drbeata
Thursday, June 20, 2013 12:42:08 PM
Tisztelt Fejlesztők!

Megoldható lenne, hogy az alapvizsgálatokba beírt vérnyomás az üzemorvosi ellátásba is bekerüljön?

Köszönettel: Mező Beáta

T_Zoli
Thursday, June 20, 2013 12:52:40 PM
Originally Posted by: drbeata 

Tisztelt Fejlesztők!

A munkáltató felé tudom e-mailben jelezni a tüdőszűrő lejártát? -hasonlóan az alkalmassági vizsgálathoz. Pl. azon dolgozók listája elküldhető lenne, akiknek lejárt.

Köszönöm: Mező Beáta

A visual Ixfer programban az "Üzem / Kötelező vizsgálat" ablakban a kötelező vizsgálatok között szerepel a

"Tüdő rtg. vizsgálat" elem.

Ezt kiválasztva a dolgozónál, megadható az érvényességének az ideje is.

Az "Üzem / Üzem listák-jelentések / Lejárt kötelező vizsgálatok" funkcióval listát készíthetünk a megadott időpontban lejárt vizsgálatu dolgozókról.

csgyula
Thursday, June 20, 2013 1:00:43 PM

Tisztelt Fejlesztők!

Megoldható lenne, hogy az alapvizsgálatokba beírt vérnyomás az üzemorvosi ellátásba is bekerüljön?

Tisztelt Dr Mező Beáta!

Az üzemorvosi ellátás ablak jobb alsó sarkán található fogaskerekekre(beállítások)kattintva betudja állítani az Ön által kért opciót. (alapvizsgálatból testsúlyt, testmagasságot, vérnyomást átemel opciót kell kipipálni)

T_Zoli
Thursday, June 20, 2013 1:02:37 PM

Tisztelt Fejlesztők!

A visual Ixfer programban az "Üzemorvosi ellátás" ablak jobb alsó sarkában található fogaskerék, beállító gombon

bejelölhetjük az "Alapvizsgálatból testsúlyt, testmagasságot, vérnyomást átemel" opciót.

Amennyiben ez be van jelölve, új üzemorvosi ellátás pipa gombbal történő aktíválása után a beállított adatok automatikusan átemelődnek az "Üzemorvosi ellátás" ablakba.

drbeata
Thursday, June 27, 2013 8:06:38 AM
A fer programban hol lehet megnézni az adott napon megjelenteket?

Köszönöm a segítséget: Mező Beáta

palenkascs
Thursday, June 27, 2013 8:16:06 AM

Az üzem forgalmi adatok a következő menüpontból listázhatók:

Üzem - Üzem listák-jelentések - Üzem forgalmi napló

Itt lehet időszakot megadni, valamint különböző szűrési feltételeket beállítani.

Remélem, hogy tudtam segíteni, és ez az, amit keresett!

drbeata
Friday, June 28, 2013 7:55:31 AM
Originally Posted by: palenkascs 

Itt lehet időszakot megadni, valamint különböző szűrési feltételeket beállítani.

Igen, ezt keresném, de nálam az üzem forgalmi napló ebben a pontban valamiért nem jelenik meg. Hogyan tovább?

drbeata
Friday, June 28, 2013 7:58:09 AM

Igen, ezt keresném, de nálam az üzem forgalmi napló ebben a pontban valamiért nem jelenik meg. Hogyan tovább?

Bocsánat, a napi tevékenységnél kerestem. Köszönöm.

drbeata
Friday, June 28, 2013 8:01:01 AM

A napi tevékenységben kerestem, bocsánat, ott, ahol Ön írta, megleltem. Köszönöm: MB

drbeata
Friday, June 28, 2013 8:07:46 AM
Originally Posted by: T_Zoli 

Tisztelt Fejlesztők!

A munkáltató felé tudom e-mailben jelezni a tüdőszűrő lejártát? -hasonlóan az alkalmassági vizsgálathoz. Pl. azon dolgozók listája elküldhető lenne, akiknek lejárt.

A visual Ixfer programban az "Üzem / Kötelező vizsgálat" ablakban a kötelező vizsgálatok között szerepel a

Az "Üzem / Üzem listák-jelentések / Lejárt kötelező vizsgálatok" funkcióval listát készíthetünk a megadott időpontban lejárt vizsgálatu dolgozókról.

Köszönöm, ez megy, de nem tudom elküldeni a listát innen e-mailben, erre irányult a kérésem a fejlesztők felé. Üdv: Mező Beáta

rpetra
  • rpetra
  • Veterán (Szint 20 - Max)
Friday, June 28, 2013 8:26:13 AM

Tisztelt Fejlesztők!

