"Időpont: 2009. március 5. 10:25:19
Az ügyeletes nővérre vonatkozó kérés fejlesztése már elkészült. Jelenleg a tesztelés folyik. Megadható a nővér neve és azt, hogy kit választottunk utoljára program mindig megjegyzi. Majd automatikusan felkínálja a nővér nevét a következő ügyeletes ellátás esetén."
Sehol sem látom ezt a lehetőséget.
1.) Él a fejlesztés?
2.) Hol tudom ezt a lehetőséget beállítani, az ügyeletben dolgozó nővérek névsorát felvenni, az éppen dolgozó nővér nevét kiválasztani?
3.) Másik gondom, hogy az ügyeletben kiadott "Ambuláns napló"-n csak dátum szerepel, az ellátás időpontja (esetleg tól-ig, vagy csak a kezdete ?) nem.
Rátehető?
Hogyan?
Szerepel viszont a "pulsus, vérnyomás bal, jobb".
4.) Ezek nekem csak akor kellenének, ha az adott mezőben volt aktuálisan adatbevitel.
Ha nem mértem (gyereknél, vagy pl. felső légúti panasszal érkező felnőttnél) vérnyomást, az "üres" mező azt sugallhatja, hogy "azt is kellett volna".
5.) Mentőutalványra a belépési kódomat nyomtatja, nem a pecsétem számát.
A kettő nálam nem egyezik.
Ha a pecsétszámom lenne a belépési kódom, az egészen egyszerűen kitalálható lenne, beléphetne valaki a kódommal...
Hogy lehet megoldani, hogy a pecsétszámot nyomtassa, s ne a belépési kódot?
6.) Lekérdezéseknél jelenleg csak a felírt gyógyszerek lekérdezésének leehtősége található.
Hogyan lehet a más orvos által más dátummal végzett ellátásokat megtekinteni,
Egy -nem szerencsés módszer - hogy az ellátás dátomával léptetve időben vissza lehet nézegetni a korábbi ellátásokat, de akkor a mezők nem láthatóak teljesen.
kellene ide egy a "Lekérdezések" "Háziorvosi ellátás"-nak megfelelő "Ügyeleti ellátások"lehetőség.
7.) A továbbküldés rovatban nem szerepel sem továbbküldés ténye, sem az adott intézet neve, sem az, hogy mentőszállítás kérésemegrendelése és mentési utalvány nyomtatása történt..
Pedig a programmal írom a beutlót is és a mentőutalványt is.
Megoldható, hogy ezek is rákerüljenek az adott lapra, s a háziorvosi programban megvalósított -a beteg korábbi ellátásának megtekintéséhez hasonlóan - "egészében" jelenjen meg egy ellátás?