Tisztelt Üzemeltetők!
Most próbálkozom újra a mentések optimalizálásával.
Megismételnék egy 2007.-ben feltett(!) azóta megválaszolatlanul hagyott kérdést.
Tehát:
Szokványosan" egy másik particióra mentek.
Lefut a tömörítés, rákérdez, hogy menthet-e?
Ment.
Ha ezután CD/DVD-re IS szeretnék menteni ( "fő a biztonság"), újra lefuttatja a tömörítést (ha azt választom).
A mentésben a tömörítési folyamat a leghosszadalmasabb procedura.
Nem lehetne olyan mentési menűpontot beiktatni, miszerint "Mentés" (Tömörítéssel?), s "Igenlő" válasz esetén rákérdezne, hogy "Kéri a mentést CD/DVD-re IS?"
Úgy - ha ez megoldható - egy tömörítéssel 2 helyre lehetne menteni.
- Ha esetleg elkerülte volna a figyelmemenet az akkori válasz, akkor elnézést kérek, nem (túl) gyakran nézek be ide.
(Pl. most is Kb.7-8. próbálkozás után engedett csak be, pedig (-azt hiszem [bizonyt] - biztosan tudom a jelszavamat)
Köszönjük a javaslatot, a következő verzió tartalmazza
Köszönöm, ennek nagyon örülök.
Az InfoMix csapata által korábban készített, a programba integrált CD-DVD mentő program - neve nem jut eszembe (bocs' de nem a rendelőmből írok) - "nem igazán" - kedveli azt a mentési módot sem, amikor "csak DVD-re óhajtok menteni".(CD-re úgy-ahogy működött)
1.) Ez a verzióváltó megoldja, hogy másik, a gépre telepített, DVD író programot indít/has/son el a mentés (automatikusan), s ne kelljen előbb menteni egy könyvtárba, s aztán majd onnét "kiírni" DVD-re?
2.) A DOS-os alapú programban (anno) nagyszerűen működött a billentyűkombináció funkció.
Sokkal gyorsabb volt egy-egy program-részlet indítása, mint most, amikor próbálom az egeret pozicionálni, majd kattintani.
Próbálkoztam a programok/modulok engedélyezése részben talált "Billentyűkombinációk" használatával, de nem igazán sikeres.
Én vagyok béna, vagy valóban nem működik ez a funkció.
Most adott kis PCWorld DVD-n egy ingyenes, bármely programban használható Hotkeyz nevű programot.
Megpróbálhatom-e ezt a IxDokival együtt-futtani?
Jobban örülnék, ha a programon "belül" lenne lehetőség használni (akár a programozók által előre deffineálntan) gyorsbillentyű-kombinációkat.