Köszönöm, ez megy, de nem tudom elküldeni a listát innen e-mailben, erre irányult a kérésem a fejlesztők felé. Üdv: Mező Beáta

Kérését továbbítottam fejlesztő kollégáimnak, a megvalósításig szíves türelmét kérjük. Szeretném felhívni figyelmét a most publikálásra került 1.64.0-ás verzióra, melyben a kért Partnereknek e-mail küldés funkció megvalósításra került. Reméljük, hogy nagy megelégedéssel fogja használni. Amennyiben kérdése észrevétele lenne forduljon hozzánk bizalommal.

drbeata
Friday, June 28, 2013 9:07:19 AM
Originally Posted by: rpetra 

Tisztelt Fejlesztők!

Kérését továbbítottam fejlesztő kollégáimnak, a megvalósításig szíves türelmét kérjük. Szeretném felhívni figyelmét a most publikálásra került 1.64.0-ás verzióra, melyben a kért Partnereknek e-mail küldés funkció megvalósításra került. Reméljük, hogy nagy megelégedéssel fogja használni. Amennyiben kérdése észrevétele lenne forduljon hozzánk bizalommal.

köszönet. láttam. MB

drbeata
Monday, July 8, 2013 12:50:29 PM

Originally Posted by: rpetra 

Tisztelt Fejlesztők!

Kedves Petra!

Láttam a hírlevelet, de most, hogy keresem a partnerneknek való szabvány e-mail küldést, bizony nem lelem. Merre induljak?

Köszönöm előre is!

Üdv: Mező Beáta

Kharon
Monday, July 8, 2013 1:17:40 PM

Kedves Petra!

Láttam a hírlevelet, de most, hogy keresem a partnerneknek való szabvány e-mail küldést, bizony nem lelem. Merre induljak?

Köszönöm előre is!

Üdv: Mező Beáta

Mivel új menüpont, ezért le kell frissíteni a menüpontokat. A Rendszer/Menüpontok karbantartása alatt a menüpontok elől ki kell venni a pipát, majd újból vissza. Ezt az ablakot OK-val bezárjuk, majd az Üzem/Üzem listák jelentéseken belül meg kell jelennie.

drbeata
Monday, July 8, 2013 3:14:10 PM
Köszönöm, sikerült. Mező Beáta
drbeata
Wednesday, July 17, 2013 8:00:12 AM
Szabadságra megyek, a váltótársam más programot használ, ha lehet nem terhelném fölöslergesen. Egy beteget aug végével kell kiírnom. Ki tudom-e valahogy nyomtatni a táppénzes papírját és le tudom-e zárni, hogy a helyettesítés alatt csak a papírért kelljen bejönnie, nekik már ne legyen egyéb dolguk?

Köszönöm a segítséget. Mező Beáta

drbeata
Wednesday, July 17, 2013 8:01:35 AM

Szabadságra megyek, a váltótársam más programot használ, ha lehet nem terhelném fölöslergesen. Egy beteget aug végével kell kiírnom. Ki tudom-e valahogy nyomtatni a táppénzes papírját és le tudom-e zárni, hogy a helyettesítés alatt csak a papírért kelljen bejönnie, nekik már ne legyen egyéb dolguk?

Jaj, most látom, hogy rossz helyre írtam. Bocsánat.

dr.mile.gyula@gmail.com
Wednesday, July 17, 2013 8:31:53 AM

A "helytelen" válasz IGEN.

A helyes válasz viszont az, hogy nem lehet július hónapban augusztusi betegkiírást megcsinálni.Gondoljon arra, hogy a kiírást már jelenti is az adott heti jelentésében ( amikor a kiírást eszközölte ) . Arról nem is beszélve, hogy mi miden történhet még augusztus végéig a beteggel !

Röviden : Ne tegye !

Kharon
Wednesday, July 17, 2013 8:48:35 AM
Originally Posted by: dr.mile.gyula@gmail.com 

A helyes válasz viszont az, hogy nem lehet július hónapban augusztusi betegkiírást megcsinálni.Gondoljon arra, hogy a kiírást már jelenti is az adott heti jelentésében ( amikor a kiírást eszközölte ) . Arról nem is beszélve, hogy mi miden történhet még augusztus végéig a beteggel !

