Dr Fülöp Erika
Friday, November 17, 2017 9:48:31 AM
Gyógyászati segédeszköz ( speciálisan Tena Slip Super L felírásánál " A gyógyszertörzs értéke érvénytelen" hibaüzenet érkezik vissza, a receptet kód nélkül kinyomtatja.

Más: ezentúl bianco recept nem lesz nyomtatható? Mert nem megy....

Dr. Tőke Zsuzsanna
Friday, November 17, 2017 9:59:46 AM
Többször kértem már Önöket e-mailben és itt a Fórumon is hogy segítsenek a rendszer beállításában.

A rendszer indulása óta még egy alkalommal sem sikerült használni, mert folyamatosan az alábbi hibákat kapom:

Sikertelen ESZKI adatlekérés!

Hiba az eSZIG adatok lekérdezésében!

SAML jegy eldobás.

Ismételten kérném hogy egy informatikus kollégájuk hívjon fel és segítsen a rendszert működésre bírni!

Előre is köszönöm!

Dr. Tőke Zsuzsanna

háziorvos

+06-30/319-8729

+06-54/433-036

dr.Kovács József
Friday, November 17, 2017 10:31:09 AM
DÖR: 10 napja a DÖR-ben letiltottam a saját adataimat. Mai lekérdezésebn azonban láthatóak az azóta keletkezett KAT bejegyzések. ????[elpirul]
dr.Kovács József
Gabi
  • Gabi
  • Veterán (Szint 20 - Max)
Friday, November 17, 2017 10:33:01 AM
Originally Posted by: dr.Kovács József 

DÖR: 10 napja a DÖR-ben letiltottam a saját adataimat. Mai lekérdezésebn azonban láthatóak az azóta keletkezett KAT bejegyzések. ????[elpirul]

upsz! Jelzem....

Gabi
  • Gabi
Friday, November 17, 2017 10:34:41 AM
Originally Posted by: Dr Fülöp Erika 

Gyógyászati segédeszköz ( speciálisan Tena Slip Super L felírásánál " A gyógyszertörzs értéke érvénytelen" hibaüzenet érkezik vissza, a receptet kód nélkül kinyomtatja.

Gyógyászati segédeszköz vényt jelenleg még nem fogad az EESZT, hagyományos módon kell nyomtatni. Bianco receptnyomtatást ellenőrizzük, köszönjük az észrevételt!

dr.Kovács József
Friday, November 17, 2017 11:05:41 AM
Originally Posted by: Gabi 

upsz! Jelzem....

DÖR: megkérdeztem a beteget, nem használta a DÖR-t, de nincs lekérdezhető adata, pedig tegnap volt szakrendelésen. (Kaposvári kh. - lehet, hogy még nem töltik fel az adatokat?). Ennél a betegnél szintén megjelent alul a figyelmeztetés, hogy a DÖR miatt a lekérdezés nem teljes, a beteg pedig állítja, hoyg nem tiltott le semmit.

A biztosan kiváltott receptek státusza: nyitott. ???

[elpirul] [elpirul] [elpirul] [elpirul] [elpirul]

dr.Kovács József
Dr.Ghanem Niyaz
Friday, November 17, 2017 11:18:01 AM

Originally Posted by: Dr.Ghanem Niyaz 

Originally Posted by: dr. Szemerédi László 

IxNet-et használok. Most állítom be a helyettesítést. Kollégám az én rendelőmben fog helyettesíteni. A leírtaknak megfelelően beállítottam az adatokat, de az EESZT-felhasználók karbantartásánál "be kell tallózni a tanúsítványt és az sms-ben kapott tanúsítvány-jelszót".

Kérdésem: az én praxisom tanúsítványát és jelszavát, vagy az ő tanúsítványát és jelszavát?

Kollégám az én rendelőmben fog helyettesíteni, ha én távol vagyok.

Válaszukat köszönöm.

