Tisztelt Infomix !
Bakos Dr. összefoglalta a lényeget, a program funkciót és ablakainak megjelenítését átkéne gondolni. 24 colos monitornál tartunk. Korábban én is jeleztem, hogy az ellátási lapon nincs egy post-itnak megfelelő rész - én a post itot azért nem használom mert még azt is kerülgetni....Új funkciók jelentek meg (pl EEszt) amit folyamatosan használunk, tehát bezárni is már sokszor értelmetlen. De ott a behívó lista is. Egyik funkció, ablak rákerül a másikra. A lényeg, hogy nem akarunk kattingatni, az alapellátsi funkciók legyen szemelőtt nyitva.
Az ellátási 6 nagy rubrikából max az első 4-t használom. Én ezt a 4-t besüríteném balra és a fenmaradó jobb oldalt az EESZT és egyéb választható funkcióknak dedikálnám fix megjelenítéssel - amiknek van értelme és haszna. A jelző adatba pl csak beemelni lehet, beleírni nem, a következő ellátásra nem öklődik át ( de áll van aki használja - sugják már meg hogy mire....de most kitaláltam mi lesz a sorsa - ráhúzom az allergia rubrikát , Bakos Dr. meg lehet ráteszi a post-itját, mert abban a zónában úgysem történik semmi).
Szóval, jó lenne ha születne a fentiekre egy megoldás. Köszönettel, Kovács-Kléh László, Ecser.