Mi sem javasoljuk, hogy előre írja ki a beteget táppénzről. De ha mégis a géppel előre ki akarja írni, ahhoz, hogy a táppénzes jelentés megfelelő legyen, a munkadátummal álljon át arra a napra (Rendszer / Munkadátum állítás) amelyik a Keresőképtelenség vége dátuma lesz, majd a Napi tevékenység / Keresőképtelen állomány menüpontban adjuk meg az Utolsó nap mezőben a keresőképtelenség vége dátumát és a Megsz. módját, így nem fog az eheti táppénzes jelentésben szerepelni a kíírás. Tároljuk el, majd a munkadátumot ne felejtsük el visszaállítani a mai napra.

dr.mile.gyula@gmail.com
Wednesday, July 17, 2013 9:32:16 AM
Originally Posted by: NViktor 

Mi sem javasoljuk, hogy előre írja ki a beteget táppénzről. De ha mégis a géppel előre ki akarja írni, ahhoz, hogy a táppénzes jelentés megfelelő legyen, a munkadátummal álljon át arra a napra (Rendszer / Munkadátum állítás) amelyik a Keresőképtelenség vége dátuma lesz, majd a Napi tevékenység / Keresőképtelen állomány menüpontban adjuk meg az Utolsó nap mezőben a keresőképtelenség vége dátumát és a Megsz. módját, így nem fog az eheti táppénzes jelentésben szerepelni a kíírás. Tároljuk el, majd a munkadátumot ne felejtsük el visszaállítani a mai napra.

Csak ismétlem magamat : A "helytelen" válasz IGEN. ( a módját - sajnos - leírták ) Röviden : Ne tegye ! Ez persze egy magán vélemény csak !

Ha mégis megtörténik, hogy valamiért hamarabb ki kell írni tudja hogyan kell "visszacsinálni" ? Lehet egyébként. De ha már leadta bérezéshez , hogyan kerül vissza és semmisítődik meg a hibás papír ? Ha mégis később kell majd kiírni akár csak 1 nappal is, a programból meg tudja csinálni jól ? Lehet ezt is !! De a hibás papírt is vissza kell szerezni !

drbeata
Wednesday, July 17, 2013 12:27:19 PM

Originally Posted by: NViktor 

Csak ismétlem magamat : A "helytelen" válasz IGEN. ( a módját - sajnos - leírták ) Röviden : Ne tegye ! Ez persze egy magán vélemény csak !

Ha mégis megtörténik, hogy valamiért hamarabb ki kell írni tudja hogyan kell "visszacsinálni" ? Lehet egyébként. De ha már leadta bérezéshez , hogyan kerül vissza és semmisítődik meg a hibás papír ? Ha mégis később kell majd kiírni akár csak 1 nappal is, a programból meg tudja csinálni jól ? Lehet ezt is !! De a hibás papírt is vissza kell szerezni !

Nem adja le, mert csak a megfelelő időben adják neki oda, de egyéb dolguk nem lenne vele. Hangsúlyozom, nem ismerik a programot, egy régi DOS-s programmal dolgoznak és nekik is hatalmas a körzetük. A válaszokat nagyon köszönöm. Üdv: Mező Beáta

Bakos J
  • Bakos J
Monday, August 5, 2013 12:18:26 PM
Tisztelt Infomix!

Pár hónapja hívtam fel önöket, mivel az Ixphone modulra lett volna szükségem. Akkor a telefonos munkatársuk arról tájékoztatott, hogy rendeljem meg inkább a netIx 4 az egyben rendszert, mert az most akciós, csak 40 ezer forint. Sőt mivel az ixcomm modult már előfizettem, még annak is levonásra kerül a már befizetett időarányos része. Ennek bedőlve meg is rendeltem önöktől a modult.

Telepítés egyéb után most megkaptam egyszer egy 138 ezer forintos és mellé egy 36 ezer forintos számlát!

Vagyis összesen 174 462 forintot sikerült kiszámlázniuk.

Hogy is lett a végszámla majdnem négyszerese az eredeti összegnek?

Persze nem szólhatok, mert kaptam Önöktől ajánlatot. Igaz a levélhez .dat kiterjesztésű file volt csatolva amit akkor nem tudtam megnyitni. A levélben csak annyi volt: mellékelten küldöm az ajánlatot. Azt hittem minden a telefonos megbeszélés szerint lesz intézve.

Most utólag persze rájöttem, elmentve, a file átnevezésével már meg lehet nyitni a documentumot. De ezt nekem honnan kellett volna tudnom??? Nekem nincs számitástechnikai végzettségem!

