Varga Sándor
Friday, April 27, 2012 10:39:17 AM
A visual Ixdoki 1.50.0 verziójába  bekerült a betegéletút követés-lekérdezés. A funkció használatához szükséges a háziorvosi szoftver, ebben az esetben a visual Ixdoki program OEP-es regisztrációja. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy az infomix az OEP-től kap egy kódot, amit a felhasználóink által kezdeményezett lekérdezéseknél a háziorvosi program elküld az OEP szervernek.

Habár a fejlesztés elkészült, és az a verzióval kiküldésre került minden felhasználónkhoz, sajnos a használathoz szükséges regisztrációt az OEP éles rendszerébe a verzió lezárásáig (2012.04.27-ig) nem lehetett megtenni. Ennek hiányában ez a funkció egyenlőre nem használható.

A ma reggeli utolsó megkeresésünkre az alábbi válasz érkezett az OEP-től:

"Sent: Friday, April 27, 2012 9:28 AM

To: Infomix

Subject: RE: Betegéletút regisztráció

Tisztelt Varga Sándor!

Jelenleg még nem engedélyezett a betegéletút regisztráció az éles rendszerben. Értesíteni fogjuk a fejlesztőket, hogy mikortól lesz lehetőség a regisztrációra."

Amint a visual Ixdoki rendszer OEP-es regisztrálása sikeresen megtörténik egy frissítéssel elérhetővé tesszük minden visual Ixdokit használónak a betegéletút lekérdezhetőségét.


Varga Sándor
Varga Sándor
Tuesday, May 15, 2012 9:26:35 AM
A mai napon (2012.05.15) felkerült 1.50.1 frissítéstől elérhető az éles betegéletút lekérdezés, amiről részletesen az ebben a témában indított fórumban (ide kattintva átléphet oda ) olvashat, és természetesen kérdezhet, és javasolhat is.
Varga Sándor
Varga Sándor
Friday, July 6, 2012 4:47:58 PM
Betegéletút bárhonnan!

UserPostedImage

Az IxPhone rendszerünk legújabb fejlesztésének köszönhetően okostelefonról, táblagépről bármikor megnézheti praxisbeli paciensei betegéletútját. Beteghez hívás, látogatás alkalmával is már közvetlen az OEP-től kérheti le , hogy páciensei milyen egészségügyi Intézményben jártak, milyen recepteket váltottak ki.

Korábban már lekérdezett ilyen adatot a rendelőben? Akkor ezeket az adatokat az okos telefonján vagy táblagépén már a kórelőzményben látja is! Természetesen új lekérdezést is kezdeményezhet. Miután megtekintette az eredményeket, azok a rendelői gépén tárolódnak, így a rendelőben már nem szükséges az újabb lekérdezés, hiszen ezek az adatok bármikor ott is megtekinthetőek!!

Aki már rendelkezik Ixphone modullal, és szeretné ezt a funkciót ingyenesen bekapcsolni, kérjük jelezze felénk emailben vagy telefonon.

Azoknak, akik még nem használják ezt az eszköztámogatással is megvásárolható modult pár mondatban, miről is van szó.

Egy „internet képes” okos-telefonról, vagy táblagépről érheti el bármikor, bárhonnan saját praxisa adatait. Ellenőrizheti a TAJ érvényességét. Kérdezhet le kórelőzményt (akár elektronikusan letöltött leleteket is), és rögzíthet ellátást. Láthatja az előjegyzési naptárát, s oda on-line előjegyezhet. Elérheti a legfrissebb gyógyszeradatokat, vényírási szabályokat.

Ez a modul egyébként további hárommal kiegészítve (kommunikáció, riport és web előjegyzés modulok) egy akciós csomagban is elérhető, akár eszköztámogatás keretében is. Ebben az esetben a pacienseknek is lehetőségük van a háziorvoshoz időpontot foglalni interneten keresztül, és ezt akár – maguk a betegek – okostelefonjaikról is kezdeményezhetik. És a programmal kinyomtatásra kerülő dokumentumokat rengeteg, a windowsban általánosan ismert formátumba lehet exportálni. Lehetőség van a leleteket a pacienseknek emailben továbbítani, vagy lejáró jogosítványról, esedékes oltásról értesítő emailt küldeni.


Varga Sándor
Similar Topics
Users browsing this topic