Tisztelt Infomix!
Kis időm volt, átnézegettem, hogy milyen kéréssel fordultam Önökhöz és végiggondoltam, hogy kaptam-e választ, történt-e valami a kéréseim ügyében. Itt egy szemelvény a problémákból, amikre nem kaptunk érdemi választ. (Nem válogattam szét az üzem és azháziorvosi dolgokat)
A fentiek rendben is vannak, de a kérésemhez nem sok köze van. A készítményként való figyelést sem kértem feltétlenül, de az szerintem megoldható jelentős időveszteség nélkül, hogy a program figyelmeztessen, ha a KGY-gyal rendelkezőnek nem KGY-os patikaszert készülök felírni, kérdezzen rá, hogy valóban akarom-e, függetlenül attól, hogy van-e helyettesítő szer az aktuális listán.Lehetséges lenne a laborbeutalóra egy olyan gombot tenni, amivel egyszerre többször tudjuk ugyanazt a beutalót kinyomtatni.
Kérem lehetővé tenni, hogy üzemorvosi ellátást Ok-val lezárni ne lehessen, csak ha a minősítés ki van töltve!
Köszönettel vettem ezen probléma megoldását, de rögtön vérszemet is kaptam, mert az is jó lenne, ha a nyomtatás sem indulna el asz alkalmasság kitöltése nélkül. Köszönettel
A kötelező vizsgálatok bevitelénél a nyíllal lehet megtekinteni az előző vizsgálatokat. Nem lehetne megoldani, hogy a pipáláskor az előző vizsgálatokat ráemelje a táblázatra?Akkor már látnám is értelmét az "új" gombnak, aminek megnyomásával a következö-üres-beviteli mezőre ugrana.
köszönettel: Győriné dr. Mező Beáta
A kötelező vizsgálat ablaknál a nyilakkal a programba való rögzítés dátuma látszik és lehet köztük lépegetni, a táblázatban a vizsgálat ideje és érvényessége látszik a vizsgálat megnevezésével. Ha új vizsgálatot visz fel akkor szerepelteti a már előzőleg másik napon rögzített vizsgálatokat is?
Tisztelt Fejlesztők!
Miután rendszeresen 2-3 havi gyógyszert írunk a betegeknek, javasolnám, hogy a szakorvosi javaslatos gyógyszert három hónappal a lejárat előtt jelezze, ne egy hónappal.
Az előjegyzési időpontok is ezt indokolnk.
Köszönettel: Mező Beáta
Van-e lehetőség kilistázni azokat a betegeket, akik vérnyomáscsökkentő ÉS koleszterincsökkentő gyógyszert szednek?
A lényeg itt az ÉS-en van, amivel azt a kívánságomat fejezném ki, hogy egy listán legyenek és csak a mindkét betegségre gyógyszert szedőket keresse ki
Tisztelt Infomix !Fejlesztői kéréssel fordulok Önökhöz. A szakorvosi javaslatok bevitelénél előfordul, hogy nem azt a gyógyszert veszem fel amelyiket a beteg szedi ( mert ugye a hatóanyag alapján több különböző gyógyszernév is lehet ). Ilyen esetben miért nincs csere lehetőség mint pl. a therápiás lapon, ezzel megkönnyítve a munkánkat, mert egy ilyen tévedés sok sok plusz percet vesz igénybe, hogy előről kell mindent kezdeni a csere pedig sokat segítene.
A lakcím változásnál megoldható-e, hogy az utca kerüljön legelső helyre mivel azt használjuk leggyakrabban, jelenleg pedig az útja a legelső és egészen a tetejéig kell a csúszkát vinni, hogy az utcára léphessünk.
Segítségüket előre is köszönöm
Oláh Szilvi Gyál (dr. Mező Beáta assziszt.)
A következő sorokban összegyűjtöttem, hogy mire jutottam a válaszok, fejlesztések kiderítésében, ezeken kívül pedig még hárommal tartozom, amit amint kiderítettem szintén itt fogom megírni, megosztani Önnel :)
"Van-e lehetőség kilistázni azokat a betegeket, akik vérnyomáscsökkentő ÉS koleszterincsökkentő gyógyszert szednek?
A lényeg itt az ÉS-en van, amivel azt a kívánságomat fejezném ki, hogy egy listán legyenek és csak a mindkét betegségre gyógyszert szedőket keresse ki"
K Bálint: "Igen van a napi tevékenység, forgalmi adatok, gyógyszer kimutatás menüpontban kilistázható. Kimutatásnál meg kell adni a vizsgált időszakot, hogy tételes vagy összesítő listát szeretne kérni. A gyógyszer résznél lehetőség van több készítményt vagy hatóanyagot is választani és eszerint elkészíteni a listát."
"Miután rendszeresen 2-3 havi gyógyszert írunk a betegeknek, javasolnám, hogy a szakorvosi javaslatos gyógyszert három hónappal a lejárat előtt jelezze, ne egy hónappal.
Az előjegyzési időpontok is ezt indokolnk."
1.101.0 verzióban fejlesztve
"Lehetséges lenne a laborbeutalóra egy olyan gombot tenni, amivel egyszerre többször tudjuk ugyanazt a beutalót kinyomtatni.
Most a nyár közeledtével több havi adag gyógyszert írunk azoknak is, akik havonta pl. protrombin/INR ellenőrzésen kell átesnie. Több, ugyanolyan laborbeutalóra van szükség. Jól jönne egy gomb, ami alapesetben 1-esre lenne állítva, de én ilyenkor átírhatnám a számot, és annyiszor nyomtatja kia labort.
Segítségüket előre is köszönöm.”
„Még egy kérés: Lehetne, hogy a kgy. lejáratot 3 hónappal hamarabb jelezze a program színeltéréssel?"