dr.Kovács József
Tuesday, July 10, 2012 11:21:54 AM
Originally Posted by: DrKissJudit 

Originally Posted by: Ilona 

Bejelentkezve be vagyok az infomix portálon,épp ezért nem értem,hogy miért nem tudok letölteni. Lehetséges,hogy valamilyen merősítésre lenne szükség ahhoz,hogy le tudjak tölteni ?

Help funkcióból is elérhető a verzióváltó levél.

Ezzel nem is lenne baj,ha a gépre minden verzióváltó fel lenne téve.Épp ezért is szeretném a honlapról letölteni őket,ezért kértem egy kis "Help"-et itt :)

Elvileg kell egy tanusítvány is a letöltésekhez.

dr.Kovács József
DrKissJudit
Tuesday, July 10, 2012 11:29:47 AM
Originally Posted by: dr.Kovács József 

Bejelentkezve be vagyok az infomix portálon,épp ezért nem értem,hogy miért nem tudok letölteni. Lehetséges,hogy valamilyen merősítésre lenne szükség ahhoz,hogy le tudjak tölteni ?

Ezzel nem is lenne baj,ha a gépre minden verzióváltó fel lenne téve.Épp ezért is szeretném a honlapról letölteni őket,ezért kértem egy kis "Help"-et itt :)

Elvileg kell egy tanusítvány is a letöltésekhez.

Ez igaz Dr. Kovács József . Viszont akkor ez azt a kérdést veti fel,hogy vajon mi a Reg.Szám ? Mert hogy a telefonszámon kívül,ezt a számot is kéri.

Varga Sándor
Tuesday, July 10, 2012 11:30:07 AM

A verzióváltó levelek közül a 0-s végű verziók leveleinek elvileg ott kell lennie. Ezek mindig tartalmazzák az esetleg közben kiadott frissítések leveleit is. Pl. az 1.51.0 verzióban benne van az 1.50.1-is. Ezen felül igazából csak az utolsó nem 0-s végűre van szükség, jelen esetben az 1.52.2-re.

Az eredeti problémát okozhatja böngésző beállítás is, a gyorsabb működés érdekében sok adatot tárolnak az internet böngészők, és használatkor ezeket veszik figyelembe. Megpróbálhatja úgy is, hogy teljesen bezárja a böngészőt, és újra elindítja. Ez után lép be az email cím jelszó párossal, és így próbálja meg a verzióváltó levelet letölteni.

Ha így sem menne szívesen segítünk, kérem hívja bármelyik irodánkat.

Varga Sándor
Varga Sándor
Tuesday, July 10, 2012 11:32:32 AM

Ez igaz Dr. Kovács József . Viszont akkor ez azt a kérdést veti fel,hogy vajon mi a Reg.Szám ? Mert hogy a telefonszámon kívül,ezt a számot is kéri.

A regisztrációs szám a program sorszáma, vagy más néven termékszám. Megtalálja a help - névjegy menüpontban.

Varga Sándor
Kharon
Tuesday, July 10, 2012 1:08:57 PM
Originally Posted by: vargas 

A verzióváltó levelek közül a 0-s végű verziók leveleinek elvileg ott kell lennie. Ezek mindig tartalmazzák az esetleg közben kiadott frissítések leveleit is. Pl. az 1.51.0 verzióban benne van az 1.50.1-is. Ezen felül igazából csak az utolsó nem 0-s végűre van szükség, jelen esetben az 1.52.2-re.

Az eredeti problémát okozhatja böngésző beállítás is, a gyorsabb működés érdekében sok adatot tárolnak az internet böngészők, és használatkor ezeket veszik figyelembe. Megpróbálhatja úgy is, hogy teljesen bezárja a böngészőt, és újra elindítja. Ez után lép be az email cím jelszó párossal, és így próbálja meg a verzióváltó levelet letölteni.

Ha így sem menne szívesen segítünk, kérem hívja bármelyik irodánkat.

A doktornő beregisztrált egy új email címmel és megkapta a hozzá tartozó tanúsítványt is, amivel már be tud lépni a portálunkra és letölteni is tud. Mivel a verzióváltó leveleket a visual Ixdoki rendszerhez külön nem lehet a portálról letölteni (a verzió leírások megtalálhatók a frissítésekhez a Letöltések\Alapellátás\visual Ixdoki pontban, de azokat direkten letölteni nem lehet), ezért elküldtük neki a számára szükséges és hiányzó leveleket.

joegyori
Wednesday, July 11, 2012 8:48:50 AM
Bocsánat, nem ismerem még ezt a fórumot, lehet, hogy nem ide kapcsolódik a kérdésem.

