Gépjárművezetői alkalmasság elbírálásához szükséges az alvási apnoe szűrése.
Kaptam két kérdőívet ezzel akpcsolatban, amelyet szűrésre lehet heszálni.
Be lehet építeni a programba?
Egy üres nyomtatványt el tudna küldeni az infomix@infomix.hu címer, hogy meg tudjuk vizsgálni a programba beépíthetőséget. Köszönöm.
Küldöm.
Köszönjük!
Csak érdeklődni szeretnék : hol tart a kérdőív beépítése a programba ?
Köszönettel MGy !
Sajnos a Visual IxDokiba nincs mód beilleszteni a kérdőívet, de
űrlapként meg tudja szerkeszteni amennyiben úgy megfelelő Önnek.
"Sajnos a Visual IxDokiba nincs mód beilleszteni a kérdőívet...." Miért ? Annyira ismerem már a programot és az Önök szakmai tudását, hogy ezt a válaszukat minimum nem tudom elfogadni !! Ha kell segítek a kivitelezésbe !
"de űrlapként meg tudja szerkeszteni amennyiben úgy megfelelő Önnek." Valóban megtudom de természetesen NEM felel meg sem nekem sem pedig a Kollégáknak ! Lehet ezt egyszerűbben és jobban is megoldani a program keretein belül, méltóan a program színvonalához és az Önök tudásához !
Tisztelt Doktor Úr,
Értjük véleményét! De sajnos a visualIxdoki eljutott arra az "érettségi"
szintre, amikor már minden új fejlesztés, módosítás alapos megfontolást
igényel, mert a megvalósítása a napi működés lassulásához, a komplexitás
további növeléséhez vezethet. Ezért igyekszünk első sorban a jogszabályi
változásokra koncentrálni, azoknak alárendelni mindent. Az elmúlt
verzióváltó sajnos ékesen bizonyította, hogy (egyébként az ANTSZ által
megkövetelt módosítás) milyen "nehézkesen", néhány helyen már
elviselhetetlen lassan vezethető át a rendszeren. Emiatt kell gyakran
visszafogni magunkat a visual esetében - de természetesen az Ixnet
rendszerünkben mindez könnyebben megvalósítható!
Először is köszönöm a választ ! "....igyekszünk első sorban a jogszabályi
változásokra koncentrálni..." - remek ! Amiről én / MI ( l. előző hozzászólásokat ! ) írunk az egy jogszabályi változás következménye. Kérem koncentráljanak rá !
Mindenki figyelmébe ajánlanám alábbi címen megjelent cikket :
Nem bűnös – ez a bíróság jogerős ítélete annak a sofőrnek az ügyében, aki árokba hajtott a Pannon Volán buszával, mert elaludt.
És belőle egy mondat :
"Ha még 2015 áprilisa előtt hosszabbították meg az alkalmasságát – és ez nagyon valószínű –, akkor valóban nem terheli felelősség – állítja Szakács főorvos, aki szerint bizonyos mértékű túlsúly fölött kötelezővé kellene tenni a szűrést. Igaz, ha valaki el akarja titkolni ezt a betegséget – ami akár szívinfarktushoz vagy agyvérzéshez is vezethet –, el fogja tudni. Ám ezzel öngólt lő, ugyanis ha valaki alvási apnoéban szenved, még nem tiltják el a vezetéstől, de kezelni kell a betegségét"
Nekem / nekünk is kell egy dokumentum, hogy igazolni tudjam magamról : NEM BŰNÖS !