Postit : kérdésem , megoldható lenne, hogy a postitra opcionálisan a feljegyzéskor az adott feljegyzés dátumát is rögzítse ?
A dec. végén kikerülő verzióban már benne lesz. Pontosan az utolsó bejegyzés dátuma fog kiíródni a postit aljára. Tehát ha pl. hozzáírunk valamit vagy módosítunk a bejegyzésen frissülni fog a dátum
Ez is jó, de nem egészen erre gondoltam: feljegyzek valamilyen a beteggel kapcsolatos teendőt : pl. Labort kell nézzek három hó múlva ( előjegyzési naptár is van tudom, de esetleg akkor a beteg nem jön, jobb erre a postit ) - de mikortól vagy mikor lesz az a három hó ? Jelezni tudnám a postiton ? Így bármelyikünk előveszi a beteget ( olykor csak a Nővérke veszi elő vény felíráshoz ) láthatná a teendőt.
Jelenleg úgy oldom meg, hogy a karbantartásban felvett szövegbe felveszek egy dátumot és ezt mindig átírom az aktuálisra.
Értem, erre mi egy általános megoldásra gondoltunk, ahol a betegre nézve lehet több ponton a rendszerbe teendőket felvenni (újabb szakrendelés, labor, javaslat hosszabítás stb.), illetve a program több helyről már eleve gyűjtené ezeket (tk. megújítás, jogosítvány, státusz, gondozás vizsgálatok, szűrések, stb.). Ezeket aztán egy helyen lehetne összegyűjve akár mint aktuális teendők megjeleníteni (pl. ellátásnál egy információs panel). Egyenlőre gondolkodunk a megvalósítás lehetőségein (gyorsaság, kezelhetőség)