Schukkert
Thursday, July 2, 2009 10:48:50 AM
1.28 verzió óta nem tudunk scennelni!! " File 'e : / visualix/data/1 does not exist"

Hozott lelet grafikus adattároló, 0

E:/ VISUALIX/VIXSTART.EXE

hosi
  • hosi
  • Veterán (Szint 20 - Max)
Friday, July 3, 2009 11:53:45 AM
Schukkert wrote:

1.28 verzió óta nem tudunk scennelni!! " File 'e : / visualix/data/1 does not exist"

A visualix.ini-ben a scanner= sorba mi van írva?

Hostyánszki László
Schukkert
Friday, July 3, 2009 5:32:17 PM
hosi wrote:

Schukkert wrote:

A kérdést sem értem, nem tudom hol található a visualix.ini!!

hosi
  • hosi
Friday, July 3, 2009 5:56:28 PM
Schukkert wrote:

hosi wrote:

Schukkert wrote:

A kérdést sem értem, nem tudom hol található a visualix.ini!!

A hibaüzeteből úgy tűnik hibásan van beállítva a program egy paramétere. Létezik egy paraméter beállító fájl, ez a visualix.ini, ebben kell megadni a scanner állományok helyét. Munkatársaim megpróbálják Önnel felvenni a kapcsolatot a jövő héten és megnézik a beállításokat.

Hostyánszki László
dr.mile.gyula@gmail.com
Wednesday, July 15, 2009 10:12:15 AM
"Ahol helyettesitek, IxDoki megy, a régi lézeres receptemre lézerrel nyomjuk a csikokat. Időnként, a kód kellős közepébe belenyomtatja az IxDoki logóját a program. Persze a vonalkódnak annyi. Más is tapasztalt ilyet? Engem nem zavar persze."

Forrás : Webdoki

Varga Sándor
Wednesday, July 15, 2009 10:57:14 AM
dr.mile.gyula@gmail.com wrote:

"Ahol helyettesitek, IxDoki megy, a régi lézeres receptemre lézerrel nyomjuk a csikokat. Időnként, a kód kellős közepébe belenyomtatja az IxDoki logóját a program. Persze a vonalkódnak annyi. Más is tapasztalt ilyet? Engem nem zavar persze."

Forrás : Webdoki

A jelenség akkor fordulhat elő, ha érvényes szakorvosi javaslat alapján nyomtatnak vonalkódos vényt, és a szakorvos pecsétszámában nem odaillő karakterek, pl. kötőjel található. Az eddigi tapasztalatok alapján a szóközöket, perjelet, aláhúzást már kiszűri a program. Más karakterekkel eddig még nem találkoztunk a kötőjelre azért nem működik az automatizmus. A kollégák módosítják a programot, amiben az így rögzített pecsétszámokat majd javítani kell, és a jövőben a pecsétszám első 5 karakterén csak számokat fogad el a program. Erre azért van szükség, mert a vény vonalkód 5 jegyű pecsétszámot tartalmaz, más karakter kinyomtatására nincs lehetőség. Arra kérjük azokat, akinél ez előfordul, hogy az adott készítménynél javítsák a javaslatnál megadott pecsétszámokat.

Varga Sándor
jsozer
Wednesday, July 15, 2009 1:19:47 PM
Az alapbetegség felvitelnél legyen lehetőség a BNO dátum átvitelre - észlelés ideje - is i, mert jelenleg csak 0-t ir be a program.
dr.mile.gyula@gmail.com
Wednesday, July 15, 2009 11:10:46 PM
jsozer wrote:

Az alapbetegség felvitelnél legyen lehetőség a BNO dátum átvitelre - észlelés ideje - is i, mert jelenleg csak 0-t ir be a program.

Jelenleg is van. DE : nem olyan egyszerű mint első nekifutásra látszik. A logika az lenne, hogy adott napon megjelenik a beteg, napi tevékenység során megszületik egy BNO ( saját, szakrendelői, kórházi ?? ) . Ekkor dönthetek, hogy ezt felveszem-e az alapbetegségek közzé , ha igen ezzel az év dátummal fel is veszi. A gond akkor van ha a BNO "megszületésekor" nem veszem fel az alapbetegségek közzé és valamikor - esetleg évekkel később - kívánom felvenni. Ekkor megkérdezi a program most is , hogy a jelenlegi évdátummal kívánom felvenni ( ha egymás után több BNO-t akarok felvenni mindig az előző felvett BNO-hoz tartozó dátumot ajánlja fel ?? !!! ) , igen estén ezt rögzíti nemleges válasz estén viszont én kell megadjam a kérdéses dátumot. Ha Előző BNO-kból választottam BNO-t akkor ugyan van mellette egy dátum de lehet , hogy van régebbi is meg még akár későbbi is - na ekkor jöhetne a program automatizmusa a régebbi dátum kiválasztására az "Alapbetegségbe " gomb használatával .

