szviktor
  • szviktor
  • Veterán (Szint 15) Topic Starter
Tuesday, December 30, 2014 7:57:57 AM
Változások:

2015.01.01-től érvényes gyógyszer, segédeszköz és intézet törzs

Üdv: Szabó Viktor
Ilona
  • Ilona
  • Veterán (Szint 20 - Max)
Monday, January 5, 2015 2:47:29 PM
Havi jelentést csinálom, amikor a változás jelentésnél "program error" jelentkezett és kilőtt teljesen. Tehát a változás jelentés nem ment el. Újra indítom a jelentést, akkor már nincs rá lehetőséágem, mert csak táppénzes és az e-adatlapot kínálja fel. Megnéztem az összes beküldöttek között, narancs-sárga színnel jelöli, hogy érkeztetésre vár... Hogyan tudom ezt helyesen elküldeni ? Köszönöm szépen a választ ! Ilona
FMilan
Monday, January 5, 2015 3:36:22 PM
Originally Posted by: Ilona 

Havi jelentést csinálom, amikor a változás jelentésnél "program error" jelentkezett és kilőtt teljesen. Tehát a változás jelentés nem ment el. Újra indítom a jelentést, akkor már nincs rá lehetőséágem, mert csak táppénzes és az e-adatlapot kínálja fel. Megnéztem az összes beküldöttek között, narancs-sárga színnel jelöli, hogy érkeztetésre vár... Hogyan tudom ezt helyesen elküldeni ? Köszönöm szépen a választ ! Ilona

Az Érvényesítésre vár titulus jelzi azt hogy a jelentés elment, csak érvényesítve nem lett (ez 1 órán belül tehető meg a Módosítandó fülön, utána visszakerül a Beküldés fülre és teljesen újra kezdhető a beküldés), meg kellene nézni a levelezésben hogy jött-e érvényesítő kód, ha igen akkor ki kellene választani ezt az érvényesítésre váró jelentést a módosítható fülön és érvényesíteni.

Ilona
  • Ilona
  • Veterán (Szint 20 - Max)
Monday, January 5, 2015 4:10:56 PM
FMilán-nak köszönöm szépen a segítséget, sikerült megoldani a leírtak alapján. Köszönöm szépen ! :)

Sári László
Wednesday, January 7, 2015 8:05:57 AM
Tisztelt Felhasználóink!

Portálunkról letölthető  a visual Ixdoki 1.82.1 frissítése.

Változások:

E-Jelentés

• A lekérdezések gyakoriságát szűkítő (6 mp alatt 6 kérés), az OEP szerver oldali elvárásoknak megfelelő módosítások történtek. Maga a jelentés menete nem változott, azonban a lekérdezések megjelenítése során minimális lassulás léphet fel.

Beszámoló (OSAP) jelentés

• Az új jelentésnek megfelelő aktualizálás.

Az üzemorvosi OSAP jelentés leadásának módja megváltozott!

Eddig egy web felületre kellet az adatokat beírni. Most egy pdf fájlt kell letölteni (http://www.omfi.hu/letolt/OSAP1485_urlap.pdf ), amit kitöltve egy megadott email címre (osap_1485@omfi.hu) kell beküldeni február 15.-ig.

Sári László
Thursday, January 15, 2015 8:11:16 AM
Tisztelt Felhasználóink!

Portálunkról letölthető  a visual Ixdoki 1.82.2 frissítése.

Változások:

KSH jelentés

Az összesített forgalmi adatok képernyőn az „Éves jelentés 2014-től” fülön megadható a jelentés elkészítéséhez szükséges adószám. Amennyiben a praxis adatainál ez az adat ki van töltve, beemelődik.

Felhívjuk figyelmét, hogy az itt megadott adószám nem tárolódik el.