Tisztelettel:

dr. Szemerédi László

Igen, az Ön praxisának a tanúsítványát és jelszavát kell betallózni. (ahol rendelés van)

Nálunk is jó lett beállítva, de amikor bejelentkezünk az EESZT-be , nem ajánlja a felhasználó választást, csak az én személyimet kéri !!!

Hol lehet beállítani azt, hogy lehessen választani felhasználót ? pl. helyettest !

Köszönöm

Dr.Ghanem Niyaz

Az Ixnet-be a helyettes orvosként kell belépni! Ha az adatai jól lettek beállítva, akkor az Ő e-szig-ét kell hogy kérje a rendszer! Így léptek be??

eleve a bejelentkezés ablakban csak az én nevem és a gazda szerepel, nincs további választási lehetőség. csak az én e-szig-met kéri! valamit rosszul csináltunk ?

Ha még nincs felvéve, akkor miután Ön bejelentkezett , a "Rendszer – Helyettesítések karbantartása" menüpontban megadhatja , kik dolgozhatnak helyettesként a praxisban. Részletes leírást az 59-s verzióváltó levélben talál! Remélem sikerülni fog, ha megakadna jelezze, és segítünk!

Újra átnéztem mindent, de nem sikerült ! sajnos . és a 2018 I. negyedévi védőoltás megrendelés sem sikerült, továbbra is azt írja hogy a sablon betöltése sikertelen. Verzióváltás volt 1 órája ..

Gabi
  • Gabi
Friday, November 17, 2017 11:23:51 AM

IxNet-et használok. Most állítom be a helyettesítést. Kollégám az én rendelőmben fog helyettesíteni. A leírtaknak megfelelően beállítottam az adatokat, de az EESZT-felhasználók karbantartásánál "be kell tallózni a tanúsítványt és az sms-ben kapott tanúsítvány-jelszót".

Kérdésem: az én praxisom tanúsítványát és jelszavát, vagy az ő tanúsítványát és jelszavát?

Válaszukat köszönöm.

Tisztelettel:

dr. Szemerédi László

Igen, az Ön praxisának a tanúsítványát és jelszavát kell betallózni. (ahol rendelés van)

Nálunk is jó lett beállítva, de amikor bejelentkezünk az EESZT-be , nem ajánlja a felhasználó választást, csak az én személyimet kéri !!!

Hol lehet beállítani azt, hogy lehessen választani felhasználót ? pl. helyettest !

Köszönöm

Dr.Ghanem Niyaz

Az Ixnet-be a helyettes orvosként kell belépni! Ha az adatai jól lettek beállítva, akkor az Ő e-szig-ét kell hogy kérje a rendszer! Így léptek be??

eleve a bejelentkezés ablakban csak az én nevem és a gazda szerepel, nincs további választási lehetőség. csak az én e-szig-met kéri! valamit rosszul csináltunk ?

Ha még nincs felvéve, akkor miután Ön bejelentkezett , a "Rendszer – Helyettesítések karbantartása" menüpontban megadhatja , kik dolgozhatnak helyettesként a praxisban. Részletes leírást az 59-s verzióváltó levélben talál! Remélem sikerülni fog, ha megakadna jelezze, és segítünk!

Újra átnéztem mindent, de nem sikerült ! sajnos . és a 2018 I. negyedévi védőoltás megrendelés sem sikerült, továbbra is azt írja hogy a sablon betöltése sikertelen. Verzióváltás volt 1 órája ..

Kis türelem,jelentkezünk!

Hajnalné
Friday, November 17, 2017 11:26:49 AM

upsz! Jelzem....

DÖR: megkérdeztem a beteget, nem használta a DÖR-t, de nincs lekérdezhető adata, pedig tegnap volt szakrendelésen. (Kaposvári kh. - lehet, hogy még nem töltik fel az adatokat?). Ennél a betegnél szintén megjelent alul a figyelmeztetés, hogy a DÖR miatt a lekérdezés nem teljes, a beteg pedig állítja, hoyg nem tiltott le semmit.