Van nekem egy régi nyűgöm,, már jeleztem egyszer de nem született rá megoldás: Ha "Alapbetegség" gombbal olyan BNO-t akarok felvenni ami már szerepel ( figyelmetlenségből már megtörtént néhányszor ) nagyon helyesen erre figyelmeztet a program, DE ettől kezdve bármit is akarok felvenni mindenre a "Már szerepel.. " párbeszéd ablak ugrik fel és nem rögzíti a MÉG NEM SZEREPLŐ BNO-t sem.

Ha "Alapbetegségbe" gombot használom akkor a felvett BNO nem látszik csak a panel bezárását követően. Ezért eddig nem is használtam szívesen az "Alapbetegségbe " gombot. Az "Előzőből ... " kattintásra simán beemeli, látható is a bevitt adat.

Ilona
  • Ilona
Thursday, July 16, 2009 4:05:50 PM
Örülök, hogy megoldódott az egyik kérésem: Háziorvosi anamnézis-Betegségek-nél, ha beemelem az előzőekből az alapbetegséget és a lezajlott betegséget, akkor az automatikusan átemelődik az "Újabb törzskarton" betegségekhez.

Az évszámok valóban nem emelődnek, azt nekünk kell beírni. Beírtam pl.: 1998 I10HO Hypertonia, aztán legörgettem 2009-ig és látom, hogy a Hypertóniát már 5 másik évnél ír beemeltem. Jó lenne, ha itt is felismerné a prg. a BNO-kat és figyelmeztetne, hogy ez már szerepel, mint ahogy teszi azt a "Hozott leletnél, napitevékenységnél..."

Köszönöm !

Ilona
  • Ilona
Thursday, July 16, 2009 4:18:07 PM
Ha a mai napon 60 embernek kitöltöm a törzskartonját, akkor mához 2 évre (júl.16-án) annak a 60 embernek ismét lejár a törzskartonja, akkor majd frissíteni kell. Érdemes naponta megnézni: Regisztráció- Listák/jelentések-Hiányos törzskarton. Időnként nézzünk rá: a Napitevékenység-Listák/jelentések/statisztikák-Vizsgálatra behívandók listájára !

dr.mile.gyula@gmail.com
Thursday, July 16, 2009 8:03:34 PM
Ilona wrote:

Örülök, hogy megoldódott az egyik kérésem: Háziorvosi anamnézis-Betegségek-nél, ha beemelem az előzőekből az alapbetegséget és a lezajlott betegséget, akkor az automatikusan átemelődik az "Újabb törzskarton" betegségekhez.

Az évszámok valóban nem emelődnek, azt nekünk kell beírni. Beírtam pl.: 1998 I10HO Hypertonia, aztán legörgettem 2009-ig és látom, hogy a Hypertóniát már 5 másik évnél ír beemeltem. Jó lenne, ha itt is felismerné a prg. a BNO-kat és figyelmeztetne, hogy ez már szerepel, mint ahogy teszi azt a "Hozott leletnél, napitevékenységnél..."

Köszönöm !

Az előzőben utaltam rá, hogy kétféle képen is lehet csinálni az Alapbetegségekbe való beemelést . Ha az "Alapbetegségbe" gombbal csinálom beemeli az aktuális évszámot (az ideit ajánlja fel és igen estén beemeli ) és ekkor figyelmeztet is ha már van felvéve adott BNO. A másik lehetőség bárhonnan ( előző, napi tev stb) beemelem a BNO-t ekkor megadom az általam választott évszámot de ekkor valóban nem figyelmeztet ha már van felvéve adott BNO.

dr.mile.gyula@gmail.com
Thursday, July 16, 2009 8:12:44 PM
Ilona wrote:

Ha a mai napon 60 embernek kitöltöm a törzskartonját, akkor mához 2 évre (júl.16-án) annak a 60 embernek ismét lejár a törzskartonja, akkor majd frissíteni kell. Érdemes naponta megnézni: Regisztráció- Listák/jelentések-Hiányos törzskarton. Időnként nézzünk rá: a Napitevékenység-Listák/jelentések/statisztikák-Vizsgálatra behívandók listájára !

