Tisztelt Infomix!
Több háziorvosnál segédkeztem az EESZT csatlakozás folyamatát gördülékenyebbé tenni. (nem vagyok informatikus, csak talán az átlagnál tapasztaltabb felhasználó)
Mindenhol a következő, számomra megoldhatatlan problémába ütköztem. Orvos felhasználóval bejelentkezés gond nélkül megy, EESZT jól működik, viszont ha az asszisztens jelszavával lépünk be a Visual Ixdoki programba, akkor nem az a kezdőképernyő fogad ami a hírlevélben szerepel, -tehát nincs meg az a választási lehetőség, hogy "Orvos EESZT ill Asszisztens EESZT"- és a program egy egyszerűsített lebutított verzióban indul.
Itt nem indul az EESZT modul, és így természetesen nem is kér személyigazolványt. Sajnos itt a regisztráció menüpont nem is szerepel, tehát manuálisan sem indítható el az EESZT.
Jelenlegi tudásom szerint a VMÁTRIX beállítások jók, szervezeti egységre lebontva ki van osztva az asszisztensi jogosultság, így logikusan vagy a Visual beállítását szúrtam el, vagy más beállítási probléma okozza a hibát. Orvos belépéssel teljes mértékben használható a program, de a későbbiekben szükség lehet-lesz arra is, hogy az asszisztens önállóan jelentkezhessen be saját jogán az EESZT-be. Megköszönném ha tudnának javaslatot adni a probléma megoldására.
Köszönettel Medgyesi István
Edited by user
Sunday, November 19, 2017 1:43:26 PM
|
Reason: Not specified