dr.Kovács József
Tuesday, June 26, 2018 10:11:12 AM
Be tudok-e állítani olyan panelt, hogy függőben lévő beutalások? Vagy infolap?
dr.Kovács József
Aranyi Tamás
Tuesday, June 26, 2018 11:18:27 AM
Originally Posted by: dr.Kovács József 

Be tudok-e állítani olyan panelt, hogy függőben lévő beutalások? Vagy infolap?

Tisztelt Doktor Úr!

Az Ixnetben az infólapot ki lehet helyezni mint panelt, mint pl az "EESZT", vagy az "E-mail érkeztetés" panel.

Ezt a szalagvezérlőn a panelek menüpontot választva tudja elérni, itt az "Infolap" menüpontra kattintva kapcsolható be.

Függőben lévő beutalások megjelenítésére nincs bekapcsolható panel.

dr.Kovács József
Wednesday, June 27, 2018 2:48:42 PM
Fonyódi szakrendelőből a leletek letöltése nem sikerült: időtúllépés miatt.
dr.Kovács József
dr.Kovács József
Thursday, June 28, 2018 9:20:53 AM

Nem működik a fonyódi kommunikáció. Másik praxisban sem, úgy hogy szerintem a fonyódi oldalon van a hiba.

dr.Kovács József
Nagy Attila
Thursday, June 28, 2018 9:38:39 AM

Nem működik a fonyódi kommunikáció. Másik praxisban sem, úgy hogy szerintem a fonyódi oldalon van a hiba.

Tisztelt Dr. Kovács József!

Beszéltünk a Fonyódi rendelővel a szerveren windows frissítés futott és újra kell hogy indítsák, ezt most nem tudják megtenni éjjel fogják, ha sikerül akkor holnapra működni fog.

Türelmét köszönjük!

Molnár Valéria
Thursday, June 28, 2018 11:45:15 AM
Szép jó reggelt/délelőttöt/napot !

Érdeklődnék, hogy munkadátumot hogyan lehet állítani, valahogy a HELP-ben leírtnak megfelelően nem sikerül, mindig visszaugrik a mai dátumra. Előre szeretnék dolgozni, beteglátogatásokhoz előre megírni a recepteket.

Köszönettel:

Molnár Valéria

visszamenőleg sikerül, csak előre nem... ezek szerint nem mehetek előre a jövőbe?? 🤨

Gabi
  • Gabi
  • Veterán (Szint 20 - Max)
Thursday, June 28, 2018 12:00:24 PM
Originally Posted by: Molnár Valéria 

Érdeklődnék, hogy munkadátumot hogyan lehet állítani, valahogy a HELP-ben leírtnak megfelelően nem sikerül, mindig visszaugrik a mai dátumra. Előre szeretnék dolgozni, beteglátogatásokhoz előre megírni a recepteket.

Köszönettel:

Molnár Valéria

visszamenőleg sikerül, csak előre nem... ezek szerint nem mehetek előre a jövőbe?? :-s

Szép napot Doktornő!

A beteglátogatáskor megtörtént dolgokat utólag bármikor dokumentálhatja a rendszerbe. Ilyen esetben az EESZT-be kizárólag a e-KAT fog felkerülni. (Beutalók és receptek utólag nem küldhetők be). Ha az ellátás dátuma későbbi (jövőbeli) mint a tényleges idő, úgy az EESZT észleli a hibát, és semmit sem fogad be. Ha Ön szeretne előkészíteni vényeket látogatáshoz, akkor figyelmébe ajánlom a "Bianko recept" funkciónkat. Szívesen megmutatjuk távolival - nézzünk egy Önnek megfelelő időpontot? Ha gondolja, kollegám keresi telefonon!

Gabriella

Molnár Valéria
Thursday, June 28, 2018 12:07:50 PM
Originally Posted by: Gabi 

Köszönettel:

Molnár Valéria

visszamenőleg sikerül, csak előre nem... ezek szerint nem mehetek előre a jövőbe?? :-s

Szép napot Doktornő!

A beteglátogatáskor megtörtént dolgokat utólag bármikor dokumentálhatja a rendszerbe. Ilyen esetben az EESZT-be kizárólag a e-KAT fog felkerülni. (Beutalók és receptek utólag nem küldhetők be). Ha az ellátás dátuma későbbi (jövőbeli) mint a tényleges idő, úgy az EESZT észleli a hibát, és semmit sem fogad be. Ha Ön szeretne előkészíteni vényeket látogatáshoz, akkor figyelmébe ajánlom a "Bianko recept" funkciónkat. Szívesen megmutatjuk távolival - nézzünk egy Önnek megfelelő időpontot? Ha gondolja, kollegám keresi telefonon!