A biztosan kiváltott receptek státusza: nyitott. ???

[elpirul] [elpirul] [elpirul] [elpirul] [elpirul]

Lehet, hogy az AEEK-nál fordítva van beállítva a lekérdezés 😃 Aki letiltotta azt látjuk, aki meg nem tiltott azt nem látjuk 😃

Gabi
  • Gabi
Friday, November 17, 2017 11:35:02 AM

Originally Posted by: Dr Fülöp Erika 

Gyógyászati segédeszköz vényt jelenleg még nem fogad az EESZT, hagyományos módon kell nyomtatni. Bianco receptnyomtatást ellenőrizzük, köszönjük az észrevételt!

Megtaláltuk a hibát, valóban a beteg nélküli bianco nem megy ( s nem vigasz, hogy a gyógyszer nélküli viszont jó). Hó végi verzióba megpróbáljuk visszaállítani, addig türelmét kérem. Köszönjük szépen, hogy jelezte nekünk! Kellemes hétvégét.

dr.Kovács József
Friday, November 17, 2017 12:18:45 PM
Beutaló szépen felmegy és le is kérdezhető.
dr.Kovács József
Cifka Miklós
Friday, November 17, 2017 1:13:36 PM

Ixnet vagy Visual Ixdoki?

Dr.Ghanem Niyaz
Friday, November 17, 2017 1:21:27 PM

Válaszukat köszönöm.

Tisztelettel:

dr. Szemerédi László

Köszönöm

Dr.Ghanem Niyaz

Kis türelem,jelentkezünk!

Köszönöm szépen a gyors segítséget ! mostmár szépen működik a helyettesítés is !

Üdv. és jó hétvégét kívánok mindenkinek !

dr.Kovács József
Friday, November 17, 2017 3:20:07 PM
Originally Posted by: Cifka Miklós 

Ixnet vagy Visual Ixdoki?

Visual Ixdoki

dr.Kovács József
jsozer
Friday, November 17, 2017 3:22:36 PM
Dr Sózer Pápai János

Mai napon az EESZT KAPCSOLAT többször spontán megszünt. Csak úgy derült ki, hogy az addigi ereceptek sima receptkén lettek kinyomtatva.EESZT gombra

kattintva újra kérte az ESZIGET, PIN beírást.Egy pár receptig ment majd megint normál receptirás következtt, EESZT-t ujra kellett indítani, Jó lenne valamilyen jelzés, hogy megszakadt a kapcsolat és ujra be kell lépni az EESZT-be.

Gabi
  • Gabi
Friday, November 17, 2017 3:28:18 PM
Originally Posted by: jsozer 

Dr Sózer Pápai János

Mai napon az EESZT KAPCSOLAT többször spontán megszünt. Csak úgy derült ki, hogy az addigi ereceptek sima receptkén lettek kinyomtatva.EESZT gombra

kattintva újra kérte az ESZIGET, PIN beírást.Egy pár receptig ment majd megint normál receptirás következtt, EESZT-t ujra kellett indítani, Jó lenne valamilyen jelzés, hogy megszakadt a kapcsolat és ujra be kell lépni az EESZT-be.

Ma nem jelzett hasonlót más. Nem tudom ez helyi probléma lenne???:-s

kleh
  • kleh
Friday, November 17, 2017 3:41:44 PM
Tisztelt Infomix !

Az EESZT-be feltöltött leletek (pl kórház) automatikusan beemelődnek a hozott leletek közé? Meglepődve (pozitivan) tapasztaltam. Ez nagyon szuper ! Nem kell scannelni se. (Ixnet felhasználó.)

Más....nem ide tartozó. Nem tudtunk Kgy-t iktatni. Egyszerüen mintha süket lett volna minden rubrika. Mit tehettünk rosszul ? Kovács-Kléh, Ecser.

Gabi
  • Gabi
Friday, November 17, 2017 3:48:04 PM
Originally Posted by: kleh 

Tisztelt Infomix !

