1. Beutaló írásánál jó lenne egy homoóra, amíg vár az EESZT kódra, mert nem tudom, hogy történik-e a háttérben valami.
Most kérem, hogy ne haragudjon meg rám senki. Se Dr. Kovács József, se az Infomix programozói, se az olvasók és csatlakozással szenvedők!
Mégis. Nem bírom ki, hogy ne vicceljem el.
Én az informatikát még Commodore 64 programozásával kezdtem, és Videoton gyártmányú személyi számítógépekkel. Első szoftverem egy sakktábla minden mezőjén végigugráló, minden mezőt csak egyszer érintő ló figura volt, 3D-ben, Junoszty tévén, egy kvázi játékprogram, ha ismeri valaki ezt az óvodás szintű sakk feladatot.
Aztán jött az IBM és a Microsoft, Bill Gates, folytattam DOS operációs rendszerrel.
És megérkezett a Windows!
Az akkor született vicc szerint: "Mi a Windows indián neve?" "Fehér ember bámul homokóra...!"
És ezt végigéltük az összes Windows verzió előtt ülve, manapság áldás, hogy nem látjuk.
Én soha, de soha nem gondoltam volna, hogy valaha lesz olyan ember, aki homokóra programozását KÉRI! [felnez]
Nem támogatom. Nehogy megcsinálja az Infomix!
Ellenben, hogy értelme is legyen ennek: beutaló küldésnél süket csönd van, az sem látszik, hogy megpróbálja az Ixdoki, erre tényleg kellene valami. Vagy valamit rosszul csinálunk itt, és ez most komoly.
Hibakeresésnél sokat segítene, ha tudnánk, hogy az ETÉR-hez csatlakozott-e nyilvánvalóan a cél hely. Erről most nincs információnk. Gyöngyös környékén 3 helyen biztosan nem működik a beutalás. A kórháztól meg nem tudok információt kicsikarni, se egyenesen, se hátulról. :(((