Tisztelt Infomix!
Nálunk most minden kiválóan működik,főgép,kliens,asszisztens is be tud jelentkezni stb.Köszönjük!
Volna azonban egy apró részletkérdés:ha az asszisztens orvos nélkül bejelentkezik,kiválaszt egy beteget az"Ellátás előkészítése"
menüpontban,kiválasztja a beteg gyógyszereit a "Receptírás"menüpontban,az rendben van,hogy nem tudja nyomtatni,vagy ha igen,nem lesz a recepten
EESZT vonalkód,de ha én megérkezem,a leírás szerint átállunk az orvossal együtt végzett munkára,hogyan lehet előkeríteni a már beállított recepteket?
Csak úgy sikerült,hogy újra ki kellett jelölni stb.
Van arra mód,hogy a nővér által kijelölt recepteket az én bejelentkezésem után kinyomtassa a rendszer?
Köszönöm!
+1
Köszönöm a téma felvetését én is. Ismételt felvetését. Én mondtam Július elején, hogy erről még szó lesz, sok praxisban probléma, ha kell indokoljuk.
Mindent ugyan úgy, mintha nem is lenne EESZT. Vagyis
Ha eddig a paciens megkapta a receptet, mielőtt az orvos beért a rendelőbe, és elvitte azt a patikába kiváltani, akkor ezt most is ugyan így megteheti. Ha ugyan olyan receptre nyomtatják ...
Szóval most az EESZT-ben az orvos az eszigjével írja alá, pecsételi le a ereceptet. Ha ezt meg tudja tenni, akkor - ha a tér is befogadja - felkerül a térbe. Ha nem tudja megtenni, mert nincs ott, vagy nincs ott az eszigje, vagy nem működik az EESZT valamiért, akkor hagyományos receptet lehet nyomtatni.
Jó. Akkor erről majd később beszélünk. Támadásra nem reagálok, amíg mindenki mással van elfoglalva. Szeretném elérni azt egyszer, hogy valaki, jelesül az Infomix informatikusai megértsék, hogyan lehet MÉG ellátni Magyarországon egy vidéki, háttérügyelet nélküli parxist úgy, hogy miközben a beteg pl. a váróban a sürgős inzulinjára vár, közben az orvos a rendőrséggel együtt halottnál helyszínel 2 órát, vagy még 11 kilométerrel odébb is helyettesít, a személyi igazolványával, legálisan.
Kedves vargas! Minden harag nélkül. Tudom, hogy nem Önök hozzák a törvényeket, de még most frissiben sokat lehetne tenni, befolyásolni a rendszert, ha Önök is beleéreznének valaha egy ilyen, kb. 3000 körzet bajába. Ez nem Budapesti körömcipős rendelés, fűtött rendelős betegellátás. És most csak egy okot hoztam a 100-ból.
Erre nem fogadom el azt a választ, hogy még egy évig mehet így!!!
Nem először kapom meg ezt, és nem először utasítom vissza.
Edited by user
Thursday, November 2, 2017 4:59:35 PM
|
Reason: csak