Gabriella

Köszönöm szépen, szoktam bianko recepteket használni, de én a szokásos havi recepteket szeretném előre megírni (van, hogy 10-14 darab, ha meg több hónapra látom el, akkor ennek kb. 2-3x-a, azt akkor mindig aznap, vagy előző nap kellene megírnom?? Vagy a kétféle biankot használni, vagyis kétszer nyomtatni??? Jesszompepi !!!)

Gabi
  • Gabi
Thursday, June 28, 2018 1:16:18 PM

Originally Posted by: Gabi 

Köszönettel:

Molnár Valéria

Szép napot Doktornő!

Gabriella

Köszönöm szépen, szoktam bianko recepteket használni, de én a szokásos havi recepteket szeretném előre megírni (van, hogy 10-14 darab, ha meg több hónapra látom el, akkor ennek kb. 2-3x-a, azt akkor mindig aznap, vagy előző nap kellene megírnom?? Vagy a kétféle biankot használni, vagyis kétszer nyomtatni??? Jesszompepi !!!)

[mosoly]

dr.oremus
Friday, June 29, 2018 7:57:09 AM
Jó reggelt! Az adatvédelmi szabályzatunkhoz szükségünk lenne az Önök adatvédelmi felelősének a nevére, mivel távelérésnél betekinthetnek a betegadatokba.Segítségüket előre is köszönöm.Dr.Orémus Marina
Gabi
  • Gabi
Friday, June 29, 2018 9:40:43 AM
Originally Posted by: dr.oremus 

Jó reggelt! Az adatvédelmi szabályzatunkhoz szükségünk lenne az Önök adatvédelmi felelősének a nevére, mivel távelérésnél betekinthetnek a betegadatokba.Segítségüket előre is köszönöm.Dr.Orémus Marina

Kedves Dr. Orémus Marina,

Küldöm Önnek cégünk jogi szakértőjének válaszát szó szerint idézve:

" sem az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 számú rendelete 37. cikk 1. bekezdése, sem az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 24. § (1) bekezdése rendelkezései szerint az Infomix Kft-nek sem adatvédelmi tisztviselőt, sem adatvédelmi felelőst nem kell kineveznie."

Kedves Doktornő,

Ha a GDPR-al kapcsolatban lennének további kérdései , szívesen továbbítjuk azt jogi szakértőnk felé. Sajnos olyan sok a számunkra is nehezen értelmezhető s nem egyértelmű megfogalmazás, hogy mi sem tudunk mást tenni, mint megbízott szakértőt igénybe venni - s reménykedni hogy egyszer minden tiszta és világos lesz.

Üdvözlettel,

Géczi Gabriella

dr.oremus
Friday, June 29, 2018 11:30:47 AM
Kedves Géczi Gabriella!

Sajnos sehogy sem tudom a válaszát kiemelni, kérném e-mailben nekünk elküldeni, hogy csatolhassam a szabályzathoz. dr.oremus@freemail.hu.

Köszönettel Dr.Orémus Marina

Gabi
  • Gabi
Friday, June 29, 2018 2:14:19 PM
Originally Posted by: dr.oremus 

Kedves Géczi Gabriella!

Sajnos sehogy sem tudom a válaszát kiemelni, kérném e-mailben nekünk elküldeni, hogy csatolhassam a szabályzathoz. dr.oremus@freemail.hu.

Köszönettel Dr.Orémus Marina

Kedves Doktornő!

Privátban küldtem, remélem megfelel!

Gabriella

medicinke
Monday, July 2, 2018 12:51:21 PM
Véletlenül kinyomtattunk egy receptet BNO nélkül, amit azóta ki is váltott a beteg az EESZT alapján.

Így törölni, és újraírni nem merném.

Hogyan tudok utólag BNO-t bevinni a recepthez, hogy a havi jelentésben nem legyen hiba?

A kartont hiába veszem elő, az aznapi dátummal.

Köszönöm

Hajnalné
Monday, July 2, 2018 7:28:36 PM
Tisztelt Infomix!

A pácienseink azt jelezték felénk, hogy az e-mailt amiben dokumentumot küldünk nem lehet a születési dátum jelszóval megnyitni. Leellenőriztük és mi sem tudtuk megnyitni.

Köszönöm

Hajnalné

Varga Sándor
Tuesday, July 3, 2018 8:43:14 AM
Originally Posted by: Hajnalné 

Tisztelt Infomix!

A pácienseink azt jelezték felénk, hogy az e-mailt amiben dokumentumot küldünk nem lehet a születési dátum jelszóval megnyitni. Leellenőriztük és mi sem tudtuk megnyitni.

