A mai napon sem kaptam nem működik a webx üzenetet. Tegnap csináltam próba bejelentkezést, szépen átjött, beíródott a naptárba. Az aktív ablak átváltást nem vettem észre.
Az elmúlt néhány napon Kaprinai dr, Kovács dr és Szathmáry dr az általunk kiküldött javítást tesztelte a visual Ixdoki-nak a WEBX működését figyelő funkciójára. Nagyon köszönjük az együttműködést. Úgy tűnik a visszajelzések alapján, hogy ez javított a hibásan (amikor működött, akkor is az jelent meg, hogy nem működik) működő ellenőrzésen. Ezek alapján hétfőn ezt mindenkihez eljuttajuk, aki webes előjegyzést használ. (Körlevél vagy új alverzió formájában, ezt hétfőn jelezzük.) Az ablak-aktivitás régi problémáján a jelen eszköz keretében nem tudunk segíteni, őszintén szólva az sem világos, hogy menet közben ezen mi változhatott, mi nem látjuk okát. Mindenesetre elhatároztuk a WEBX másik, olyan alternatív alapszoftver eszköz alapra épülő kifejlesztését, amely eleve elkerüli ezt a (Visual FoxProra épülve szükségszerű) gondot. Ez ugyan a legrégebbi Windowst használók számára nem fog működni, de egyrészt a jelenlegi alternatíva is megmarad, másrészt a webes előjegyzést használók szinte kivétel nélkül XP-n vagy Vistán dolgoznak.
Ezzel párhuzamosan a visual Ixdokiban is folyamatban van néhány, ezt a témát érintő fejlesztés. Megpróbáljuk megoldani, hogy a Várakozók szerinti páciens-választásban a még nem azonosított páciensek is megjelenjenek. Egy másik problémát is igyekszünk megoldani: ha egy hálózaton, több munkahelyen, párhuzamosan azonos orvos-szervezet bejelentkezéssel lépnek be, akkor az üzeneteket közülük csak egy valaki (aki elsőnek "veszi észre") kapja meg. Ezt módosítjuk úgy, hogy mindenki egyszer megkapja.
Remélem érzékelhető, hogy eljutnak hozzánk a jelzések (a fent említettek mindegyike elhangzott itt a fórumon), s igyekszünk azokat megvalósítani. Köszönjük a jelzéseket, s a továbbiakban is számítunk az építő kritikára.