Az EESZT-be feltöltött leletek (pl kórház) automatikusan beemelődnek a hozott leletek közé? Meglepődve (pozitivan) tapasztaltam. Ez nagyon szuper ! Nem kell scannelni se. (Ixnet felhasználó.)

Más....nem ide tartozó. Nem tudtunk Kgy-t iktatni. Egyszerüen mintha süket lett volna minden rubrika. Mit tehettünk rosszul ? Kovács-Kléh, Ecser.

Nem bizony! Ixnet-esek extra jutalma [tenyleg] ! (EESZT panel beállítások fülön ki/be-kapcsolható)

kleh
  • kleh
Friday, November 17, 2017 3:51:18 PM
Hát ez hihetetlen !!!

Őszintén mondom, nagyon szenvedtünk az Ixnet-el. De ez minden bánatomat felülírja 🙂. Mégis csak megérte váltani. Köszönjük.

Dr. Hanyecz Vince
Friday, November 17, 2017 3:56:26 PM
Kedves Gabi!

Az EESZT, és a receptírás megy (nem mondanám, hogy mint az álom, de nem nagyon lassítja a rendelést).

Kicsit kényelmetlen nekem:

Receptek összegyűjtve, pl. az előzőből Sorozat nyomb, vagy OK -> elküldi nyomtatóra, kinyomtat, és ezt az ablakot csak a MÉGSEM gombbal tudom bezárni, ha lementek a receptek. Ha már üres az OK gomb nem lenne logikusabb?? Másnál is így van ez? Lehet valamit állítani, Ablak záródjon be a nyomtatás után ?

Köszönettel: Hanyecz V

Dr. Hanyecz Vince
Friday, November 17, 2017 4:00:12 PM

Tisztelt Infomix !

Nem bizony! Ixnet-esek extra jutalma [tenyleg] ! (EESZT panel beállítások fülön ki/be-kapcsolható)

EZT azért a Visuálba is be kellene hozni !! Ez nem diszkrimanatív??

Gabi
  • Gabi
Friday, November 17, 2017 4:09:44 PM
Originally Posted by: Dr. Hanyecz Vince 

Kedves Gabi!

Az EESZT, és a receptírás megy (nem mondanám, hogy mint az álom, de nem nagyon lassítja a rendelést).

Receptek összegyűjtve, pl. az előzőből Sorozat nyomb, vagy OK -> elküldi nyomtatóra, kinyomtat, és ezt az ablakot csak a MÉGSEM gombbal tudom bezárni, ha lementek a receptek. Ha már üres az OK gomb nem lenne logikusabb?? Másnál is így van ez? Lehet valamit állítani, Ablak záródjon be a nyomtatás után ?

Még egy kis kitartást kérnénk, tudom hogy nem látszik, de kitartóan dolgozunk rajta a háttérben ! Sajnos a visual-ban nehezebb haladni, macerás is és sajnos lassít is [szomoru]

Gabi
  • Gabi
Friday, November 17, 2017 4:16:16 PM

Tisztelt Infomix !

EZT azért a Visuálba is be kellene hozni !! Ez nem diszkrimanatív??

Nem nem, sajnos a használhatóság rovására nem lehet növelni a funkcionalitást! Pedig mi is jobban szeretnénk, ha ilyen megoldásokkal tudnánk szolgálni visualIxdoki felhasználóinknak is! Visszautalnék az előző jogos megjegyzésedre!

Gabi
  • Gabi
Friday, November 17, 2017 4:23:08 PM

Kedves Gabi!

Ja, a legfontosabb : a receptírás ablakon (jobb alsó fogaskerék katt) beállítható, hogy "Sikeres nyomtatás után az ablak bezárása". Ebben az esetben a nyomtatást követően a receptírás ablak automatikusan bezárul, minden gomb nélkül.

jsozer
Friday, November 17, 2017 5:34:58 PM
Dr Sózer Pápai János

Valamai jelzést szerettem vona arra amikor az EESZT kapcsolat spontán megszünik, ne a receptíráskor derüljön ki-

Dr. Hanyecz Vince
Friday, November 17, 2017 8:50:48 PM

Kedves Gabi!

