Olvasgatva a fórumot és a problémákat, egy nagyon fontos kérdésem van.
Mikor lesz biztonságosan működő vonalkódot nyomtatni képes, nagyobb hibáktól mentes verzió?
Ugyanis időt kell szánni arra, hogy fel legyen telepítve, sok körzetben új nyomtatóval, nyomtató formátum létre legyen hozva, ki legyen próbálva. Esetenként több nyomtatóval is.
Tesztverzió ugyebár nem biztonságos, benne van a változtatás, esetleg a nagy változtatás lehetősége is, megértem.
A tesztverzió az én olvasatomban ezt jelenti: az Infomix nem vállal érte felelősséget. Éles adatbázisra tesztverziót telepíteni nem célszerű, mindenki saját felelősségére teszi.
Az egészet mai nap délelőtti esemény mondatja velem, mikor is az ügyeleti telefon túloldaláról igen arrogáns kioktatásban volt része rendszergazda foglalkozású férjemnek. Szó szerint a július 1-i dátumot kapta válaszul.
(én pl. előző nap késő estig rendelek, elsején korán reggel kezdek, lesz egy éjszakánk?)
Megjegyzem, hogy konkurens cég vonalkódot nyomtatni képes verziója már kint van a rendelőkben, előre beállítva, kipróbálva, félretolva, július 1-én csak egy-két kattintás lesz és átáll.
Az Infomixtől talán több szerénységet és nem arroganciát várok. Régóta figyelem már az olyan hozzászólásokat is, hogy köszönjük, milyen jó lett, stb. stb...
Mit is köszönünk meg?
Nem megköszönjük. Megfizetjük!!!
Ezt az egy család vagyunk feelinget nem értem.
Mi fizetünk ezért, ráadásul nem keveset, hogy Önök szolgáltassanak. Természetesen köszönjük a jól sikerült dolgokat, a figyelembe vett véleményeinket, de tudatosítsuk, hogy ezt mi fizetjük meg, és ezért lehet elvárás, hogy életszerű helyzetekben gondolkodjanak. Mint ez is: idő kell a rendelőknek az átálláshoz, most talán több is, mint máskor! Ez most nem egy egyszerű verzióváltás. Jogszabály még végrehajtásra ilyen sok időt nem hagyott az elmúlt 10 évben sem!!! Előzőleg csak 1 vagy 2 hónap volt a programozásra és jól megoldották. Akkor most miért az utolsó pillanatra ígérik?
Ha pedig azt akarják, hogy teszteljünk mi itt idekint élesben (Önöknek ezzel spórolva, időt rövidítve) akkor jöhet, küldjenek ki egy telepítő készletet, feltesszük egy nem éles gépre és tesztelgetünk nyomtatókat. Ez is megoldás. Egyet nem kérünk: tesztverziókat éles adatbázisokra. Ingyen elvégzett teszteléseket, amiből végül Önök profitálnak. (erre még az öreg Kohn is azt mondaná: ügyes)
Közben nekünk gyógyítani kellene elsősorban, nekem napi 80-100-as forgalom mellett. Kisagyam hátsó szegletében sincs, hogy az Ixdoki rejtelmeit nézegessem, csak működjön jogszabályoknak megfelelően amiért fizetek. Az pedig nem tesztverzió.
Bár lehet csak a délelőtti telefon hozott ki a béketűrésemből, mikor is az évtizedes rendszergazdai gyakorlattal rendelkező férjemet próbálták hülyének nézni, ...mégis azt hiszem jogos a kérdésem: mikor? Ismétlem idő kell itt kint is!
Dr. Gáll Aranka (őselőfizető)