Sári László
Wednesday, December 30, 2020 2:53:53 PM
Tisztelt Felhasználóink!

Portálunkról letölthető  a visual Ixdoki 1.157.1 frissítése.

Változások:

- Új PUPHA és beküldő törzs

- Laborkérés – Covid OMSZ kérőlap kötelező adatok ellenőrzése

- Keresőképtelen állomány

dr.mile.gyula@gmail.com
Sunday, January 3, 2021 10:30:42 AM
Originally Posted by: Sári László 

Tisztelt Felhasználóink!

Változások:

2021.01.01-03 hibaüzenet jelentés leadásakor. Egyedi eset nálam avagy általános,program avagy fogadó oldalon ?

Jelentés.png You have insufficient rights to see the content.

dr.mile.gyula@gmail.com
Monday, January 4, 2021 7:18:26 AM
Originally Posted by: dr.mile.gyula@gmail.com 

Tisztelt Felhasználóink!

Változások:

2021.01.01-03 hibaüzenet jelentés leadásakor. Egyedi eset nálam avagy általános,program avagy fogadó oldalon ?

MA MÁR MŰKÖDIK !!!!

Csak működött !!!

Közben megérkezett az info a NEK működési zavaráról is.

MÁS : A TP menüben előbb beállítani a régi formátum használatát. Ha ez elmarad és enélkül próbálkoznak TP -e s papírt kinyomtatni már csak az "új" formátum lesz lehetséges az adott betegnél ( a mi tapasztalatunk szerint ).

Tehát "év eleji teendő" címen jelenleg elsődlegesen TP-es menü fogaskerekén bepipálni a régi formátum használatát !

MediAT
Tuesday, January 5, 2021 11:20:54 AM

Tisztelt Felhasználóink!

Változások:

Üdvözletem!

Érdeklődnék, hogy hol kell átállítani a keresőképtelenség igazolás kinyomtatásához, hogy egyelőre a régi típusú táppénzes papírt szeretnénk használni (amíg el nem fogy)? Ixdokit használunk.

Köszönöm, Sziliné Ildikó

Varga Sándor
Tuesday, January 5, 2021 12:33:53 PM
Originally Posted by: MediAT 

Tisztelt Felhasználóink!

Változások:

Üdvözletem!

Érdeklődnék, hogy hol kell átállítani a keresőképtelenség igazolás kinyomtatásához, hogy egyelőre a régi típusú táppénzes papírt szeretnénk használni (amíg el nem fogy)? Ixdokit használunk.

Köszönöm, Sziliné Ildikó

Kedves Ildikó,

A táppénz beállításainál lehet a régi utalványok használatát bekapcsolni.

Varga Sándor
MediAT
Wednesday, January 6, 2021 8:16:18 AM
Originally Posted by: vargas 

Tisztelt Felhasználóink!

Változások:

Üdvözletem!

Köszönöm, Sziliné Ildikó

Kedves Ildikó,

És a táppénz beállításait hol találom? Ki kell hozzá nyitni a táppénzes ablakot? Amikor próbáltam nyomtatás előtt beállítani a nyomtatvány típusát, hiába állítottam a régit, csak azért sem azt nyomtat.

Köszönöm szépen

Sz. Tamás
Wednesday, January 6, 2021 4:03:32 PM

Tisztelt Felhasználóink!

Változások:

Üdvözletem!

Köszönöm, Sziliné Ildikó

Kedves Ildikó,

És a táppénz beállításait hol találom? Ki kell hozzá nyitni a táppénzes ablakot? Amikor próbáltam nyomtatás előtt beállítani a nyomtatvány típusát, hiába állítottam a régit, csak azért sem azt nyomtat.

Köszönöm szépen

Kedves Ildikó!

Kollégánk hamarosan fel fogja venni önökkel a kapcsolatot telefonon.

MediAT
Thursday, January 14, 2021 10:56:37 AM
Tisztelt Infomix!

Úgy látszik, ezt a fórumot én tartom életben, én folyton kérdezek.

https://portal.eeszt.gov.hu/hu/bejelentkezes-  oldalon előbb időpontot kell foglalnia? Ha ez megtörtént, utána lehet a foglalt időpont beírásával elküldeni a tesztkérést? Vagy ez egy újdonság, melyről önök sem tudtak?

A problémám az, hogy az eeszt portálon kéri az eszemélyi beolvasást, mi pedig már rég mobiltokent használunk.

Segítségüket előre is köszönöm.

Sziliné Ildikó

Medi-AT Bt., Bicske

Varga Sándor
Thursday, January 14, 2021 11:15:52 AM

Tisztelt Infomix!

https://portal.eeszt.gov.hu/hu/bejelentkezes-  oldalon előbb időpontot kell foglalnia? Ha ez megtörtént, utána lehet a foglalt időpont beírásával elküldeni a tesztkérést? Vagy ez egy újdonság, melyről önök sem tudtak?

A problémám az, hogy az eeszt portálon kéri az eszemélyi beolvasást, mi pedig már rég mobiltokent használunk.

Sziliné Ildikó

Medi-AT Bt., Bicske

Kedves Ildikó,

Az EESZT portálon is be lehet lépni Tokennel, vagy MOBIL Tokennel. A bejelentkezéskor ebben az esetben a jobb alsó sarokban található gombra kell kattintani.

UserPostedImage

Majd itt a belépéshez szükséges adatokat megadni. A mobil token által adott kód kerül az egyszer használatos jelszó adathoz. Az ellenőrző kódhoz a felette látható képről kell beírni az ott látható kódot. Ha ez nem olvasható ki egyértelműen, akkor kép melletti pici zöld nyilacskákra kattintva kérhető újabb.

Felhasználó névhez és jelszóhoz a csatlakozáskor kapott adatokat kell használni.

UserPostedImage

A COVID OMSZ kérőlap a COVID teszt labor kérés adatait tartalmazza. A kötelező adatok ellenőrzése arra szolgál, hogy a az EESZT befogadáshoz szükséges, kötelezően előírt adatok meglétét ellenőrizzük.

Arra vonatkozóan, hogy előbb időpontot kell-e foglalni, majd azt beírni a kérőlapon, nincs információnk, de nekem személy szerint így tűnne logikusnak.

Varga Sándor
MediAT
Thursday, January 14, 2021 11:38:41 AM
Köszönöm szépen, sikerült!

Tisztelt Infomix!

Sziliné Ildikó

Medi-AT Bt., Bicske

Kedves Ildikó,

Az EESZT portálon is be lehet lépni Tokennel, vagy MOBIL Tokennel. A bejelentkezéskor ebben az esetben a jobb alsó sarokban található gombra kell kattintani.

UserPostedImage

Majd itt a belépéshez szükséges adatokat megadni. A mobil token által adott kód kerül az egyszer használatos jelszó adathoz. Az ellenőrző kódhoz a felette látható képről kell beírni az ott látható kódot. Ha ez nem olvasható ki egyértelműen, akkor kép melletti pici zöld nyilacskákra kattintva kérhető újabb.

Felhasználó névhez és jelszóhoz a csatlakozáskor kapott adatokat kell használni.

UserPostedImage

A COVID OMSZ kérőlap a COVID teszt labor kérés adatait tartalmazza. A kötelező adatok ellenőrzése arra szolgál, hogy a az EESZT befogadáshoz szükséges, kötelezően előírt adatok meglétét ellenőrizzük.

Arra vonatkozóan, hogy előbb időpontot kell-e foglalni, majd azt beírni a kérőlapon, nincs információnk, de nekem személy szerint így tűnne logikusnak.