Ja, a legfontosabb : a receptírás ablakon (jobb alsó fogaskerék katt) beállítható, hogy "Sikeres nyomtatás után az ablak bezárása". Ebben az esetben a nyomtatást követően a receptírás ablak automatikusan bezárul, minden gomb nélkül.

Köszönöm szépen, ezt majd próbálgatom!

Medgyesii
Sunday, November 19, 2017 1:37:33 PM
Tisztelt Infomix!

Több háziorvosnál segédkeztem az EESZT csatlakozás folyamatát gördülékenyebbé tenni. (nem vagyok informatikus, csak talán az átlagnál tapasztaltabb felhasználó)

Mindenhol a következő, számomra megoldhatatlan problémába ütköztem. Orvos felhasználóval bejelentkezés gond nélkül megy, EESZT jól működik, viszont ha az asszisztens jelszavával lépünk be a Visual Ixdoki programba, akkor nem az a kezdőképernyő fogad ami a hírlevélben szerepel, -tehát nincs meg az a választási lehetőség, hogy "Orvos EESZT ill Asszisztens EESZT"- és a program egy egyszerűsített lebutított verzióban indul.

Itt nem indul az EESZT modul, és így természetesen nem is kér személyigazolványt. Sajnos itt a regisztráció menüpont nem is szerepel, tehát manuálisan sem indítható el az EESZT.

Jelenlegi tudásom szerint a VMÁTRIX beállítások jók, szervezeti egységre lebontva ki van osztva az asszisztensi jogosultság, így logikusan vagy a Visual beállítását szúrtam el, vagy más beállítási probléma okozza a hibát. Orvos belépéssel teljes mértékben használható a program, de a későbbiekben szükség lehet-lesz arra is, hogy az asszisztens önállóan jelentkezhessen be saját jogán az EESZT-be. Megköszönném ha tudnának javaslatot adni a probléma megoldására.

Köszönettel Medgyesi István

Dr. Vlaicu Péter
Monday, November 20, 2017 8:21:05 AM
Ma reggel verzióváltás közben a visual Ix összeomlott és nem indul a program sürgős segítséget kérünk. Nem tudunk rendelni!! Tel: 06304998183

Üdvözlettel:

dr.Vlaicu Péter

novogradecz
Monday, November 20, 2017 9:27:30 AM

Próbáltam EHR dokumentumot lekérdezni olyan betegnek, aki papíron már hozta a friss leletét. Válasz: nincs lekérdezhető adat. EESZT üzenetablak: a lekérdezés a DÖR miatt nem teljes. Két betegnél is próbáltam és ugyanaz az eredmény. (Nem gondolom, hogy mindkét beteg digitálisan önrendelkezett!).

???

Én Veszprémi kórház vonzásában dolgozom. Akik november 1 óta megjelentek szakrendelésen, próbáltam lekérdezni a leletüket. Kivétel nélkül azt a hibát jelzi vissza, hogy DÖR miatt nem lekérdezhető. BIZTOSAN állíthatom, hegy egyikük sem tett ilyen DÖK nyilatkozatot!

Más: Veszprémi laborba nem megy fel az E Beutaló. Leellenőriztem, kód stimmel.

Tisztelettel: Novográdecz Csaba - Márkó, Bánd, Hárskút

esztidoki
Monday, November 20, 2017 9:33:33 AM
Tisztelt Infomix!

Három géppel dolgozunk, eddig nem volt gond, de péntek óta az egyik gép nem akar belépni. Kártyahibát ír ki, de előtte a személyi kliens felismeri és kipipálja, hogy rendben van. Utána már a Card connect ....hibaüzenet jelenik meg.

Mi lehet a gond?

Users browsing this topic