"Új internetes rendszer került bevezetésre a betegszállítás leadásánál. Ami eddig többé kevésbé jól ment, le tudtuk adni interneten a rendelést, azt megint átvariálták. Új oldal, új program. Persze az eddigi regisztrációkat nem vitték át, lehet mindenkinek újra regisztrálni. Jó játék.
Persze regisztrálni nem tudtam, mert a rendszer azt írja ki, hogy ezen a pecsétszámon már valaki regisztrált. Faxa. De a régi jelszóval meg már nem lehet belépni. Sakk matt.
Örülök, hogy ilyen jól elő van készítve minden, amikor valami új dolgot vezetnek be!!
Persze tájékoztatás az zéró. Köszönjük OMSZ!!!"
"adnak jelszót hamar ideigleneset emailt írtunk a megadott címre."
"A rendszergazdát nyilvánosan felkötném.
A program érzékeli, hogy már regisztrálva vagyunk, de nem enged be. Kérdés:
1. Miért nem lehetett már október 1 előtt kiküldeni az új jelszavakat?
2. Miért nem jó a régi?
3. A rendszergazdát elvileg e-mailban lehet elérni, de valójában semmilyen válaszra nem képes. Az már jelez valamit, hogy a nevét sem meri kiirni. Ismét elb@....ltáztunk egy csomó pénzt, csak a szoftvert használni nem lehet.... "
"felhasználónév:pecsétszám
jelszó: abc123
Aztán minnyá jelszó módosítás!
"Titkos" úton beszereztem! "
ezt olvastam, közreadom !
Lehet, hogy módosítani kell az online betegszállító menüt ??
Alább néhány kép. Belépni nem enged, újra regisztrálni úgyszintén. Levelemre ( hogyan lehet belépni ?? )ezidáig választ nem kaptam.
A válasz mégis megjött. Felhasználó név a pecsétszám de jelszó az új. Ezzel már beléphetek de : új mezők vannak,illetve eddigi adatok betöltése már nem lehetséges a most meglévő modulból( születési adatok mező megváltozott, Anyja neve új mező, Telefonszám új mező stb ). Ezt a betegszállító online modult újra kell szabni. Sajnos fel kell venni az OMSZ informatikusaival a kapcsolatot a megoldás érdekében.(Ez az utolsó mondat nyilván a doki program programozóinak szólt )
A harmadik kép ízelítő az új felületről, de a felső sorban ott a cím ahonnan az új jelszó megigényelhető.
Edited by user
Friday, October 3, 2014 11:44:00 AM
|
Reason: Not specified