga Sándor
Bakos J
  • Bakos J
Tuesday, October 3, 2017 12:15:21 PM
Originally Posted by: vargas 

Tisztelt Infomix!

Dr Bakos János

Kedves Doktorúr,

Úgy tudom azóta már sikerült beszélnie egy kollégámmal és az Ön által használt visual Ixdoki megfelelően működik.

Köszönöm, 2 óra múlva, én visszahívtam önöket és programozói segítséggel megoldódott a probléma. A telefonos diszpécser hozzáállásán azért még van mit javítani.

Nem ártana valahogy súlyozottan kezelni a bejövő hívásokat, mert szerintem az, hogy a program el sem indul és ott állunk a rendeléssel számítógép nélkül, nem egy kategória azzal ha valaki pl nem tudja megcsinálni a heti jelentését vagy hasonló. Ezt hívják az egészségügyben sürgősségi esetnek.

Dr Bakos

Gabi
  • Gabi
Tuesday, October 3, 2017 2:15:42 PM

Tisztelt Infomix!

Dr Bakos János

Kedves Doktorúr,

Köszönöm, 2 óra múlva, én visszahívtam önöket és programozói segítséggel megoldódott a probléma. A telefonos diszpécser hozzáállásán azért még van mit javítani.

Nem ártana valahogy súlyozottan kezelni a bejövő hívásokat, mert szerintem az, hogy a program el sem indul és ott állunk a rendeléssel számítógép nélkül, nem egy kategória azzal ha valaki pl nem tudja megcsinálni a heti jelentését vagy hasonló. Ezt hívják az egészségügyben sürgősségi esetnek.

Dr Bakos

Köszönjük visszajelzését, s örülünk hogy sikerült megoldani a problémát. Igyekszünk mindenkinek a lehető leggyorsabban segíteni amennyire csak tudunk, s a jövőben jobban odafigyelünk a sürgős esetekre (reméljük mindenki hasonlóan megértő lesz ezekkel a valóban soron kívüli problémák kiemelt kezelésével).

peugeot
Sunday, October 8, 2017 3:43:32 PM
Tisztelt Infomix ! Szeretném letölteni a "Visual EESZT beállítást". Kérem segítsen. Köszönöm.
dr.Kovács József
Sunday, October 8, 2017 6:38:25 PM
Originally Posted by: peugeot 

Tisztelt Infomix ! Szeretném letölteni a "Visual EESZT beállítást". Kérem segítsen. Köszönöm.

Ezt megteheti a verzióváltó levelek menüpontban.

dr.Kovács József
peugeot
Monday, October 9, 2017 5:20:41 AM
Köszönöm, de sajnos nem találom. Tudná pontosítani. A kolléganőm csinálta a versió váltást, ki is nyomtatta a levelet de a 3. oldal mint ha hiányozna. Köszönöm.
Varga Sándor
Monday, October 9, 2017 7:27:45 AM

Köszönöm, de sajnos nem találom. Tudná pontosítani. A kolléganőm csinálta a versió váltást, ki is nyomtatta a levelet de a 3. oldal mint ha hiányozna. Köszönöm.

Help - Verzióváltó levelek menüpont. Itt megtalálja az előző verzióváltások részletes leírásait. El tudja olvasni, ki tudja nyomtatni bármikor.

Varga Sándor
Gabi
  • Gabi
Monday, October 9, 2017 9:52:47 AM

Help - Verzióváltó levelek menüpont. Itt megtalálja az előző verzióváltások részletes leírásait. El tudja olvasni, ki tudja nyomtatni bármikor.

Kedves Doktor Úr,

Érdeklődni szeretnék, hogy sikerült megtalálni? Ha nem,kérem jelezze,és kollégáim keresni fogják telefonon, hogy segítsünk!

Köszönöm szépen!

peugeot
Tuesday, October 10, 2017 9:23:21 AM
Kedves Gabi! Köszönöm a segítséget a Kurucz Bálint segített és a gondom megoldódott. Köszönöm szépen!
Gabi
  • Gabi
Tuesday, October 10, 2017 9:35:07 AM

Kedves Gabi! Köszönöm a segítséget a Kurucz Bálint segített és a gondom megoldódott. Köszönöm szépen!

Nagyon örülök!!! Bálintra mindig számíthat [mosoly]