Tisztelt Infomix!
Pár hónapja hívtam fel önöket, mivel az Ixphone modulra lett volna szükségem. Akkor a telefonos munkatársuk arról tájékoztatott, hogy rendeljem meg inkább a netIx 4 az egyben rendszert, mert az most akciós, csak 40 ezer forint. Sőt mivel az ixcomm modult már előfizettem, még annak is levonásra kerül a már befizetett időarányos része. Ennek bedőlve meg is rendeltem önöktől a modult.
Telepítés egyéb után most megkaptam egyszer egy 138 ezer forintos és mellé egy 36 ezer forintos számlát!
Vagyis összesen 174 462 forintot sikerült kiszámlázniuk.
Hogy is lett a végszámla majdnem négyszerese az eredeti összegnek?
Persze nem szólhatok, mert kaptam Önöktől ajánlatot. Igaz a levélhez .dat kiterjesztésű file volt csatolva amit akkor nem tudtam megnyitni. A levélben csak annyi volt: mellékelten küldöm az ajánlatot. Azt hittem minden a telefonos megbeszélés szerint lesz intézve.
Most utólag persze rájöttem, elmentve, a file átnevezésével már meg lehet nyitni a documentumot. De ezt nekem honnan kellett volna tudnom??? Nekem nincs számitástechnikai végzettségem!
Szó volt arról is, hogy a már előfizetett Ixcomm modul ára levonásra kerül. Ennek nyoma sincs.
Felháborítónak tartom e mellett, hogy amikor az ember megvesz egy 86 ezer forintos modult, abban nincs benne az első éves havidíj, mivel az külön került kiszámlázásra 36 ezer forint formájában. De akkor mi van benne????? Akkor miért nem úgy hirdetik, hogy a netix modul 122 ezer forint????? Ez a vásárló durva megvezetése szerintem.
Azt már szinte nevetséges, hogy hogy került a település 50 km-re Szegedtől, mivel 100 km kiszállási díj lett kiszámlázva, holott 43 km-nél egyik GPS program se írja többnek ezt a távolságot. De ez már csak bosszantó apróság.
Már sokadik alkalommal szembesülök az Infomix Kft rettenetes pénzéhes, lenyúló hozzáállásával. Ez azonban most mindent betetőzött.
Gyakran posztolok orvosi portálokon, eddig a sok negatív vélemény mellé mindig odaírtam, hogy nekem a programmal csak pozitív tapasztalatom van. Sajnos kénytelen vagyok a véleményemet megváltoztatni, és ezt nem is fogom véka alá rejteni, mindenkit arra fogok buzdítani, hogy keressen másik szolgáltatót, mint ahogy azt én is meg fogom tenni hamarosan.
Tisztelettel: Dr Bakos János
Pusztamérges Kossuth u. 36
Kedves Doktorúr!
Nagyon sajnálom, hogy úgy érzi kollégáim nem megfelelően tájékoztatták a modul vásárlásáról, annak díjairól. Sajnos a telefonbeszélgetésről nem áll rendelkezésemre információ, de azt ellenőriztem, hogy a telepítés előtt milyen visszaigazolást küldtünk az Ön részére. Abban ezek az összegek szerepelnek. Sajnos a kollégák által a fájl mentés során történt egy elírás ezért nem tudta megnyitni és telepítés előtt ellenőrizni.
A telepítést végző kollégánk elmondása szerint a munkalap aláírása előtt az árakat egyeztették, a számla ennek megfelelően lett kiállítva.
A kiszállási díj a szegedi iroda (Fülemüle utca 32) és az ön rendelője között megtett 48 km távolság alapján került kiszámlázásra, ez természetesen módosítható.
A számla teljes összege a visszaigazolás alapján a kiszállási díjon felül tartalmazza a 4 modul licence díját, a telepítés költségeit, valamint a 4 modul éves díját. Ez utóbbiból természetesen levonásra került a kommunikációs modul Ön által befizetett díjából az időarányos rész, vagyis 4 hónap díja.
Amennyiben úgy érzi ezekkel a feltételekkel Ön mégsem szeretné a modulokat használni, kérem jelezze felénk, keressen engem személyesen a budapesti irodában, biztos vagyok benne, hogy sikerül olyan megoldást találni, ami bebizonyítja önnek is, hogy számunkra az elégedett felhasználó a legfontosabb.
Varga Sándor