Nem tudom tud-e valaki segíteni SOS-ben. Valami hosszú ideig futó Win 10 frissítés után nem indul el a visual (legfrissebb verzió). Hibaüzenet: "Cannot locate the Microsoft Visual FoxPro Support library"
Intéző sem indul a ott hibaüzenet: "A rendszer konfigurációs változást észlel. Javítás után próbálja újra elindítania programot. Ha a hiba változatlanul fennáll hívja az Infmox Kft-t".
Tompos G.
Találtam egy korábbi fórum üzenetet:
"Az indító parancsikon tulajdonságaiban (jobb egérkattintás az ikonon), kell a kompatibilitás fülre lépni. Itt a kompatibilitási üzemmódnál ki kell venni a pipát.
Ezt mindenkinek, aki 64 bites win10 operációs rendszerrel dolgozik érdemes kikapcsolni."
Ezt megcsináltam most egy lépéssel tovább jutok: Visul indításakor hibaüzenet: "A rendszer konfigurációs változást észlel ezért automatikusan elindul az Intéző. Javítás után próbálja újra elindítania programot. Ha a hiba változatlanul fennáll hívja az Infomix Kft-t"
Intéző indulásakor hibaüzenet: "Nem sikerült a konfigurációs változás helyreállítása. (HKEY CLASSES ROOT) "