Ha az info lapra ki van téve a TK ( törzskarton ) a lejártát jelzi a program így "valódi megjelenés " során is elvégezhető a karton újítás .

Ilona
  • Ilona
Friday, July 17, 2009 10:21:32 AM
Azt, hogy kiket esedékes behívni vizsgálatra, azt meg tudjuk nézni: Napitevékenység-Lista/jelentések/statisztikák- vizsgálatra behívandók- nál.

Az előbb néztem meg: nálam jelenleg (TK szerint) 719 személy. Kérdem én, ha neki ülök és kitöltök 719 tértivevényt, majd elmegyek a postára, órák hosszat sorban állok a postán, kifizetek 719x400 Ft-ot, addig ki az, aki helyettem kitölti a hiányos törzskartonokat ? Éves szinten mennyit is kellene költeni postadíjra ?

dr.mile.gyula@gmail.com
Friday, July 17, 2009 11:07:03 AM
Ilona wrote:

Azt, hogy kiket esedékes behívni vizsgálatra, azt meg tudjuk nézni: Napitevékenység-Lista/jelentések/statisztikák- vizsgálatra behívandók- nál.

Az előbb néztem meg: nálam jelenleg (TK szerint) 719 személy. Kérdem én, ha neki ülök és kitöltök 719 tértivevényt, majd elmegyek a postára, órák hosszat sorban állok a postán, kifizetek 719x400 Ft-ot, addig ki az, aki helyettem kitölti a hiányos törzskartonokat ? Éves szinten mennyit is kellene költeni postadíjra ?

Nincs annak értelme .hogy ezen sokat meditáljuk , sokat egyszerűbb kattintani és kész.

hosi
  • hosi
Friday, July 17, 2009 2:11:51 PM
dr.mile.gyula@gmail.com wrote:

jsozer wrote:

Jelenleg is van. DE : nem olyan egyszerű mint első nekifutásra látszik. A logika az lenne, hogy adott napon megjelenik a beteg, napi tevékenység során megszületik egy BNO ( saját, szakrendelői, kórházi ?? ) . Ekkor dönthetek, hogy ezt felveszem-e az alapbetegségek közzé , ha igen ezzel az év dátummal fel is veszi. A gond akkor van ha a BNO "megszületésekor" nem veszem fel az alapbetegségek közzé és valamikor - esetleg évekkel később - kívánom felvenni. Ekkor megkérdezi a program most is , hogy a jelenlegi évdátummal kívánom felvenni ( ha egymás után több BNO-t akarok felvenni mindig az előző felvett BNO-hoz tartozó dátumot ajánlja fel ?? !!! ) , igen estén ezt rögzíti nemleges válasz estén viszont én kell megadjam a kérdéses dátumot. Ha Előző BNO-kból választottam BNO-t akkor ugyan van mellette egy dátum de lehet , hogy van régebbi is meg még akár későbbi is - na ekkor jöhetne a program automatizmusa a régebbi dátum kiválasztására az "Alapbetegségbe " gomb használatával .

Van nekem egy régi nyűgöm,, már jeleztem egyszer de nem született rá megoldás: Ha "Alapbetegség" gombbal olyan BNO-t akarok felvenni ami már szerepel ( figyelmetlenségből már megtörtént néhányszor ) nagyon helyesen erre figyelmeztet a program, DE ettől kezdve bármit is akarok felvenni mindenre a "Már szerepel.. " párbeszéd ablak ugrik fel és nem rögzíti a MÉG NEM SZEREPLŐ BNO-t sem.

Ha "Alapbetegségbe" gombot használom akkor a felvett BNO nem látszik csak a panel bezárását követően. Ezért eddig nem is használtam szívesen az "Alapbetegségbe " gombot. Az "Előzőből ... " kattintásra simán beemeli, látható is a bevitt adat.

A BNO felviteli ablakban két lista látható. A felső a kiválaszott, ami az adott helyre beemelt BNO-kat mutatja (pl. napi tavékenység, receptírás, stb.) az alsó pedig egy keresőablak. Itt különböző szempontok szerint kereshetünk a teljes, előző, stb. BNO-k közül.

