Üdvözlök Mindenkit!
Lenne hozzátok egy hatalmas nagy kérdésem a(z) visual ixdoki programmal kapcsolatban.
Nos, a probléma az az hogy nem indul el a program. Amikor ugyanis el szeretném indítani a parancsikonra kattintva kidob egy hiba üzenetet (Hibás név vagy élesítés) tulajdonképpen nem tudom hogy mit kezdjek ezzel az üzenettel viszont nagyon fontos lenne a programot használnom.
Előzmények!
- A PC-n amin a program telepíve van egy partíció össze vonás történt, valamint ezt követően le futtattam egy tisztító programot (ccleaner-t) a (szerintem) rossz beállításokkal.
A kérdésem:
Tudnátok-e nekem olyan megoldást vagy alternatívát javasolni/tanácsolni ami viszonylag gyors és nem kerülne nekem illetve a rendelőnek pénzbe?
Valamint az lenne még a legnagyobb probléma hogy az elődöm (az előttem itt dolgozó rendszergazda) nem tudott nekem erről a programról egy telepítő cd-t adni, mivel elmondása szerint az ő elődeinek sem volt.
Mindenkinek aki tud ebben nekem segíteni annak előre is nagyon köszönöm, mivel az ügy elég sürgős lenne a hétfői munkanap miatt.
Tisztelettel:
Henrik.
Hahó! Nem módosíthatod a partíciót, mert a program azzal védi az eredetiségét!!!!
Így most nyilván nem eredetiként látja magát és nem fog elindulni.
Nincs telepítő készlet, mert a cég, az Infomix nem ad ki ilyet. Csak a frissítésért fizetünk! [gonosz]
Anno domini évszázadokkal ezelőtt még Pestről kiszálltak jó pénzért telepíteni, MOST távelérést kérhetsz tőlük, úgy telepítik, jó pénzért, igaz kisebbért. 😎
Hihetetlen, hogy rendszergazdaként a partíció piszkálás előtt nem csináltál egy diszk klónt, szektor to szektor, külső vinyóra, külső oprendszerről bootolva, sőt nem csak image fájlt, vagy sysprep-et, ha utána baj lenne. Legközelebb válassz más munkát, hagyd ezt hozzáértőkre!
Ha a rendelőnek, ahol most garázdálkodsz van rendes előfizetése, hívd fel az Infomix ügyeleti számait, ők újratelepítik neked távoli eléréssel, logmein-nel, ha tudod, mi az. Szükség lesz az általuk kiadott tanúsítványra is valószínűleg.
😕