Gyermekorvos asszisztense vagyok.

Szeretném tudni, hogy

1. Hol találjuk meg a részletes leírást a rendszerben hogy miként kezeli a testsúly és a testmagasságra vonatkozó adatokat (azaz meddig őrzi meg a régieket, mikor és hogyan emeli be a korábbi adatokat, honnan emeli be, honnan hová kerül át, stb., stb.)

2. A gondozás menüpontban , kik tartoznak a veszélyeztetettek, ill.a betegek közé. (pl. légzőszervi veszélyeztetett-légzőszervi beteg).

ixszeged
Wednesday, July 11, 2012 9:05:50 AM
Originally Posted by: joegyori 

Bocsánat, nem ismerem még ezt a fórumot, lehet, hogy nem ide kapcsolódik a kérdésem.

Gyermekorvos asszisztense vagyok.

Szeretném tudni, hogy

1. Hol találjuk meg a részletes leírást a rendszerben hogy miként kezeli a testsúly és a testmagasságra vonatkozó adatokat (azaz meddig őrzi meg a régieket, mikor és hogyan emeli be a korábbi adatokat, honnan emeli be, honnan hová kerül át, stb., stb.)

2. A gondozás menüpontban , kik tartoznak a veszélyeztetettek, ill.a betegek közé. (pl. légzőszervi veszélyeztetett-légzőszervi beteg).

Testsúly és a testmagasságra vonatkozó adatokat a "Háziorvosi ellátás" ablakon és a "Törzskarton - Alapadatok" fülön lehet karbantartani. A Háziorvosi ellátás ablakon a jobb alsó sarokban a fogaskerékre kattintva elérhető a beállítómenü, ahol megadható, hogy ezek közül melyik adatot, hogyan, és hova emeljen át a program. Részletes leírást az ablakok bal alsó sarkában lévő kérdőjelre kattintva előhozható felhasználói kézikönyvben lehet találni. A felhasználói kézikönyv elérhető online: http://www.infomix.hu/ixportal/help/doki/index.htm 

infomix Kft. Szeged

szeged@infomix.hu

ixszeged
Wednesday, July 11, 2012 10:08:37 AM

Ezt a Karbantartás menüpont -> Kezelés költség anyag -> Gondozás karbantartásnál lehet megnézni/karbantartani.

Pl. Jelentési kód mozgásszervinél a 05 jelenti a betegséget, A ha gyerek, B ha felnőtt. Légzőszervinél hasonló, 04 A ha gyerek, B ha felnőtt. A veszélyeztetett a gyerek, a beteg a felnőtt.

01A = Gyermek obesitas- hypertonia

02A = Gyermek szív és érrendszeri betegség

03A = Gyermek diabetes mellitus

04A = Gyermek asthma- allergia

05A = Gyermek mozgásszervi kórállapot

06A = Gyermek daganatos betegségek

07A = Gyermek pszichiátriai betegségek

01B = Felnőtt hypertonia

02B = Felnőtt ischaemiás szívbetegség

03B = Felnőtt diabetes mellitus

04B = Felnőtt asthma- bronchiale

05B = Felnőtt mozgásszervi kórállapot

06B = Felnőtt daganatos betegségek

07B = Felnőtt pszichiátriai betegségek

infomix Kft. Szeged

szeged@infomix.hu

Varga Sándor
Wednesday, July 11, 2012 11:26:43 AM

Kicsit részletesebben a gondozásokról.

Azt, hogy kiket kell/érdemes a veszélyeztetett illetve a beteg gondozásba felvenni, sajnos én mint informatikus nem tudom megmondani, de ebben remélem a fórumozó orvosaink tudnak majd segíteni.

A program működéséről viszont tudok információt adni.

Maga a gondozás már az előtt része volt a rendszereinknek, mielőtt ezt jelenteni kellett volna, ezért inkább az orvos szakmai adatok beállíthatósága amit le tudok írni.

A program telepítésekor az alap gondozási körök rendelkezésre állnak, de bárki vehet fel saját szakmai megítélése szerint újabb gondozási köröket, és ezeket ugyan úgy teljes értékűként tudja használni, mint ami alapból része a rendszernek.

