A "teszt" verzió az én értelmezésem szerint sem azt jelenti, hogy ellenőrizetlenül kiadott verzióváltás. Részt vettem a webes előjegyzés igazi tesztelésében, akkor csak azok kapták a váltást, akik ebben benne voltak. Tapasztalatom szerint jók ezek a kipróbálási lehetőségek, mert fel lehet készülni az éles üzemre.
Azt hiszem nem írtam, hogy ellenőrizetlenül. Látom nem érted, de innentől kezdve nem tudok mit mondani, kérlek értsd meg a "teszt" vagy "béta" vagy egyéb hasonló elnevezéssel kiadott szoftverek az informatikában jelentéssel bírnak, ezt az Infomixnél is tudják, ezért róttam fel nekik. Lehet neked nem megtévesztő, mert nem ismered, nekem megtévesztő mert ismerem.
(mile gyulának is szól: nem vagyok kezdő infomix verziók terén, nem ez téveszt meg, 10 éve frissítgetek verziókat folyamatában, én már azért felemeltem a telefont, mert az 1.27.0 verzió nem simán 1_27_0.exe néven töltődött le, megszokott módon gyula(!), hanem 1_27_0_b.exe néven, mert nekem a "b" rögtön béta, azaz tesztverzió)
No és még egy. "akkor csak azok kapták a váltást, akik ebben benne voltak".
Nem veszed észre, hogy éppen ezt tettem szóvá????
Hogy a tesztverziót kapta mindenki, nem csak akik akarták?
Kérlek!
Somogyi László hozzászólásában nem értem, hogy ha valaki jól átszűri a körzetet az miért okoz értelemszerűen célérték fölötti kezelést. Ezt én nem tapasztalom.
Az átszűrés nem is okoz, de az utána következő élethosszig tartó lelkiismeretes és hozzáértő kezelés viszont igen.
Függ a körzet nagyságától is persze, mert a célértékben nem szerepel sehol az átszűrtek-kiszűrtek száma. Kis körzetben esélyed nincs célérték fölé, de átlagos lélekszámnál, vagy nagyobbnál törvényszerű matematikailag. A célérték : egy a kiszűrtek számától és minőségétől független adminisztratív szám. Ennyi. Kiskörzet virul, nagykörzetből mennek majd "továbbképzésre" rendszeresen.
A téma nem ide való. Ezzel nem zárkózom el a vita elől, email-ben megtalálsz.