Abban az esetben ha a napi ellátás már el lett tárolva, akkor a BNO ablakban az Előző dátum szempont szerint ezek elöl látszanak, és választhatóak mindenhol ahol BNO-t viszünk be.
Hozott leletnél és Kórházi zárónál megoldott hogy a főablakon bevitt BNO kódok a szakorvosi javaslat BNO mezőjén jobb egérgombbal kiválaszthatók (nem kell kinyitni a BNO ablakot!)
Azért az elismerhető, ugye, hogy kicsit egyszerűbb lenne, ha menne alapból jobb gombbal, mint eltárolni valakinek a napi tevékenységét majd újra megnyitva kezdeni elölről a bevitelt?
A gyógyszerfelírásnál th-lapra vitel megoldható, de személy szerint nem szeretem, mert ha pl. 2 új gyógyszer van, akkor egyenként újra fel kell nyitni, majd megadni a napi adagolást. Ha az egy napi mennyiséget, vagy hogy hány hónapra/napra elég automatice meg tudná adni a program, akkor sokkal szívesebben használnám, mert akkor már tényleg csak egy nyomás lenne.
A szakjavnál tényleg úgy van, ezt eddig nem vettem észre. Nem igazán értem, hogy itt miért így és ott jön elő jobb gombbal, máshol meg másképp, talán szerencsésebb lenne/lett volna, ha a máshol használt jobbgombos módszerrel menne itt is. De így is jó.
Köszönöm a felvilágosítást.