A Karbantartás - Kezelés költség anyag - Gondozás karbantartás menüpontban lehet a meglévő gondozások adatait módosítani, illetve új gondozási köröket felvenni.

A menüpontba belépve lehet választani a már meglévő gondozási körök közül, vagy az új gombbal lehet új gondozási kört felvenni a rendszerbe.

UserPostedImage

Az Adatok.kapcsolatok fülön két fontos adat állítható be. Ezek a gondozási körhöz tartozó jelentési kód és a BNO tartomány. A jelentési kódnál az OEP rekordképnek megfelelő adatot kell beírni ha olyan új gondozási kört vesz fel, ami Ön szerint jelentendő. Ilyen lehet pl. a különböző típusú diabetes betegségekhez a gondozások létrehozása. Amelyik gondozási körnél itt nincs adat, az nem kerül jelentésre.

A BNO tartománynál megadható a gondozási körhöz egy vagy több BNO kód tartomány. Ha ez meg van adva, akkor az ellátás ablakba beírt aznapi BNO kódok alapján a program felkínálja a gondozásba vételt, ha az beleesik ebbe a tartományba.

UserPostedImage

A képernyőhöz tartozik még egy vizsgálatok lap, ahol beállítható, hogy az adott gondozásba felvett paciensek esetén mely labor vizsgálatok és szakrendelői leletek milyen gyakorisággal esedékesek. Ez az információ az infolapra is kitehető, illetve az ellátás ablak mellé beállítható utolsó vizsgálatok panelen is megjeleníthető. Ennek köszönhetően amikor egy ilyen pacienst látnak el, rögtön szem előtt van, hogy a számára a gondozások miatt fontos vizsgálatok utoljára mikor készültek el, illetve piros színnel kiemelésre kerülnek azok, melyek a beállított időszaknál régebbiek, tehát esedékesek.

UserPostedImage

Varga Sándor
Ilona
  • Ilona
  • Veterán (Szint 20 - Max)
Wednesday, July 11, 2012 3:17:06 PM
Eredetileg általa: csgyula

Eredetileg általa: Ilona

Regisztráció-Újabb törzskarton- alapbetegségek és lezajlott betegségek, választás, felkerül a helyére, a dátum nem íródik be, egyenként nekem kell mindegyikhez beírni. Megoldható a dátum automatikus beemelése? Köszönöm !

Ha a regisztráció,háziorvosi anamnesis menüpontban kivannak töltve a lezajlott és alapbetegségek, akkor az újabb törzskarton menüpontban a program automatikusan beemeli azokat dátummal együtt.

A regisztráció,háziorvosi anamnesis menüpontban a dátumot nem emeli be, ha lezajlott betegséget viszek fel.

K Bálint
Wednesday, July 11, 2012 3:35:08 PM

Eredetileg általa: csgyula

Eredetileg általa: Ilona

Regisztráció-Újabb törzskarton- alapbetegségek és lezajlott betegségek, választás, felkerül a helyére, a dátum nem íródik be, egyenként nekem kell mindegyikhez beírni. Megoldható a dátum automatikus beemelése? Köszönöm !

Ha a regisztráció,háziorvosi anamnesis menüpontban kivannak töltve a lezajlott és alapbetegségek, akkor az újabb törzskarton menüpontban a program automatikusan beemeli azokat dátummal együtt.

A regisztráció,háziorvosi anamnesis menüpontban a dátumot nem emeli be, ha lezajlott betegséget viszek fel.

Azért nem emeli át a dátumot mert itt kell megadni azt, azután tud a program vele dolgozni az újabb törzskartonnál, ott viszont automatikusan beemelődik.

Ilona
  • Ilona
Wednesday, July 11, 2012 3:48:17 PM

Azért nem emeli át a dátumot mert itt kell megadni azt, azután tud a program vele dolgozni az újabb törzskartonnál, ott viszont automatikusan beemelődik.

Erről a témáról már nem akarok többet írni, csak még egyszer annyit : a regisztráció, háziorvos anamnézis menüpontban az alapbetegségnél bemeli a automatikusan a dátumot, a lezajlott betegségnél nem emeli be.

Ha ugyanott az egyiket be tudja emelni, a másikat is jó volna , ha automatikusan tenné....

K Bálint
Wednesday, July 11, 2012 3:51:56 PM

Erről a témáról már nem akarok többet írni, csak még egyszer annyit : a regisztráció, háziorvos anamnézis menüpontban az alapbetegségnél bemeli a automatikusan a dátumot, a lezajlott betegségnél nem emeli be.

