Eredetileg általa: csedo73@gmail.com Ugrás az idézett hozzászóláshoz
Tisztelt Infomix!
Ismételten kérem a szíves segítségüket!
Regisztrált EESZT felhasználóként segítséget szeretnék kérni, mivel a továbbiakban vázolt problémámra 11 alkalommal elküldött e-mail-re sem kaptam választ az EESZT-től. Az adminisztrátorom Németh Tünde nem eü. szakdolgozó. A csatlakozási nyilatkozaton őt jelöltem meg EESZT jogosultság adminisztrátorának. E-mail-ben kapott egy felhasználónevet:X02188 és SMS jelszót, az EESZT ágazati portálon aktíváltuk az e-szig.-ét. Ezekkel sikeresen végrehajtottuk a műszaki csatlakozást, s az ápolónő Vmátrix jogosultság beállítása is ezekkel a kódokkal történt meg. Viszont a fent nevezett adminisztrátorom a felhasználónévvel (X02188) és az indulási jelszóval (19680719) nem tud belépni az e-learningbe (eeszt.aeek.hu) és nem tudja elvégezni a tesztet és ebből kifolyólag nem tudja használni az e-szig.-jét a VisualX program használatakor. Tehát mindenre tudtuk használni a felhasználónevet, csak arra nem amire igazából kell, hogy orvos nélkül be tudjon lépni az EESZ-térbe. Hogyan tovább? Van valakinek valami ötlete? Lehet hogy csak egy homokszem van a fogaskerekek között, csak nem sikerül önállóan megtalálnom. Előre is köszönök minden ötletet. Molnárné dr. Csillag Edina
Kedves Molnárné dr.Csillag Edina,
Szerintem a teszt elvégzése nem akadálya annak, hogy a visualIxdoki-ba belépve az asszisztens csatlakozzon az e-szig használatával a Térhez. Ha jól értem ezzel a névvel és jelszóval aktiválta magát az asszisztens az ágazati portálon keresztül az EESZT-be. Ugyanitt kellett neki belépni, és a jogosultsági matrix-ba megadni önmagának az eü.asszisztens jogot (ahol az orvosnak pedig az orvos jogkört). Ez is megtörtént?? Ha igen, akkor visualIxdoki-ban kell felvenni mint asszisztenst az 1.119-es verzióváltó levélben megadottak szerint. Ebben a folyamatban hol tartanak most?
Természetesen az ágazati portálon az adminisztrátor jogkörét beállítottam a Vmatrix-ban, mint EESZT felhasználót (nem eü. aszisztenst, mert nem eü.szakdolgozó és nincs működési eng. száma)a nővért pedig eü.aszisztensként állítottam be az ágazati portálon, mindkét személyt felvettem a visualIxdoki-ban mint eü. aszisztenst, ennek ellenére se az ápolónő, se az adminisztrátor nem tud belépni a saját szig.-gel EESZT-térbe a visualIX program indításakor-üzenet:sikertelen adatlekérés.Viszont (ápolónőnél, adminisztrátornál) a sikertelen belépéskor megjelenő EESZT ablakban a beállításoknál a tan. útvonala és a tan. jelszó üres (holott már egyszer a csatlakozáskor bemásoltam)Ezt megpróbálom ismét bemásolni, talán sikerrel járok.