Tisztelt Infomix!
Én még itt egyelőre odáig se jutottam el, hogy WAF-SSL tanúsítványt megkapjam, az EESZT oldalon nem megy az aktiválás vagy a bejelentkezés sehogy.
Anélkül meg hiába telepítgettem fel amiket lehetséges, állítottam be a visualcomm-t meg próbálom beállítani a programban az EESZT paramétereket, semmi értelme mert mindenütt a tanúsítványt kéri.
Arra gondoltam h lehet h ez az EESZT bejelentkezési oldal esetleg hibás és ne is erőltessem 1 darabig?
Aztán esetleg az is lehet gond, h annak idején adminisztrátornak az ápolónőmet adtam meg a legelején? Próbáltam már az ő személyijével is fellépni meg a sajátommal is, de sose jó neki, pedig az e-személyi kódokat elfogadja, és először az intézményi O + 6 jegyű OTH azonosítóval (mint felhasználónév) próbálom az aktiválást. Ezután újra kéri a felhasználónevet mielőtt a caphthát. Itt is beírom az előző (intézményi)felhasználónevet, aztán caphthástól nem jó. Próbáltam h ide hol a saját O+pecsétszámomat írom be felhasználóként a saját személyimmel, aztán próbáltam h az ápolónő S+reg.kódját írom és ilyenkor az ő személyijét használjuk, de sehogy se jó. Az e-kapunál se enged semmit letölteni.
Bizonyára ez ahogy tegnap nem sikerült meg ma se, holnap se fog.
Kérdés: Jó megoldás-e h holnap úgy rendelünk ahogy eddig és még 1 jódarabig? Mivelhogy egyelőre a másik alternatíva nem működik.
Vajon más is van aki az EESZT-re nem tudott beaktiválni és nem kapott még ezért tanúsítványt? A telefonon kapott ravasz SMS-es kódot itt őrizgetjük, de egyelőre aktiválódás meg EESZT bejelentkezés nélkül sztem nincs sehol se lehetőségünk élni vele.
Mindösszesen csak ennyi a gondunk momentán. Várunk türelmesen azt majd csak lesz valahogy.