Köszönöm

Hajnalné

A teszt rendszerünkben nekünk sikerült kicsomagolni. A jelszó a születési dátum pontok, vagy egyéb elválasztó karakterek nélkül, ha pl. valaki 1970.11.01 -én született, akkor a jelszó 19701101

Ha így sem megy, kérem állítson be egy dokumentum küldéshez az infomix@infomix.hu email címet, hogy ellenőrizni tudjuk a jelszavas védelmet.

köszönöm

Varga Sándor
Hajnalné
Tuesday, July 3, 2018 9:03:38 AM
Originally Posted by: vargas 

Tisztelt Infomix!

Köszönöm

Hajnalné

A teszt rendszerünkben nekünk sikerült kicsomagolni. A jelszó a születési dátum pontok, vagy egyéb elválasztó karakterek nélkül, ha pl. valaki 1970.11.01 -én született, akkor a jelszó 19701101

Ha így sem megy, kérem állítson be egy dokumentum küldéshez az infomix@infomix.hu email címet, hogy ellenőrizni tudjuk a jelszavas védelmet.

köszönöm

E-mailben küldtem Önöknek egy dokumentumot.

Köszönöm

Varga Sándor
Tuesday, July 3, 2018 9:12:47 AM

Tisztelt Infomix!

Köszönöm

Hajnalné

köszönöm

Köszönöm

Köszönöm, megkaptuk

Azt le tudná írni, hogy ezt a dokumentumot hogyan küldi el? Melyik program részben, milyen funkción keresztül küldi?

Varga Sándor
Hajnalné
Tuesday, July 3, 2018 9:19:07 AM

Tisztelt Infomix!

Köszönöm

Hajnalné

köszönöm

Köszönöm

Köszönöm, megkaptuk

Azt le tudná írni, hogy ezt a dokumentumot hogyan küldi el? Melyik program részben, milyen funkción keresztül küldi?

Ixnet-en keresztül, e-mail küldés (páciens) használatával.

Varga Sándor
Tuesday, July 3, 2018 9:34:52 AM

Tisztelt Infomix!

Köszönöm

Hajnalné

köszönöm

Köszönöm

Köszönöm, megkaptuk

A csatolt dokumentum ilyen küldésnél milyen módon kerül beemelésre?

Lehet hogy érdemes lenne táveléréssel megnéznünk a teljes folyamatot. Kolléganőm keresi telefonon időpont egyeztetésre.

Varga Sándor
kleh
  • kleh
Tuesday, July 3, 2018 9:41:04 AM
Tisztelt Infomix !

A legutóbbi hozzászólások kapcsán kérdezném, hogy a lelet küldés páciens részére emailben hogyan működik (pár szóban kérném csak összefoglalni). Automatikus folymat? vagy csak az orvos által megnyitott dokumentumokat küldi? vagy mindent az eeszt-ből? Köszönöm ill a legutóbbi rendszer frissítéseket is !

Hajnalné
Tuesday, July 3, 2018 10:50:46 AM

Tisztelt Infomix!

Köszönöm

Hajnalné

köszönöm

Köszönöm

Köszönöm, megkaptuk

Lehet hogy érdemes lenne táveléréssel megnéznünk a teljes folyamatot. Kolléganőm keresi telefonon időpont egyeztetésre.

E-mail küldésen belül a csatolt fájlok téglalapnál, páciens csatolmányaira kattintva, kipipálom amit küldeni szeretnék.

Mórocz Márk
Tuesday, July 3, 2018 11:08:39 AM
Originally Posted by: kleh 

Tisztelt Infomix !

A legutóbbi hozzászólások kapcsán kérdezném, hogy a lelet küldés páciens részére emailben hogyan működik (pár szóban kérném csak összefoglalni). Automatikus folymat? vagy csak az orvos által megnyitott dokumentumokat küldi? vagy mindent az eeszt-ből? Köszönöm ill a legutóbbi rendszer frissítéseket is !

A szalagvezérlőn az Egyéb fül alatt található Paciens email küldés gombbal indítható a funkció. A megjelenő ablakban a Csatolt fájlok mezőtől jobbra található egy zöld ikon (jobb szélső, Paciens csatolmányai). Itt megjelennek a pácienshez eltárolt leletek, itt választhatja ki azokat amiket el szeretne küldeni.

Amennyiben a paciens kartonjára rögzítve lett az email címe, úgy automatikusan beemeli, egyébként kézzel kell beírni. Egyszerre akár több email cím is megadható.

Mint látható, ez a folyamat nem automatikus, manuálisan kell küldeni a leleteket a paciensnek.

