Sári László
Thursday, April 30, 2020 1:06:30 PM
Tisztelt Felhasználóink!

Portálunkról letölthető  a visual Ixdoki 1.148.0 verzióváltója.

Változások:

2020. május 1-től érvényes gyógyszer- és segédeszköztörzs változások.

Beküldő törzs változások

BNO törzs változás

Receptírás

A verzióváltással lehetővé válik egyes Gyógyászati segédeszközök e-Receptként történő felírása.

FONTOS tudni azonban, hogy csak azon készítmények felírása lehetséges így, amelyek a hivatalos PUPHA törzs szerint írhatók eReceptre

- Ezeknél a segédeszközöknél a név mezőben a név előtt egy [e-Recept] jelölés lesz látható.

- A e-Receptként felírható valamennyi gyógyászati segédeszközről készíthet egy listát

- Az e-Receptként felírt GYSE termékek a gyógyszereknek megfelelően kerülnek beküldésre az EESZT-be

Figyelem! Ebben az esetben a pacienst tájékoztatni kell arról, hogy csak patikában tudja kiváltani a felírt segédeszközt!

Adatlapok – Vizsgálatkérő lap koronavírus (SARS-COV-2) vizsgálathoz

MediAT
Wednesday, May 13, 2020 1:19:21 PM
Érdeklődnék, hogy a II. negyedévi oltóanyag megrendelő táblázat holnapig bekerül-e a programba? Holnap dél a határidő a beküldésre. Egy hete elküldtem önöknek a táblázatot, hogy időben legyünk 🤨

Köszönöm

Varga Sándor
Wednesday, May 13, 2020 1:23:10 PM
Originally Posted by: MediAT 

Érdeklődnék, hogy a II. negyedévi oltóanyag megrendelő táblázat holnapig bekerül-e a programba? Holnap dél a határidő a beküldésre. Egy hete elküldtem önöknek a táblázatot, hogy időben legyünk 🤨

Köszönöm

Kedves MediAT,

A verzióváltót, ami az oltóanyag megrendelőt is tartalmazza tesztelik a kollégáink. Igyekszünk minél hamarabb elérhetővé tenni.

Varga Sándor
dr Lutor Ilona
Thursday, May 14, 2020 2:55:04 PM
Tisztelt Infomix!

Nálunk nem működik a segédeszközök e-receptre történő felírása. Ugyanúgy kinyomtatja a gép receptet és a TÉR-ben nem jelenik meg, így a Betegnek be kell jönni a receptért.

Illetve Betegnek küldött táppénzes papírt (ixdoki rendszerén keresztül) én visszanéztem és semmilyen azonosító nincs rajta. (orvos név vagy pecsét szám, táppénzes naplószám, szolgáltató név vagy azonosító)

Nem tudom volt-e már ez téma ha igen elnézést ill. felvilágosítást kérek.

Köszönöm a válaszát.

Nagy Brigitta

Varga Sándor
Thursday, May 14, 2020 3:03:12 PM
Originally Posted by: dr Lutor Ilona 

Tisztelt Infomix!

Nálunk nem működik a segédeszközök e-receptre történő felírása. Ugyanúgy kinyomtatja a gép receptet és a TÉR-ben nem jelenik meg, így a Betegnek be kell jönni a receptért.

Illetve Betegnek küldött táppénzes papírt (ixdoki rendszerén keresztül) én visszanéztem és semmilyen azonosító nincs rajta. (orvos név vagy pecsét szám, táppénzes naplószám, szolgáltató név vagy azonosító)

Nem tudom volt-e már ez téma ha igen elnézést ill. felvilágosítást kérek.

Köszönöm a válaszát.

Nagy Brigitta

Kedves Brigitta,

Kollégám keresni fogja hamarosan, hogy segítsen beállítani a programban a működést.

Varga Sándor