Varga Sándor
Friday, December 15, 2017 2:36:37 PM
Tisztelt Felhasználóink!

Portálunkról letölthető  szakorvosi rendszerünk a visual Ixamb, visual Ixprim 1.155.0 verzióváltása.

EESZT Panel szüneteltetés

Amennyiben az EESZT szerverek nem működnek, akkor a Szünet nyomógombbal átmenetileg fel lehet függeszteni a beküldéseket. Legközelebbi sikeres bejelentkezés esetén az így eltárolt adatokat a program átteszi újraküldendő állapotba és a háttérben beküldi.

Varga Sándor
Varga Sándor
Friday, December 29, 2017 9:16:07 AM
Tisztelt Felhasználóink!

Portálunkról letölthető  szakorvosi rendszerünk a visual Ixamb, visual Ixprim 1.155.1 frissítése.

változások

2018. január 1-jétől érvényes gyógyszer- és segédeszköztörzs változások.

Az NEAK honlapján utoljára közzétett beküldő törzs.

Varga Sándor
Drgasz
Tuesday, January 9, 2018 10:33:35 AM
T Infomix!

Nem vagyok biztos benne, hogy az adott frissítés miatt van e a gond, de a tegnapi szemészeti rendelés alkalmával a receptírás minden egyes darabja kb 20 percet vett igénybe. Eddig a folyamat tökéletesen ment, gyógyszer/ek kiválasztása, megjegyzés, adagolás, BNO, Jogcím kiválasztás és nyomtatás. A tegnapi napon a következőt tapasztaltuk:

beteg kiválaszt, gyógyszer felírás. Az első gyógyszer előtt eddig is kb 1-1,5 percet kellett várni a törzs betöltésére. Majd beírtam a megfelelő gyógyszert, aminek a gépelése közben is már akadozott a program. 2 kattintásra kb 12-15 perc múlva helyezte a felső listára a gyógyszert, azután lehetett okézni, és írni a megfelelő dolgokat. És ez minden egyes receptnél így volt. Így kb. 2-3 órát tolódott a rendelés. Mit tehetek a probléma megoldására? Csütörtökön ismét szakrendelés lesz, remélem sikerül vmi megoldást találni. A másik kérdés még, hogy van e arra mód, hogy a 3 hónappal ezelőtt felírt gyógyszereket betöltse a program, így ne kelljen újra mindent beírni ha nem váltottunk gyógíszert. Köszönettel: Pausch Balázs

Varga Sándor
Tuesday, January 9, 2018 10:43:34 AM
Originally Posted by: Drgasz 

T Infomix!

Nem vagyok biztos benne, hogy az adott frissítés miatt van e a gond, de a tegnapi szemészeti rendelés alkalmával a receptírás minden egyes darabja kb 20 percet vett igénybe. Eddig a folyamat tökéletesen ment, gyógyszer/ek kiválasztása, megjegyzés, adagolás, BNO, Jogcím kiválasztás és nyomtatás. A tegnapi napon a következőt tapasztaltuk:

beteg kiválaszt, gyógyszer felírás. Az első gyógyszer előtt eddig is kb 1-1,5 percet kellett várni a törzs betöltésére. Majd beírtam a megfelelő gyógyszert, aminek a gépelése közben is már akadozott a program. 2 kattintásra kb 12-15 perc múlva helyezte a felső listára a gyógyszert, azután lehetett okézni, és írni a megfelelő dolgokat. És ez minden egyes receptnél így volt. Így kb. 2-3 órát tolódott a rendelés. Mit tehetek a probléma megoldására? Csütörtökön ismét szakrendelés lesz, remélem sikerül vmi megoldást találni. A másik kérdés még, hogy van e arra mód, hogy a 3 hónappal ezelőtt felírt gyógyszereket betöltse a program, így ne kelljen újra mindent beírni ha nem váltottunk gyógíszert. Köszönettel: Pausch Balázs

Kedves Pausch Balázs,

A működésben valami egyedi probléma lesz. Pár perce egyeztettünk ma 12 órára távoli elérést, hogy kiderítsük mi az oka. Az egyedi jellegből gondolom, hogy ugyan arról a rendszerről van szó, én egy bajai szemész doktornővel beszéltem.

Varga Sándor
Drgasz
Thursday, January 11, 2018 9:32:01 AM
Kedves Sándor!

Azt szeretném kérdezni, hogy a gyógyszer felírásnál a gyors keresés melletti pipa kivételével a gond megszűnni látszik, bár élesben most tesztelem. Mit változtat ez a funkció? Nem emlékszem, hogy eddig be volt e jelölve, vagy véletlenül lett bejelölve. Köszönöm!

Varga Sándor
Thursday, January 11, 2018 9:43:11 AM
Originally Posted by: Drgasz 

Kedves Sándor!

Azt szeretném kérdezni, hogy a gyógyszer felírásnál a gyors keresés melletti pipa kivételével a gond megszűnni látszik, bár élesben most tesztelem. Mit változtat ez a funkció? Nem emlékszem, hogy eddig be volt e jelölve, vagy véletlenül lett bejelölve. Köszönöm!

Ha be van kapcsolva a gyors keresés, akkor a keresőbe beírt szövegnek megelelő első 100 készítményt listázza ki a program, kikapcsolva az összeset. Elvileg a kikapcsolt állapotban kellene lassabbnak lennie.

Varga Sándor
Drgasz
Friday, January 12, 2018 5:49:03 PM
Kedves Sándor.

Megtörtént az új gép beüzemelése. A szemüvegvény eltűnt a tervező formátumoknál, a szemészeti specifikációk sem jelennek meg, (visus, réslámpa, fundus, egyéb), csak a sima rendelés ablak(ellátás, oep jelentés) illetve receptet sem tudok nyomtatni, folyamatosan hibát ír. A vény tervezőt sem lehet megnyitni. A páciens kiválasztása után a BNO kód megadásakor is hibaüzenet jelentkezi. Hétfőn ismét felveszem a kapcsolatot önökkel. Szép estét!