A 1.30.3 versio feltöltése óta naponta többször jelenik 11 hibakód receptírás közben, mely után szerencsére nem szakad meg a program, de egy idő után mégis frusztrál. Jobb esetben folytathatom a gyógyszer kiválasztását, rosszabb esetben ismételten jön a 11 hibakód, vagy megjelenik a 107 hibakód.A mai nap egy betegnél 5 ilyen kört futottam, mire 16 mg Medrolt végre felírhattam.
Ti tapasztaltok-e hasonlót, vagy ez egyedi problémám?
Örülök a védőoltás adminisztráció egyszerűsödésének, valóban könnyű az oltás ablakokkal dolgozni. Egy kérdésem van: ha már felajánlja a program a kilépéskor az oltás nyomtatás mentes felírását, az "E" okot miért nem írja be automatikusan?
Én azon "ősi " felhasználók közé tartozom, aki interakciós figyelést kap cserébe a 3 modulos mentés havi elküldéséért. Korábban figyelmeztetett hónap elején a gép, hogy még nem küldtem el ezt a jelentést, most kb. 4-5 hónapja nem teszi.Kérdezem: igénylik-e még, hogy ezt minden hónapban átküldjem? ( Valószínűleg igen, mert meg van a lehetőség az elkészítésre és a gyors, egyszerű e-mailes továbbításra.)
A mozgáskorlátozott szakvélemények gépben írása nagy segítség, mert megmarad, és 28-x is kinyomtatható. köszönöm a lehetőséget. Jó lenne, ha lenne ebben is karbantartásra lehetőség, mert gyakran nagyon kaptafára megy, ahogy az ember ezt kitölti. A hivatal igényel még a vonatkozó rendeletből egy x.y kódszámot, melyet szintén rá kell írnunk. Jó lenne, ha ennek is lenne egy extra hely a nyomtatványon, mondjuk a diagnózisok mellett.
Hasonlóképpen jól tudnám használni a post it lapon a karbantartás lehetőségét, itt is lennének paneljeim.
Pécsett a háziorvosok e-mailben megkapják a betegek laboreredményét. Ezt jelenleg külön könyvtárban tárolom.PDF fájlban érkezik. Milyen mód lenne arra, hogy letöltéskor ez a programba, a beteg laboreredményeihez bekerüljön.Ennek a praktikumon túl a szűrővizsgálatok jelentésekor, a rizikó kalkulálásakor, a kontrollok 3-6 havonta való ismétlésekor is jelentősége lenne.
Köszönök minden segítséget.