Szeretném megkérdezni a praxisokban dolgozókat, hogy e-jelentés beküldésekor volt-e problémájuk az elmúlt 3 hétben bármikor, programból beküldés közben.
Egyelőre azt nyomozom, hogy mennyire specifikus a nálunk jelentkező probléma.
Ennek lényege, hogy a megfelelő menüpont indításakor a legkülönfélébb hibaüzenetekkel jön vissza az IxDoki, véletlenszerűen. Eddig legalább 6 féle hibaüzenetet kaptam, vagy nem kaptam, olyan is van. Ugyanígy véletlenszerűen sikerül a beküldés, vagy nem. Többször kell próbálkozni, sokszor nem sikerül, majd váratlanul igen. Többször nem, mint igen, nyilván.
Ugyanakkor szeretném megkérdezni az Infomixet, hogy van-e ismert szoftveres probléma az adott konfigurációval: Win7 64 bit, IxDoki 1.133.0 különösen figyelembe véve azt, hogy a hiba jelentkezése előtti napon frissített a szerveren .NET keretrendszert a Windows automatikusan a legújabbra. "Nagy" Windows frissítés napja volt. Más hiba a programban nem jelentkezik, tehát a helyben történő adatkezelés és az ETÉR kommunikáció rendben zajlik.
Egyelőre nem részletezném tovább a hibaüziket, attól függ mi a válasz a fenti két kérdésre, tehát másnál volt-e, illetve van-e ismert inkompatibilitás. (az aktuális jelentéseket beküldtem ma, az nem gond egyelőre)
Edited by user
Thursday, April 4, 2019 5:10:36 PM
|
Reason: hejesírás