Tisztelt Infomix Kft!
Mai lesz az ötödik nap, hogy az Ixnet-tel dolgozunk. Két nap után már azt éreztem, hogy jobb és gyorsabban tudunk vele dolgozni. Nagy-nagy piros pont!!! [minden ok]
Annyi észrevételem volna, hogy a Visual-ban jól működött az, hogy ha a hozott leleteknél megnéztünk egy leletet akkor átállt a státusza megtekintettre. Itt ez sajnos nem működik és hiányzik. Külön kell indítani a menüből ráadásul itt csak a Ixnet-re váltás utáni leleteket tudom megtekintettre állítania korábbi régi MedWorks-ön keresztül letöltött leletekkel nem tudok semmit csinálni ebből a szempontból. Az is lehet, hogy én nem tudom hogyan kell. Minden esetre a Visual-os megoldás könnyebb volt.
Sajnos valami miatt nem jöttek át tökéletesen a hozott (csatolt) leleteink. Volt olyan beteg akinél ellenőriztük, megvolt a lelete a Visual-ban az Ixnet-ben meg sajnos nincs meg. Lehet-e ezzel valamit tenni?
Más: azt kérdezném nem lenne arra valami ötlet, hogy szakorvosi javaslatra 2,3 akár 4 gyógyszerre hoznak papírt egyszerre a betegek. Ilyenkor a dátumok, a pecsétszám és sokszor a BNO kód is azonos. Nem lehetne-e ezeket másolni és beilleszteni a következő gyógyszerhez?
Tompos G.