dr.mile.gyula@gmail.com
Friday, October 30, 2009 8:41:33 AM
"- Gyógyszerallergia: lehetett hatóanyag és gyógyszernév alapján is választani. Ha gyógyszernevet választottam (ld. fentebb ominózus Mydeton inj.), akkor feljött egy ablak, hogy az abban lévő hatóanyagok közül (ott volt a lidocain is és az összes segédanyag) melyeket szeretném az allergialistára helyezni. Na valahogy így lenne tökéletes a visualixben is."

Pedig ezzel egyet kell érteni ! Az már egy más kérdés, hogy hogyan és mikor valósítható ez meg. Az tiszta sor, hogy az OEP gyógyszertörzsével jelenleg nem lehet. Erre vonatkozó távoli jövő meg meghatározhatatlan. Az ötlet amit Kaprinai doktor felvetett nem elvetendő : ezt a funkciót ( allergia figyelést-interakciót ) egy más adatbázisból figyelné a program.Az a része is tiszta , hogy vannak és lesznek prioritások de az is igaz , hogy számunkra felhasználok számára nagyobb biztonságot jelentene egy precíz interakciós figyelő , és az is igaz , hogy ez a program értékét is növelné.

"Önnek (Önöknek) van konkrét igényük egy magadott termék illesztésére- örömmel állunk rendelkezésre, hogy megvizsgáljuk az illeszthetőséget!"

Én nem ismerek konkrétan ilyen terméket, azért teszem kiemelten ide e felkérést, hogy a többi Felhasználó is segítsen ebben.

Ezért nyitottam Új Témát.

Kharon
Wednesday, December 16, 2009 10:27:01 AM
Kérés: ha nincs gyszerérz-e a betegnek akkor megoldható lenne, hogy ezt is beemelje a beutalókba? Nálam az ilyen betegek esetén a "nem tud róla" áll a gyszerérz. mezőben.
hosi
  • hosi
  • Veterán (Szint 20 - Max)
Thursday, December 17, 2009 8:58:10 AM
Jano wrote:

Kérés: ha nincs gyszerérz-e a betegnek akkor megoldható lenne, hogy ezt is beemelje a beutalókba? Nálam az ilyen betegek esetén a "nem tud róla" áll a gyszerérz. mezőben.

Igen, a következő verzióban benne lesz


Hostyánszki László
Users browsing this topic