Ha ugyanott az egyiket be tudja emelni, a másikat is jó volna , ha automatikusan tenné....

Továbbítom a kérését a fejlesztésre.

Ilona
  • Ilona
Wednesday, July 11, 2012 4:30:16 PM
Köszönöm szépen ! 🙂
rpetra
  • rpetra
Tuesday, July 17, 2012 11:58:13 AM
Egyik Kedves Felhasználónk jelezte felénk, hogy az Online betegszállítás (OMSZ)honlapja nem elérhető.

A weboldalon a következő hibaüzenet látható:

UserPostedImage

A kérdésünk az lenne, hogy más is tapasztalt-e hasonló problémát?

rpetra
  • rpetra
Tuesday, July 17, 2012 12:46:32 PM
Originally Posted by: rpetra 

Egyik Kedves Felhasználónk jelezte felénk, hogy az Online betegszállítás (OMSZ)honlapja nem elérhető.

UserPostedImage

A következő választ kaptuk az Országos Mentőszolgálattól:

"A mellékelt hibaüzenetből már többet is kaptunk eddig. Ebből nem derül ki, hogy mi is a konkrét probléma."

Azt az ígéretet kaptuk,hogy megpróbálják megkeresni a hiba okát, amihez mi is megpróbálunk hozzájárulni azzal, hogy táveléréssel megnézzük hogy milyen esetben jön elő az adott hibaüzenet.. Amint kiderül valami konkrét eredmény, megosztjuk Önökkel is.

További szép napot kíván

az Infomix Kft. csapata

Sz.Beatrix
Tuesday, July 17, 2012 1:58:55 PM
T. Fejlesztők!

A hozott leleteket scenneljük, ami nagyon praktikus és hasznos dolog a visszakeresés szempontjából.

Jó lenne, ha a laborleletek beírásakor is elérhető lenne a scennelő funkció 👏 , - pl. választani lehetne, hogy tételesen szeretném beírni a leleteket, vagy egyben scennelt fényképként elmenteni- mert a kiadott beutalókhoz tudnám rendelni a beérkezett leleteket. Ha esetleg már létezik ez a funkció, csak én nem tudok róla, kérem jelezzék. [bizonyt]

Köszönettel: Sz. Beatrix körzeti nővér

Kharon
Tuesday, July 17, 2012 3:16:54 PM
Originally Posted by: Sz.Beatrix 

T. Fejlesztők!

A hozott leleteket scenneljük, ami nagyon praktikus és hasznos dolog a visszakeresés szempontjából.

Jó lenne, ha a laborleletek beírásakor is elérhető lenne a scennelő funkció 👏 , - pl. választani lehetne, hogy tételesen szeretném beírni a leleteket, vagy egyben scennelt fényképként elmenteni- mert a kiadott beutalókhoz tudnám rendelni a beérkezett leleteket. Ha esetleg már létezik ez a funkció, csak én nem tudok róla, kérem jelezzék. [bizonyt]

Jelenleg olyan lehetőség létezik a programban, hogy azon labor eredmények, melyek a Hozott leletek vagy Kórházi zárójelentések közé lettek felvéve, mint multimédia csatolmány, megjeleníthetőek egy panelen. A panelen a program kigyűjti a páciens valamennyi Hozott lelet és Kórházi záró leletét, amihez multimédia állomány van csatolva (csak azokat), és időrendi sorrendben mutatja azt. A panelt a Laboreredmények ablak jobb alsó sarkában található panel gombra kattintva, (jobb egérgomb: minden egyes ablak nyitáskor megjelenik, bal egérgomb, aktuálisan megjelenik) - majd kiválasztva a Multimédiaként rögzített eredmény opciót - lehet aktiválni.

Ha további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal.

bendelbarna
Wednesday, July 18, 2012 12:24:55 PM
T. Infomix !

Az lenne a kérdésem,hogy a portálról letöltött verzióváltót (.exe formátum) , miután letöltöm és kicsomagolom egy bináris fileként csomagolódik ki. Hogy tudom ezt megnyitni ?

ixszeged
Wednesday, July 18, 2012 12:44:00 PM
Originally Posted by: bendelbarna 

T. Infomix !

Az lenne a kérdésem,hogy a portálról letöltött verzióváltót (.exe formátum) , miután letöltöm és kicsomagolom egy bináris fileként csomagolódik ki. Hogy tudom ezt megnyitni ?