Szó volt arról is, hogy a már előfizetett Ixcomm modul ára levonásra kerül. Ennek nyoma sincs.

Felháborítónak tartom e mellett, hogy amikor az ember megvesz egy 86 ezer forintos modult, abban nincs benne az első éves havidíj, mivel az külön került kiszámlázásra 36 ezer forint formájában. De akkor mi van benne????? Akkor miért nem úgy hirdetik, hogy a netix modul 122 ezer forint????? Ez a vásárló durva megvezetése szerintem.

Azt már szinte nevetséges, hogy hogy került a település 50 km-re Szegedtől, mivel 100 km kiszállási díj lett kiszámlázva, holott 43 km-nél egyik GPS program se írja többnek ezt a távolságot. De ez már csak bosszantó apróság.

Már sokadik alkalommal szembesülök az Infomix Kft rettenetes pénzéhes, lenyúló hozzáállásával. Ez azonban most mindent betetőzött.

Gyakran posztolok orvosi portálokon, eddig a sok negatív vélemény mellé mindig odaírtam, hogy nekem a programmal csak pozitív tapasztalatom van. Sajnos kénytelen vagyok a véleményemet megváltoztatni, és ezt nem is fogom véka alá rejteni, mindenkit arra fogok buzdítani, hogy keressen másik szolgáltatót, mint ahogy azt én is meg fogom tenni hamarosan.

Tisztelettel: Dr Bakos János

Pusztamérges Kossuth u. 36

Varga Sándor
Monday, August 5, 2013 1:22:35 PM
Originally Posted by: Bakos J 

Tisztelt Infomix!

Pár hónapja hívtam fel önöket, mivel az Ixphone modulra lett volna szükségem. Akkor a telefonos munkatársuk arról tájékoztatott, hogy rendeljem meg inkább a netIx 4 az egyben rendszert, mert az most akciós, csak 40 ezer forint. Sőt mivel az ixcomm modult már előfizettem, még annak is levonásra kerül a már befizetett időarányos része. Ennek bedőlve meg is rendeltem önöktől a modult.

Telepítés egyéb után most megkaptam egyszer egy 138 ezer forintos és mellé egy 36 ezer forintos számlát!

Vagyis összesen 174 462 forintot sikerült kiszámlázniuk.

Hogy is lett a végszámla majdnem négyszerese az eredeti összegnek?

Persze nem szólhatok, mert kaptam Önöktől ajánlatot. Igaz a levélhez .dat kiterjesztésű file volt csatolva amit akkor nem tudtam megnyitni. A levélben csak annyi volt: mellékelten küldöm az ajánlatot. Azt hittem minden a telefonos megbeszélés szerint lesz intézve.

Most utólag persze rájöttem, elmentve, a file átnevezésével már meg lehet nyitni a documentumot. De ezt nekem honnan kellett volna tudnom??? Nekem nincs számitástechnikai végzettségem!

Szó volt arról is, hogy a már előfizetett Ixcomm modul ára levonásra kerül. Ennek nyoma sincs.

Felháborítónak tartom e mellett, hogy amikor az ember megvesz egy 86 ezer forintos modult, abban nincs benne az első éves havidíj, mivel az külön került kiszámlázásra 36 ezer forint formájában. De akkor mi van benne????? Akkor miért nem úgy hirdetik, hogy a netix modul 122 ezer forint????? Ez a vásárló durva megvezetése szerintem.

Azt már szinte nevetséges, hogy hogy került a település 50 km-re Szegedtől, mivel 100 km kiszállási díj lett kiszámlázva, holott 43 km-nél egyik GPS program se írja többnek ezt a távolságot. De ez már csak bosszantó apróság.

Már sokadik alkalommal szembesülök az Infomix Kft rettenetes pénzéhes, lenyúló hozzáállásával. Ez azonban most mindent betetőzött.

Gyakran posztolok orvosi portálokon, eddig a sok negatív vélemény mellé mindig odaírtam, hogy nekem a programmal csak pozitív tapasztalatom van. Sajnos kénytelen vagyok a véleményemet megváltoztatni, és ezt nem is fogom véka alá rejteni, mindenkit arra fogok buzdítani, hogy keressen másik szolgáltatót, mint ahogy azt én is meg fogom tenni hamarosan.

Tisztelettel: Dr Bakos János

Pusztamérges Kossuth u. 36

Kedves Doktorúr!

