Tisztelt Géczi Gabriella!
Igazán megtisztelő, hogy személyesen írt választ szerény felvetésemre. Köszönöm.
Szerintem sokan vagyunk úgy, hogy néha kicsit sokaljuk a kiadásokat, talán nekem a 100 000-es határ átlépése volt a levélírás ingerküszöbe. Sokan vagyunk szerintem azok között is, akiket valamennyire megnyugtatott az ön válasza. Nem tagadom kormányunk kártyapénz emelése ellenére mi, itt a végeken (értve ez alatt a csökkenő lakosságú kisfalvakat) egyre nehezebb helyzetben vagyunk.
Valóban az éves költség inflációkövető volt eddig, így írásom ebben az ügyben felesleges volt, e mellett továbbra is tartom a felvetésemet abban a kérdésben, hogy ha a biztosítóm a 10 000 ft-os éves kötelező biztosításom esetén el tudja küldeni az értesítő levelet, hogy nekem megfelel-e a következő évi díj, akkor ez önöknél sem lehetne megoldhatatlan.
Sajnos az Ixnet kérdésben engem nem vígasztal, hogy javaslataim már bekerültek a programba, mivel valószínűleg nem lesz újabb 100 ezer forintom az új program megvásárlására. Követendő példának a Microsoft Windows 10 jövendő bevezetését említeném, bár vehetik ezt félig tréfának is.
A további perifériák beszerzésénél biztosan ki fogom kérni az önök véleményét is.
Bízok további eredményes együttműködésünkben, üdvözlettel:
Dr Bakos jános
Kedves Bakos Doktor Úr,
Nagy szeretettel üdvözlöm ezen a fórumunkon is Önt, mint régi hűséges felhasználónkat. Örömömre szolgál, hogy megosztotta velünk véleményét – még akkor is, ha bizonyos kérdésekben a „másik oldalon” állunk. Örülök, hogy együttműködésünk , az írásos papír hiányában is működött . Igen, igaza van- az összeg minden évben emelkedett – mi azt gondoltuk, hogy emelkedhetne kicsit többel, Ön pedig annak örülne ha kicsit csökkenne. 2006-ban úgy állapodtunk meg, hogy ez az összeg mindig az infláció mértékével fog emelkedni- elfogadva azt, hogy kb. ennyi az nagyság, objektív mérce, amely mindkettőnknek elfogadható, kiszámítható, tervezhető. Mi ehhez tartottuk magunkat.
Bizonyára előfordult, hogy egyes kérdéseire nem úgy, vagy nem olyan gyorsan reagáltunk, mint Ön elvárta volna – ezért ezúton is elnézését kérem, itt az Ön szava a döntő – s erre nem mentség, hogy nagyon igyekeztünk.
Hozzászólása alapján visszakerestem a nálunk dokumentált fejlesztési kéréseit, melyeket ezúton is köszönök valamennyi orvos kollegája nevében is, akik az óta már használatba vették. Ezek közül mindössze három olyat találtam, ami nem, vagy csak aránytalanul sok fejlesztési ráfordítással lett volna megoldható. Ezek közül két javaslata az újabb Ixnet rendszerünkben már megvalósításra került - mert az újabb technológia lehetővé tette ezek megvalósítását is. Remélem Ön is idővel élvezni fogja előnyeit!
Az egyes perifériák beszerzésekor mindig javasoljuk, hogy a kiszemelt típus ismeretében, ha van rá mód, egyeztessünk a beszerzés előtt, hogy biztosan megfelelő működésre lehessen bírni a programból.
A konkrét scanner esetén az illesztés – lelet beolvasása -, működött. A problémát az okozta, hogy maga a készülék túl profi, nem valódi scanner, hanem egy dokumentum fényképező. Nagyméretű, nagyon nagy felbontású képeket készít, ami a több oldalas leletek esetén csak további jelentős méret növekedéssel fűzhető össze egy fájlba, még a saját szoftverével is. Ha a vásárlás előtt kérdez minket, lehet hogy ezek miatt nem javasoljuk a megvételét.
Nagy szeretettel,
Géczi Gabriella
Kedves Doktor Úr,
Engedje meg, hogy nevesítsem azon fejlesztéseket az elmúlt évekből, melyeket az Ön kért, s kérésére valósultak meg (vagy nem tudtuk megvalósítani):
Egyedi gondozási profilok, ami nem (csak) gondozási körhöz, hanem paciensenként is eltérő, paciensenként szabadon állítható. –Ixnet rendszerünk tudja
BNO adat helye receptírásnál – elkészült
Adagolás kérések, amikor bejött az ellátva adat a rendelet változások miatt – elkészült
OK+ gomb a scannelésnél – elkészült
Duplex nyomtatás – nem megoldható, a duplex a nyomtató beállítása, így minden nyomtatásra érvényes.
visual Ix kiterjesztett monitor használata – nem volt lehetséges, mert maga a visual is egyetlen ablak. Az Ixnetben megoldottuk
Paciens választó képernyőre plusz adat – elkészült
Adatlapoknál másol funkció (új előzőből) – elkészült