vargas
  • vargas
  • Veterán (Szint 20 - Max) Topic Starter
Thursday, January 21, 2021 11:26:37 AM
Originally Posted by: Éva1978 

Próbáltam, az oké, hogy kikerestem a szakrendelés mellé a 9 jegyű kódot az antsz oldaláról. De nem tudom jól értem-e. IxDokiban a kért vizsgálat irányához, illetve ha megnyitom a beutaló ablakot akkor az intézet kódhoz is ezt az "új" , Nálunk eddig nem használt kódot kell írni? Mert így pedig azt írja, hogy nem létező 9 jegyű intézetkód...

Kedves Rita,

A butalásnál, mint eddig is, a normál - OEP9 - kódot kell használni. Az EESZT feldolgozáshoz szükséges az ennek megfelelő ún. OTH9 kód, amit sok rendelése esetén az AEEK által adott törzs sajnos nem tartalmaz. visual Ixdoki esetén nem tud többet tenni, az ilyen rendelésekre beutalás esetén ezek a beutalók nem lesznek eBeutalók. Amint az AEEK elérhetővé tesz egy olyan törzset, amiben ezek a rendelések is benne vannak, úgy működni fog.


Varga Sándor
Éva1978
Wednesday, June 8, 2022 9:32:44 AM
Az EESZT panelben a lekérdezésben korábban időrendben visszafelé jelentek meg a dokumentációk,most viszont össze vissza.  Ezt hol tudom vissza állítani? Köszönöm szépen! 
Patkó Balázs
Wednesday, June 8, 2022 9:48:13 AM
Kedves Éva!

Az EESZT panelen ha az oszlopok fejlécére kattint akkor az adott oszlop szerint lesz növekvő vagy csökkenő sorrendben, attól függ milyen irányba áll a kis háromszög.

74

Click to View Image

Users browsing this topic