A letöltött .exe fájlt nem szükséges kicsomagolni, az ixintézőben verzióváltáskor kell "Egyéb" helyről kitallózni/megadni a fájl elérési útvonalát és indítani a verzióváltást.

Ha bármi egyéb probléma merülne fel, kérem jelezze.

infomix Kft. Szeged

szeged@infomix.hu

bendelbarna
Wednesday, July 18, 2012 2:42:58 PM
Originally Posted by: ixszeged 

T. Infomix !

A letöltött .exe fájlt nem szükséges kicsomagolni, az ixintézőben verzióváltáskor kell "Egyéb" helyről kitallózni/megadni a fájl elérési útvonalát és indítani a verzióváltást.

Ki szeretném nyomtatni a verzióváltó levelet,de nem verzióváltáskor,ezért szerettem volna valahogy megnyitni.

rpetra
  • rpetra
Wednesday, July 18, 2012 2:52:26 PM

Originally Posted by: ixszeged 

T. Infomix !

Ki szeretném nyomtatni a verzióváltó levelet,de nem verzióváltáskor,ezért szerettem volna valahogy megnyitni.

A verzióváltó levél utólag kinyomtatható a visual Ixdoki programon belülről, a Help/ Verzióváltó levelek menüpontból.

A megjelenő ablakban rá kell kattintani arra a verzióra amelynek levelét ki szeretné nyomtatni, majd kattintson a Megtekint gombra.

A verzióváltó levél megtekintéséhez pdf megtekintő szükséges. (pl.: Adobe Acrobat Reader)

Amennyiben további kérdése lenne forduljon hozzánk bizalommal.

rpetra
  • rpetra
Thursday, July 19, 2012 10:04:07 AM

UserPostedImage

"A mellékelt hibaüzenetből már többet is kaptunk eddig. Ebből nem derül ki, hogy mi is a konkrét probléma."

Azt az ígéretet kaptuk,hogy megpróbálják megkeresni a hiba okát, amihez mi is megpróbálunk hozzájárulni azzal, hogy táveléréssel megnézzük hogy milyen esetben jön elő az adott hibaüzenet.. Amint kiderül valami konkrét eredmény, megosztjuk Önökkel is.

További szép napot kíván

az Infomix Kft. csapata

"Kedves Felhasználók,

az Önök által jelzett hibát a csatolt képernyőmentésen szereplő rendelések alapján sem sikerült reprodukálni. A fejlesztőtől kapott tájékoztatás alapján, nem találták a hiba okát a rendszer naplóiban sem.

Ezért változtatni fognak a naplóbejegyzéseken.

Remélem, hogy átmeneti hibajelenségről van szó és azóta már jól működik a felület."

Kérjük, hogy amennyiben a probléma továbbra is fenn áll jelezzék felénk.

Sz.Beatrix
Friday, July 20, 2012 12:35:07 PM
Originally Posted by: NViktor 

T. Fejlesztők!

Jelenleg olyan lehetőség létezik a programban, hogy azon labor eredmények, melyek a Hozott leletek vagy Kórházi zárójelentések közé lettek felvéve, mint multimédia csatolmány, megjeleníthetőek egy panelen. A panelen a program kigyűjti a páciens valamennyi Hozott lelet és Kórházi záró leletét, amihez multimédia állomány van csatolva (csak azokat), és időrendi sorrendben mutatja azt. A panelt a Laboreredmények ablak jobb alsó sarkában található panel gombra kattintva, (jobb egérgomb: minden egyes ablak nyitáskor megjelenik, bal egérgomb, aktuálisan megjelenik) - majd kiválasztva a Multimédiaként rögzített eredmény opciót - lehet aktiválni.

T. Viktor!

Köszönöm a hozzászólását a témához, hasznos infó számomra amit írt, de a problémám nem a lekérdezés, hanem a laborlelet beírása. Nem a hozott leleteknél szeretném elhelyezni a laborleletet scennelve, hanem a laborleletek opció alatt, ha lenne rá lehetőség. (Most jobb híján a laborleletet is hozott leletnél (multimedia) tárolom, de egységesebb lenne a dokumentáció, ha külön opció alatt tudnám visszanézni a labor és az egyéb szakrendelések leleteit.) Nem nagy probléma kibírható, hogy kicsit keresgélni kell, de ha mód van rá, szeretnék egy multimédiás opciót a laboreredmények beírásáshoz is.

