Nem -e lehetne megoldani hogy a recept "írásakor" ( felhőbe küldés esetén ) a Jegyzék tartalma átemelhető legyen email küldésbe ?
Regisztráció-Személyi adatok panelen van email küldési lehetőség, ide a levél tartalma mezőbe j. egérrel behívható menüből beemelhetővé tenni a Jegyzék aznapi felírási tartalmát .
Köszönettel Mile Gyula
Kedves doktorúr,
Az Ixnetben ez megoldott, sőt, az ellátás bezárásakor a felírt készítményekről küldendő tájékoztató email automatikusan kiküldésre kerül, ha ez a funkció be van állítva, és a paciens kartonján ki van töltve az email cím.
Kedves Varga Sándor !
Köszönöm a választ de Visual ixdoki felhasználó vagyok és maradok ! Az Ixnet ezen csodáját szeretném a Visual Ixdoki ellátás bezárásakor is.
Kedves Varga Sándor!
Ugyanezt szeretném én is kérni, mert a betegek részéről igény van rá!
Továbbá szeretném kérni, hogy a jegyzék nyomtatható legyen A5-ös lapra is, esetleg fektetve!!??! ( a beutalókat is arra nyomtatjuk, az van bekészítve a nyomtatóba ). Költség szempontjából is előnyösebb lenne.
Kedves doktornő,
A jegyzék nyomtatást be tudja állítani a receptírás - Jegyzék gombra az egér jobb gombjával kattintva. Itt tud nyomtatót, formátumot (A4, A5, blokk) is állítani.
Ugyan itt beállíthatja, hogy az aktuálisan kinyomtatott, vagy az aznapi összes recept kerüljön nyomtatásra.
Az email küldés sajnos a visualban nem olyan egyszerű, mint az Ixnetben. Most az alábbi használati módot tudom javasolni.
Email küldés előtt indítsák el a lekérdezést a felírt receptekre. A leg hatékonyabb, ha a lekérdezés gomb jobb oldalán lenyitják a nyilat, és csak a felírt recepteket kérdezik le.
A lekérdezés eredményét kijelölik és CTRL + C-vel, vagy egér jobb gombbal vágólapra másolják.
Ezt követően indítják el a paciens kartonjáról az email küldést. Itt a levél tartalmába másolják az adatokat. A levél tartalmához szövegsablon is készíthető, így a gyógyszereken kívüli sablon szöveget is egyszerű beemelni.
Másik megoldás lehet, ha a jegyzék nyomtatás nem papírra, hanem pl. PDF nyomtatóra készül, és ezt a pdf-et csatolják a kiküldendő emailhez.