Az Alapbet., Kiemelt, Lezajlott gombok csak a felső listából viszik át a BNO-kat a megfelelő helyre az alsóból nem:

UserPostedImage

Tehát ha pl. az I8300 már az Alapbetegségek között van, hiába próbáljuk az alsóból a J0290-et áttenni, a program ilyenkor is a felső I8300-t próbálja, ezért újra azt mondja, hogy már ott van. Röviden a BNO átemelés csak az aktuálisan kiválasztott listából működik, a kereső listákból nem

Hostyánszki László
dr.mile.gyula@gmail.com
Friday, July 17, 2009 3:31:50 PM
Na ez így nekem is új, tévhitben voltam, de most már legalább értem, hogy a napi tev miért működött az Alapbetegségbe gomb, egyébként meg nem . Köszönöm !!

Az a baj, hogy az Ilona által említett esetben is ( Háziorvosi anamnézis-Alapbetegségek ) a fenti BNO tábla nyílik meg, itt meg az lenne szerintem a logikus ha az Előző BNO-kból leválogathatnám évszámmal azokat amiket be kívánok emelni és ezek jelennének meg a felső részben.Ez akkor szükséges ha eddig ezt nem tettem meg és utólag akarom megcsinálni pl. OORSZI kitöltéséhez. Mennyivel egyszerűbb lenne kijelölni, Alapbetegségbe gomb, a progi meg a legrégebbi dátummal beteszi a felső ablakba ahol látom dátumostól az egészet egybe. Én ezt eddig , mint írtam egyenként kattintással oldottam meg dátum hozzákereséssel és kézi beírással.

Ilona
  • Ilona
Friday, July 17, 2009 4:58:31 PM
Ezt a formulát ismerem, használom. Az én "nyűgösködésem" a Regisztráció- Háziorvosi anamnézis-alapbetegségek felvitelénél van. (Ott az előzőekből kiválasztom az alapbetegségeket és a lezajlott betegségeket, ami felemelődik a végleges helyére, de az évszámot nekem kell mellé írni. Ez nem nagy teher, csak éppen bosszankodok, amikor legörgetem és azt látom: szinte évente felvittem alapbetegségnek pl. a Hypertoniát. Itt is jó lenne egy figyelmeztető tábla, hogy 1998-ban már rögzítettem, mint alapbetegséget, ezért 2009-ben már felesleges ismételnem.)
hosi
  • hosi
Friday, July 17, 2009 5:59:49 PM
Ilona wrote:

Ezt a formulát ismerem, használom. Az én "nyűgösködésem" a Regisztráció- Háziorvosi anamnézis-alapbetegségek felvitelénél van. (Ott az előzőekből kiválasztom az alapbetegségeket és a lezajlott betegségeket, ami felemelődik a végleges helyére, de az évszámot nekem kell mellé írni. Ez nem nagy teher, csak éppen bosszankodok, amikor legörgetem és azt látom: szinte évente felvittem alapbetegségnek pl. a Hypertoniát. Itt is jó lenne egy figyelmeztető tábla, hogy 1998-ban már rögzítettem, mint alapbetegséget, ezért 2009-ben már felesleges ismételnem.)

Megoldottuk, várhatóan az 1.28.3-ba bele is kerül majd

Hostyánszki László
dr.mile.gyula@gmail.com
Monday, July 20, 2009 9:13:52 AM
hosi wrote:

Ilona wrote:

Megoldottuk, várhatóan az 1.28.3-ba bele is kerül majd

10 sec-kel későbbi küldtem a szerkesztett véleményemet a válaszhoz képest, ezért mégegyszer mellékelem :

Na ez így nekem is új, tévhitben voltam, de most már legalább értem, hogy a napi tev miért működött az Alapbetegségbe gomb, egyébként meg nem . Köszönöm !!