Köszönettel: Sz. Beatrix

dr.Kovács József
Friday, July 20, 2012 12:53:11 PM

T. Fejlesztők!

T. Viktor!

Köszönöm a hozzászólását a témához, hasznos infó számomra amit írt, de a problémám nem a lekérdezés, hanem a laborlelet beírása. Nem a hozott leleteknél szeretném elhelyezni a laborleletet scennelve, hanem a laborleletek opció alatt, ha lenne rá lehetőség. (Most jobb híján a laborleletet is hozott leletnél (multimedia) tárolom, de egységesebb lenne a dokumentáció, ha külön opció alatt tudnám visszanézni a labor és az egyéb szakrendelések leleteit.) Nem nagy probléma kibírható, hogy kicsit keresgélni kell, de ha mód van rá, szeretnék egy multimédiás opciót a laboreredmények beírásáshoz is.

A laborlelet bevitelénél, mint multimédia, ki lehet jelölni a szakrendelések közül, hogy labor. Amennyiben ez megtörténtik, könnyebb visszakeresni.

dr.Kovács József
rpetra
  • rpetra
Friday, July 20, 2012 1:26:14 PM

T. Fejlesztők!

T. Viktor!

A jelenlegi struktúrában a hozott lelethez lehet csatolni multimédia állományt. Ahogy Kovács dr. is írta a hozott leletnél egy „Labor” szakrendelés is fel van sorolva. A korábbi hozzászólásban már felírt megtekintő panel úgy működik, hogy automatikusan a labor lelet dátumához legközelebbi dátumú hozott leletet mutatja. Praktikusan ha a „Labor” hozott lelet és a valódi labor lelet dátuma megegyezik, akkor azt mutatja.

Fejlesztésként azt lehet megoldani, hogy:

- a lekérdezésben a labor eredménynél ha ugyanazzal a dátummal van „Labor” hozott lelet, akkor látszódjon mint multimédia felirat (hasonlóan ahogy a hozott lelet lekérdezésben is látszódik),

- a labor eredmény felvitelekor legyen egy nyomógomb, aminek hatására tulajdonképpen egy új „Labor” hozott lelet nyílik, ahol felvihető az eredmény multimédiaként.

bendelbarna
Friday, July 20, 2012 5:37:27 PM
Az lenne a kérdésem,hogy egy korábbi közgyógy igazolást hogy tudnék kinyomtatni,mert a program felajánlja ugyan,hogy eltárolja az előző igazolást,viszont azt nem tudom,hogy hová tárolja el,így ezt honnan tudnám ismét kinyomtatni ?
dr.mile.gyula@gmail.com
Friday, July 20, 2012 8:30:58 PM

Az lenne a kérdésem,hogy egy korábbi közgyógy igazolást hogy tudnék kinyomtatni,mert a program felajánlja ugyan,hogy eltárolja az előző igazolást,viszont azt nem tudom,hogy hová tárolja el,így ezt honnan tudnám ismét kinyomtatni ?

Napi tevékenység - Közgyógy kezelés : itt kiválasztom a kérdéses Háziorvosi igazolás dátumát ráállva a lenti Igazolás gombbal felnyitom a márt ismert nyomtatási menüt és kinyomtatom újra az Igazolást.

Tehát tárolási Könyvtár : Napi tevékenység - Közgyógy kezelés menüpont.

bendelbarna
Monday, July 23, 2012 12:44:18 PM
Originally Posted by: dr.mile.gyula@gmail.com 

Napi tevékenység - Közgyógy kezelés : itt kiválasztom a kérdéses Háziorvosi igazolás dátumát ráállva a lenti Igazolás gombbal felnyitom a márt ismert nyomtatási menüt és kinyomtatom újra az Igazolást.

Tehát tárolási Könyvtár : Napi tevékenység - Közgyógy kezelés menüpont.

Köszönöm szépen a segítséget !

Gál Andi
Tuesday, July 24, 2012 10:10:34 AM
Kérdés!

Ritalin 10 mg. A program szerint közgyógyellátásra adható! Megcsináltuk az alanyi jogú közgyógyhoz a gyógyszer listát,majd visszajött a beteg egy határozattal,miszerint a jóváhagyott gyógyszerkeret alapján a Ritalint nem vették figyelembe!Telefon az OEP-nek! Válasz:nem támogatott készítmény,ezért nem lehet figyelembe venni! Most akkor írható közgyógyra,vagy nem?

Köszönöm!

Similar Topics
Users browsing this topic