Nagyon sajnálom, hogy úgy érzi kollégáim nem megfelelően tájékoztatták a modul vásárlásáról, annak díjairól. Sajnos a telefonbeszélgetésről nem áll rendelkezésemre információ, de azt ellenőriztem, hogy a telepítés előtt milyen visszaigazolást küldtünk az Ön részére. Abban ezek az összegek szerepelnek. Sajnos a kollégák által a fájl mentés során történt egy elírás ezért nem tudta megnyitni és telepítés előtt ellenőrizni.

A telepítést végző kollégánk elmondása szerint a munkalap aláírása előtt az árakat egyeztették, a számla ennek megfelelően lett kiállítva.

A kiszállási díj a szegedi iroda (Fülemüle utca 32) és az ön rendelője között megtett 48 km távolság alapján került kiszámlázásra, ez természetesen módosítható.

A számla teljes összege a visszaigazolás alapján a kiszállási díjon felül tartalmazza a 4 modul licence díját, a telepítés költségeit, valamint a 4 modul éves díját. Ez utóbbiból természetesen levonásra került a kommunikációs modul Ön által befizetett díjából az időarányos rész, vagyis 4 hónap díja.

Amennyiben úgy érzi ezekkel a feltételekkel Ön mégsem szeretné a modulokat használni, kérem jelezze felénk, keressen engem személyesen a budapesti irodában, biztos vagyok benne, hogy sikerül olyan megoldást találni, ami bebizonyítja önnek is, hogy számunkra az elégedett felhasználó a legfontosabb.

Varga Sándor

Varga Sándor
dr.mile.gyula@gmail.com
Thursday, August 8, 2013 9:22:16 AM
Páciens lejárati info frissítésekor továbbra is "átírja" a jogosítványok esetében beállított "Ne figyelmeztessen ha lejár" jelölést. Újra megjelennek a lejáratra figyelmeztetések miközben a kérdéses négyzet ba van pipálva. Emiatt újra kell ki- majd bepipálni a jelölő négyzetet !!

Javítható a funkció a felesleges plusz munka elkerülésére ??

gombaycsongor
Thursday, August 8, 2013 9:38:31 AM
A gyorsválasztás (Shift+1... stb.) valójában akkor lenne gyors, ha a sor fölé vitt kurzorra megjelenne a választó gombsor, nemcsak a kijelölés után
Kharon
Thursday, August 8, 2013 10:41:04 AM

Páciens lejárati info frissítésekor továbbra is "átírja" a jogosítványok esetében beállított "Ne figyelmeztessen ha lejár" jelölést. Újra megjelennek a lejáratra figyelmeztetések miközben a kérdéses négyzet ba van pipálva. Emiatt újra kell ki- majd bepipálni a jelölő négyzetet !!

Javítható a funkció a felesleges plusz munka elkerülésére ??

Megnézem az adott program részt. Remélem a következő verzióba már javítás is bekerül.

FMilan
Thursday, August 8, 2013 10:41:30 AM
Originally Posted by: gombaycsongor 

A gyorsválasztás (Shift+1... stb.) valójában akkor lenne gyors, ha a sor fölé vitt kurzorra megjelenne a választó gombsor, nemcsak a kijelölés után

A fejlesztő kollégákkal konzultálva a következőt tudom mondani: A sor fölé vitt kurzor még nem feltétlenül jelenti az adott sor kiválasztását, a gyorsmenü pedig csak egy kiválasztott elemre jelenik meg. Azonban azt mondták megvizsgálják, hogy az egér használatával jobb gombos kattintással megvalósítható-e a menü elérése.

bendelbarna
Monday, August 12, 2013 9:15:18 AM
Az lenne a kérdésem,hogy hol találom meg a Kábítószer igazolást mivel a Napi tevékenységre kattintva nincs a választható lehetőségek között a Kábítószer igazolás menüpont.
rpetra
  • rpetra
Monday, August 12, 2013 10:03:08 AM
Originally Posted by: bendelbarna 

Az lenne a kérdésem,hogy hol találom meg a Kábítószer igazolást mivel a Napi tevékenységre kattintva nincs a választható lehetőségek között a Kábítószer igazolás menüpont.

Az Ön által keresett menüpont beállítható a Rendszer/ Menüpontok karbantartása menüpontban. A megjelenő ablakban nyissuk le a Napi tevékenység menüpont előtt látható + jelet, keressük meg a kábítószer igazolás menüpontot, jelöljük be a menüpont előtt látható kis négyzetet, majd kattintsunk az OK gombra.

bendelbarna
Monday, August 12, 2013 11:10:39 AM
Köszönöm a gyors és pontos választ !
Similar Topics
Users browsing this topic