Az a baj, hogy az Ilona által említett esetben is ( Háziorvosi anamnézis-Alapbetegségek ) a fenti BNO tábla nyílik meg (azaz a szokásos ahol a kereső ablakból ne lehet Albetegségbe gombot használni ), itt meg az lenne szerintem a logikus ha az Előző BNO-kból leválogathatnám évszámmal azokat a BNO- kat amiket be kívánok emelni és ezek jelennének meg a felső részben.Ez akkor szükséges ha eddig ezt nem tettem meg és utólag akarom megcsinálni pl. OORSZI kitöltéséhez. Mennyivel egyszerűbb lenne kijelölni, Alapbetegségbe gomb, a progi meg a legrégebbi dátummal beteszi a felső ablakba ahol látom dátumostól az egészet egybe. Én ezt eddig , mint írtam egyenként kattintással oldottam meg dátum hozzákereséssel és kézi beírással.

rpetra
  • rpetra
Friday, July 31, 2009 1:13:03 PM
Minden Kedves Felhasználónknak:

Felkerült portálunkra  a 2009.augusztus 1-től érvényes gyógyszer -és segédeszköztörzs módosítás.

durmol
Thursday, September 24, 2009 10:47:36 AM
Az 1.28.0 verzió óta, ha hálózatban 2 gépen egyszerre dolgozunk felülirja egymást, hiába állítjuk "igenre" az együtt dolgozást. Mit nem állítottunk jól be azóta?
hosi
  • hosi
Thursday, September 24, 2009 11:39:50 AM
durmol wrote:

Az 1.28.0 verzió óta, ha hálózatban 2 gépen egyszerre dolgozunk felülirja egymást, hiába állítjuk "igenre" az együtt dolgozást. Mit nem állítottunk jól be azóta?

Nem tudom jól értem-e? A Háziorvosi ellátás ablakot megnyitva, ha másik munkahelyen szintén ugyanennél a betegnél nyitva van a Háziorvosi ablak, egy figyelmeztető üzenet jelenik meg:

A pacienssel "xy" ellátást végez másik munkahelyen

Az ezen a munkahelyen bevitt adatok kerüljenek tárolásra a napi ellátáshoz ?

"Igen" esetén az ezen a munkahelyen bevitt adatok teljes egészében tárolásra kerülnek,

de a másik munkahelyen csak a hozzá kapcsolódó tevékenységek (pl. receptírás, beutalás, stb.) !

'"Nem" esetén az ezen a munkahelyen a napi ellátás ablakban bevitt adatok nem kerülnek tárolásra,

de a hozzá kapcsolódó tevékenységek igen (pl. receptírás, beutalás, stb.) !

Azok az adatok, amiket csak az egyik munkahelyen visznek fel, mindenféleképpen tárolásra kerülnek !

Pl. mindkét munkahelyen kitöltik a panaszt, akkor csak az elsődlegesnek megjelölt munkahelyé lesz eltárolva.

ha az egyik helyen kitöltik a státuszt, a másikon a therápiát, akkor tároláskor ezeket a program összefűzi, tehát mindkét adat meglesz.

A kérdésben írt "igen" azt jelenti, hogy ahol ez a kérdés megjelenik, ez lesz az elsődleges munkahely, tehát ha mindkét helyen ki van töltve agyanaz az adat, ennek adatai kerülnek tárolásra.

Kicsit bonyolult [pislog] , ha nem világos, kérem írja le a konkrét problémát és megpróbálom azon keresztül elmagyarázni.

Hostyánszki László
durmol
Thursday, September 24, 2009 12:15:44 PM
Az 1.27 verzió után minden úgy működött, ahogy a fentiekben Ön leírta : a nővér elkezdte az egyik számítógépen a napi ellátást, majd én is elkezdtem ugyanazt a beteget (pl.gondozni, beut.írni stb.) minden eltárolódott. Az 1.28 verzió óta viszont, ha egyszerre vagyunk ugyanabban a beteg ellátásban a második gép által beírt adatok tárolódnak csak el, az elsőnek belépő gép adatai nem. Ezért gondolom, hogy alapbeállítási probléma lehet, de azt, hogy hol tudom ezt megtenni, nem találtam meg.
misidoki
Thursday, September 24, 2009 12:35:41 PM
Nálam is ugyanez a helyzet,kérem javítani.
Kharon
Thursday, September 24, 2009 1:41:25 PM
hosi wrote:

Kicsit bonyolult [pislog]

Ez volt a kulcsszó! Én ezt most alaposan, percekig átgondolva megértettem végre, de ehhez kell az asszisztensem is. Nem beszélve arról, hogy előre kell tudnom, hogy nem fogunk írni egyik vagy másik panelbe ezt-azt, ami nem mindig lehetséges, adódhat közben úgy, hogy mégis kell valahova írni. A kérdésnek annyiban nem látom értelmét (bár mint kiderült csak arra vonatkozik, hogy melyik lesz az elsődleges), hogy általában nem azért írogatunk valamit, mert nem szeretnénk eltárolni, hanem csak úgy szórakozgatunk. :-)

Szóval a lényeg, hogy szerintem nem is kellene ez a kérdés, hanem egyszerűen mindent el kellene tárolni.

