Szerintem Te gondold át még egyszer! A felkiáltójelekből meg köszönöm, de elég lesz 1 is. Ha neked mindegy, hogy az adatbázisban nem tudni, ki adta be az oltást, ám legyen. Én úgy gondolom nem mindegy. Azt már megszokhattuk, hogy Neked közelebb áll a gondolkodásod az infomixéhez, szíved joga, de, hogy én kinél, minél vagyok okosabb az talán már nem tartozik rád. Gondolom nem én vagyok az egyetlen olyan orvos, aki mással egy rendelőben rendel. Azoknak ez igenis probléma lehet. Átolvasva az ÁNTSZ levelét, továbbra sem találtam arra vonatkozó utasítást, hogy kizárólag praxisbelieknek adhatnék oltást. Épp ezért, ha egy ambuláns betegemnek (aki lehet a családtagom is) a rizikófaktorai miatt beadnám, akkor igenis szeretném szabályosan jelenteni. Tudom, megoldható másképp is, de talán nem az a normális, ha ügyeskedünk, hanem az, ha megfelelően működő programmal, szabályosan el tudom készíteni a jelentést.
Egyébként: nem elmélkedek különösebben rajta, én megoldottam, kicsit átírtam az excel táblázatot és elküldtem. Gondolom ez mindenkinek menne. Valószínűleg azoknak is, akiknek az is gond, hogy hol kell bekapcsolni a gépet.
Más: Érdekelne, hogy mikorra lesz megoldható, hogy gondozott betegek, vagy bizonyos gyógyszert szedők neve mellett a lakcímüket is listázza ki a program? Nme vagyok programozó, de nem érzem ezt egy túl nagy feladatnak, hogy egy meglévő adatbázisból még egy adat a papírra kerüljön.
Előre is köszönöm.