Tisztelt Infomix!
Próbáltunk betegadatokat lekérni az EESZT-ből. A tapasztalatok:
1, normál módban nem jön le semmi. Sürgős módban lejönnek a beteg első leletei. Hurrá.
2, az egyik lelet letöltésekor hibaüzenet érkezett a beteg DÖR rendelkezése miatt nem lehet a leletet letölteni. A bácsi 90 éves számítógépet nem is látott soha. Amúgy a többi lelete lejött. (?)
3, A leletet letöltve pdf formátumban kapjuk meg, kicsit körülményes ez a letöltöm, beérkeztetem téma, de hát ez van
3, A programban letöltve beérkeztetve a leletet a következő a gond:
ahogy megnyitjuk a beteg leleteit (tehát csak rákattintok a beteg leletei ikonra!!) az utolsóként beérkeztetett pdf leletet akarja a program letölteni/megnyitni viszont kétszer is. Tehát még leletet ki se választottam, de már töltsem le/nézzem meg az utolsót ami aktuálisan az EESZT-ből letöltött pdf lelet!
Magyarul még leletet ki se választottam, de már indítja a program az alapértelmezett pdf kezelő programot.
Másik gond hogy a pdf fileoknak nincs előnézeti képe, mint a .tiff fileoknak, pedig nagyon jó lenne.
Ezt a pdf kezelést valahogy meg kéne oldani akár egy saját pdf kezelővel, akár egy ingyenesen letölthető alkalmazással, amit valahogy integrálnak a visualba.
Üdvözlettel: Dr Bakos János