...
Segítsem nekem, hogy értsem mi a probléma.
"Rét utcában egyik gépen sem sikerült belépni az EESZT-be"
Ez azt jelenti, hogy az épület egyik rendelőjében sem érhető el az EESZT? Ha így van, akkor érdemes lenne az internet elérést ellenőrizni, mert ott több egymástól független, visual és Ixnet program is működik.
Vagy ez csak egy rendszerre igaz az ott használtak közül, és annak a gépein nem érhető el az EESZT? Ha ez a jelenség, akkor kezdjük az alapoktól, hogy megtaláljuk mi nem működik.
Két beteg ellátása között kérem lépjenek ki a visual-ból, majd lépjenek be újra. Amikor elindul az EESZT esziges azonosítás mi történik? Sikerül belépni, vagy kapnak valamilyen üzenetet?
Internet van, mivel táveléréssel be tudtam lépni dr. Izsák Imola asszisztensének a gépére, ott jelentkezett a receptírásos (receptfeltöltésnél megakadt az élet) probléma. Mivel nem reagált semmire a receptnyomtatás ablak, és az Ixdoki és más hozzá köthető alkalmazás se mutatott hálózati forgalmat perceken át, kiléptem az EESZT-ből, megpróbáltunk újra belépni, de az eszemélyi beolvasásánál megállt az élet (az Ixdokiban forgó logó, eszemélyi beolvasás, de nem szürkül el a kép, nem kezdődik meg az személyi beolvasása (a kártyaolvasó működik, az eszemélyi kliens látja az olvasót és a személyit is)).
Utánakérdeztek, és azt mondták, hogy máshol se megy az épületen belül az EESZT. Ezek alapján viszont lehet, hogy akkor az ETÉR segédprogram lenne a ludas? [zavar]
Viszont nem jelezte az Ixdoki, hogy hiányzik neki a segédprogram.
Most próbáltam hívni őket, de úgy tűnik már nincsenek bent.
Edited by user
Tuesday, November 28, 2017 11:36:28 AM
|
Reason: Not specified