Ha ez így nem megy, mert mondjuk kusza lenne a panasz, vagy status (bár beszélhetnek egymással orvos-nővér, hogy ki mit tölt ki), akkor a később bezáró kaphatna egy ablakot, hogy a másik gépen ezt meg ezt írták, elfogadja, vagy szerkeszti? Ekkor kiválaszthatná, hogy igen ok, amit a másik írt, vagy átírhatná, ha mondjuk kétszer van leírva, hogy köhög, és javítás után leokézhatná, és csak így tárolódna. Természetesen a gyógyszerírás, th. lap módosítás, beutaló nem kell, hogy szerkeszthető legyen, de akár lehet az is, mert az bőven elképzelhető, hogy a nővér a szokásos gyógyszereket felírja, az orvos meg az újat, ami aktuálisan szükséges. Ez sokkal használhatóbb, életszerűbb mechanizmus lenne, mint ez az előre bonyolult kérdés.

Megvalósítható valahogy egy ilyen irányú változtatás?

Nem tudom érthető voltam-e, és mások is egyetértenek-e vele, de szerintem így sokkal logikusabb lenne.

misidoki
Thursday, September 24, 2009 1:56:38 PM
Nem tudom,hogyan lenne jobb, de ÍGY nem jó, ahogy most van.
hosi
  • hosi
Thursday, September 24, 2009 2:35:55 PM
kaprinai wrote:

hosi wrote:

Kicsit bonyolult [pislog]

Ez volt a kulcsszó! Én ezt most alaposan, percekig átgondolva megértettem végre, de ehhez kell az asszisztensem is. Nem beszélve arról, hogy előre kell tudnom, hogy nem fogunk írni egyik vagy másik panelbe ezt-azt, ami nem mindig lehetséges, adódhat közben úgy, hogy mégis kell valahova írni. A kérdésnek annyiban nem látom értelmét (bár mint kiderült csak arra vonatkozik, hogy melyik lesz az elsődleges), hogy általában nem azért írogatunk valamit, mert nem szeretnénk eltárolni, hanem csak úgy szórakozgatunk. :-)

Szóval a lényeg, hogy szerintem nem is kellene ez a kérdés, hanem egyszerűen mindent el kellene tárolni.

Ha ez így nem megy, mert mondjuk kusza lenne a panasz, vagy status (bár beszélhetnek egymással orvos-nővér, hogy ki mit tölt ki), akkor a később bezáró kaphatna egy ablakot, hogy a másik gépen ezt meg ezt írták, elfogadja, vagy szerkeszti? Ekkor kiválaszthatná, hogy igen ok, amit a másik írt, vagy átírhatná, ha mondjuk kétszer van leírva, hogy köhög, és javítás után leokézhatná, és csak így tárolódna. Természetesen a gyógyszerírás, th. lap módosítás, beutaló nem kell, hogy szerkeszthető legyen, de akár lehet az is, mert az bőven elképzelhető, hogy a nővér a szokásos gyógyszereket felírja, az orvos meg az újat, ami aktuálisan szükséges. Ez sokkal használhatóbb, életszerűbb mechanizmus lenne, mint ez az előre bonyolult kérdés.

Megvalósítható valahogy egy ilyen irányú változtatás?

Nem tudom érthető voltam-e, és mások is egyetértenek-e vele, de szerintem így sokkal logikusabb lenne.

Természetesen az megoldható, hogy a szöveges mezők (panasz, státusz, stb.) összefésülődjenek, de a súly, magasság, vérnyomás, stb. csak egy lehet és akkor már kérdés nélkül nem egyértelmű ha mindketten írtak be valamit. Megnézzük az Ön által javasolt módszert is, és természetesen vizsgáljuk a jelzett nem működés okát is, bár nálunk eddig nem jött elő.

Hostyánszki László
Kharon
Thursday, September 24, 2009 3:43:51 PM
Testsúlyt, testmagasságot nem hiszem, hogy különbözőt beírni valaki is, de javítsanak ki, ha tévedek. Ha meg feljön az elfogadó ablak, akkor kiküszöbölhető ez a probléma is.
Similar Topics
Users browsing this topic