A pacienseknek küldhető azonban email automatikusan az EESZT-be felküldött receptekről és beutalókról. Ehhez az EESZT ablakon a Beállításoknál az Egyéb fül alatt kell ezt kipipálni.

Hajnalné
Tuesday, July 3, 2018 1:18:00 PM

Tisztelt Infomix!

Köszönöm

Hajnalné

köszönöm

Köszönöm

Köszönöm, megkaptuk

E-mail küldésen belül a csatolt fájlok téglalapnál, páciens csatolmányaira kattintva, kipipálom amit küldeni szeretnék.

Ha az eeszt lekérdezésnél a megtekintésre kattintok és onnan küldöm el a leletet, akkor jelszó nélkül simán pdf-be elküldi a páciensnek.

medicinke
Tuesday, July 3, 2018 5:25:50 PM
Originally Posted by: MCsaba 

Originally Posted by: medicinke 

Az "Utolsó vizsgálati eredmények" Infolapos panelbe csak az előre megadott pár labort lehet bevarázsolni.

Így a Centurmlabos INR-Protrombint nem tudom kirakni.

Tisztelt Felhasználónk!

Észrevételét továbbítottam fejlesztő kollégáinknak. A módosítás elkészültéről tájékoztatni fogjuk.

Jó lett.

medicinke
Tuesday, July 3, 2018 7:49:31 PM

Originally Posted by: pozsi 

Az új verzióban megjelent, hogy előjegyzésnél a beteg beírás után automatikusan ki is lép.

Szuper.

Lehetne annyit még csiszolni rajta, hogy ne csak előjegyzésnél, hanem Visszarendelésnél is meg legyen ez a lehetőség?

Igen, de az Előjegyzés és a Visszarendelés formon külön-külön beállítással csináljuk meg, mert van, aki pl. a visszarendelésnél mindig becsukja a beírás után, az Előjegyzés ablakot viszont szereti folyamatosan kint hagyni.

Teljesen logikus is így, csak nekem nincsen az a beállítás a visszarendelés beállításai között. Abból kimaradt.

Jó lett, köszönöm.

medicinke
Tuesday, July 3, 2018 8:01:18 PM
A jelszóvédett tömörített fájlos érkeztetés a Centrumlabos laborokra is vonatkozna?

Ha igen, akkor nem működik, ha beírom a központi centrumlabos jelszót, akkor kiírja, hogy hibás.

Egyszer hosszasan üldöztem a Cenrumlabos informatikai főnököt, még az elkülöníthetlen vizelet / vér fvs, vvt problémával (ami azóta is gyötör minket).

Bár az úr igazi menekülőművész, amikor sikerült vele beszélni, azt javasolta, hogy a szerverükről közvetlenül kérjük le a leleteket, akkor a nevekkel sem lenne baj.

Ezt nem lehet valahogy megoldani, ez az emailezés roppant macerás, főleg most, hogy a jelszó is ellenünk van.

FMilan
Wednesday, July 4, 2018 8:34:45 AM

Véletlenül kinyomtattunk egy receptet BNO nélkül, amit azóta ki is váltott a beteg az EESZT alapján.

Hogyan tudok utólag BNO-t bevinni a recepthez, hogy a havi jelentésben nem legyen hiba?

Köszönöm

Ez támogatott készítmény volt, esetleg nem támogatott? BNO hiányzik, esetleg csak a BNO-nál az ellátás oka?

Köszönöm

FMilan
Wednesday, July 4, 2018 8:44:43 AM

A jelszóvédett tömörített fájlos érkeztetés a Centrumlabos laborokra is vonatkozna?

Ha igen, akkor nem működik, ha beírom a központi centrumlabos jelszót, akkor kiírja, hogy hibás.

Egyszer hosszasan üldöztem a Cenrumlabos informatikai főnököt, még az elkülöníthetlen vizelet / vér fvs, vvt problémával (ami azóta is gyötör minket).

Bár az úr igazi menekülőművész, amikor sikerült vele beszélni, azt javasolta, hogy a szerverükről közvetlenül kérjük le a leleteket, akkor a nevekkel sem lenne baj.

Ezt nem lehet valahogy megoldani, ez az emailezés roppant macerás, főleg most, hogy a jelszó is ellenünk van.

Kollégám keresni fogja Önöket távoli elérés miatt.

medicinke
Wednesday, July 4, 2018 8:52:56 AM
Originally Posted by: FMilan 

Köszönöm

Ez támogatott készítmény volt, esetleg nem támogatott? BNO hiányzik, esetleg csak a BNO-nál az ellátás oka?

Köszönöm

Támogatott készítmény volt, a BNO is hiányzik.

A havi jelentésnél látszik, hogy hol a hiány, csak ott nem lehet beleírni.