LDSebastian
Tuesday, August 31, 2021 9:28:56 AM
Tisztelt Felhasználóink!

Portálunkról letölthető  a visual Ixdoki 1.165.0 verzióváltása.

Változások:

-Gyógyszer- és segédeszköztörzs változások

-Beküldőtörzs változások

-Receptírás - Számolható készítmények átállítása nem számolhatóra

-Nyomtatási profil

Nagy Attila
Wednesday, September 15, 2021 9:37:11 AM
Tisztelt Felhasználóink!

Portálunkról letölthető  a visual Ixdoki 1.165.1 frissítés.

Változások:

Beküldőtörzs változások.

Praxisközösség

Mobilpraxis használata esetén, ha akár a főgépen, akár a mobil gépen rögzítünk a praxisközösségi tevékenységet, az adatok ki-betöltése során a rögzített tevékenységek megjelennek mindkét rendszerben.

Gál Andi
Friday, September 17, 2021 6:37:45 PM
1-2 verzióváltás óta a jogosítvány érvényessége +1 évvel többet ad ki a kelleténél. Van erre jogszabályi változás? Most már figyelek és javítom (ha el nem felejtem), mert az okmányiroda sorra küldi vissza a pácienseket! Kellemetlen és plusz feladat!

Más: receptírás! Akár az utolsó felírt receptekből, akár terápiás lapról szeretnék gyógyszert írni, eltűnt a számos adagolás és újra be kell írnom egyesével. Ez szintén rengeteg többlet idő, miközben mostanság az idő a legkevesebb!

Köszönettel:

Andi

Varga Sándor
Monday, September 20, 2021 9:45:59 AM
Originally Posted by: Gál Andi 

1-2 verzióváltás óta a jogosítvány érvényessége +1 évvel többet ad ki a kelleténél. Van erre jogszabályi változás? Most már figyelek és javítom (ha el nem felejtem), mert az okmányiroda sorra küldi vissza a pácienseket! Kellemetlen és plusz feladat!

Más: receptírás! Akár az utolsó felírt receptekből, akár terápiás lapról szeretnék gyógyszert írni, eltűnt a számos adagolás és újra be kell írnom egyesével. Ez szintén rengeteg többlet idő, miközben mostanság az idő a legkevesebb!

Köszönettel:

Andi

Kedves Andrea,

privát üzenetben is kértem elérhetőséget, hogy meg tudjuk nézni a rendelői gépen a működést. Kérem arra válaszoljon, és egy kollégám jelentkezik önöknél.

köszönöm

Varga Sándor