Miután az e-Receptes részünk többé kevésbé stabilan működik megpróbáltam már lelet is lekérdezni. Egy-egy intézettől már csordogál valami de nem tudom megnézni. Ha rákattintok a megnézésre a következő hibaüzenetet kapom:
---------------------------
Hibaüzenet!
Hiba fordult elő a program működése közben!
"Class definition INTERNETEXPLORER.APPLICATION is not found."
(1733) (INTERNETEXPLORER.APPLICATION)
FRMEESZT.EESZT_EHR_LEKÉRDEZÉSVÁLASZ_ID, 0
C:\VISUALIX\VISUALIX.EXE
A hibaállapot részletezése mentésre kerüljön?
Igen Nem
Mit tudnék vele barkácsolni? (Visual legfrissebb verzió)
Tompos G.
Kedves doktorúr,
Egyenlőre internet explorerben próbálja megnyitni ezeket a leleteket. Nem tudom van-e a gépen, és ha igen az milyen verzió. Vagyis ezt tudja ellenőrizni első körben.
Windows 10 és elvileg ehhez tervezett Microsoft Edge van rajta böngészőként de én amúgy Firefox-ot használok. Próbáltam most Explorert telepíteni de amikkel próbálkoztam azokra azt írta ki, hogy nem telepíthető. Melyik verzió kellene?
Most megpróbáltam így:
https://support.microsoft.com/hu-hu/help/4026136/windows-open-internet-explorer-in-windows-10
Hamarosan kiderül...
Egy kis segítség még. Explorerben a PDF fájlok megnyitásához bővítmény engedélyezése szükséges. Ezt az alábbiak szerint tudja beállítani
Nyissa meg az Internet Explorert, és válassza az Eszközök > Bővítmények kezelése parancsot.
A Bővítménytípusok alatt válassza az Eszköztárak és bővítmények kategóriát.
A Megjelenítés menüben válassza a Minden bővítmény elemet.
Válassza a Minden bővítmény elemet a Megjelenítés menüben a Bővítmények kezelése párbeszédablakon.
A bővítmények listájában válassza az Adobe PDF Reader bővítményt.
Kattintson az Engedélyezve vagy Letiltva gombra (a kiválasztott bővítmény állapotától függően kapcsol):
AzEngedélyezve az Adobe PDF Reader bővítményt beállítja a PDF-ek böngészőben megnyitásához.
A Letiltva kikapcsolja a bővítményt, így az nem nyitja meg a PDF-et a böngészőben.
Megjegyzés: Ha nem látja az Adobe PDF Reader bővítményt, próbálja meg a menü többi lehetőségét. Például néhány rendszerben a bővítmények akkor jelennek meg, amikor a Futtatás jóváhagyás nélkül lehetőséget választja.
Remélem működni fog, és meg tudja nézni a leleteket.