Néhány hibám van, szeretnék segítséget kérni.
1. a programból való kilépés során néha valami hibasor generálódik, ami után nem lehet elindítani a szoftvert, csak miután az intézőben adattábla helyreállítást csináltam, ezt követően, indexelve helyreáll. A hiba átlag hetente előjön 1-2 hónapja (kicsit zavaró, habár helyre tudom állítani)
2. egyre gyakrabban (gyak. naponta) beutalóíráskor (akár előre készített panelből, akár csak simán írva) rengeteg hibát generál a program (kb 20 db-ot), leokézva tudom folytatni, de az előre készített panelből eltűnnek az előre beírt adatok. Ha mégsemmel lépek ki a beutaló írása lapról, a következő alkalommal már rendben van minden. Inkább a sokszori enterezés zavaró, meg hát mégiscsak bug...
3. ha valakinek nem lesz tovább közgyógya, annak megszűntével eltűnnek a terápiás lapjáról az állandó gyógyszerei, én meg elfelejtem felírni őket. Ha kérhetném, kerüljenek át a sima terápiás lapra ilyen esetben!
4. az új kgy igazolás kiadásakor át lehet másolni a régi igazolásról a gyógyszereket. Ez nem túl okos megoldás, mivel közben gyakran változott már a gyógyszerelés (ez az utóbbi időben egyre gyakrabban esik meg, tudjuk miért). Lehessen átemelni a gyógyszereket (és lehetőleg egy gombnyomással) a jelenlegi terápiás lapról.
Köszönettel: Dr Novográdecz