A közeljövőben visualról IxNet-re szeretnék váltani. Célszerű-e a jelenlegi win7 cseréje win10-re?
Csak a váltás miatt nem szükséges az operációs rendszer csere. A windows 7 támogatása, a Microsoft fejlesztései 2020 januárig még érkeznek.
Ami viszont fontos lehet, az a a magyar nyelvű prof 64 bites változata a windowsnak. Ha a jelenleg használt windows nem ilyen, akkor javasolt a cseréje.
2020. január nagyon közel van. Én váltanék, sőt: váltok. Ne kelljen másfél-két éven belül kétszer váltani!
Win7-ről win 10-re. Hamár Linuxra nincs háziorvosi szoftver. :(
Új gépeket veszek, erőgépeket, ahogy szoktam, most fut a megrendelés. Ahogy elkészülök a telepítésekkel, beállításokkal, hívom az Infomixet. (köszönöm, az árajánlatot megkaptam) Mire a lányok megszokják a rendelőben az újat, majdnem 2020 lesz. :)
9 és 13 éves gépek hasítanak most is a rendelőben, mert kompromisszumok nélkül vásároltam akkor is. Nagyon megérte az olcsójános 3-5 éves futamidejű gépekkel szemben.
Nálunk például nem jelentkezik, nem jelentkezett soha az egérprobléma az etér használat közben. [pislog]