kleh
  • kleh
  • Veterán (Szint 20 - Max)
Sunday, July 27, 2025 7:55:23 PM
Tisztelt Infomix !

Számlát szeretnék sztornózni, de nem engedi a rendszer. Áfásan lett kiállítva, de én ÁFA mentes vagyok. 

Köszönettel, Kovács-Kléh László, ecser. 

kleh
  • kleh
Sunday, July 27, 2025 9:05:18 PM
Megoldott végül a számlázási kérdés,arra nem gondoltam,hogy egy helyettes által kiadott számlát én mint rendszer tulajdonos nem tudok módosítani ...vissza kell lépni a helyettessel.
Bakos J
  • Bakos J
Monday, July 28, 2025 8:36:09 AM
TIsztelt Medicinke!

Bár nem vagyok Infomixes, de nem gondolnám, hogy az O2 fogyasztást a chatGPT adata szerint kéne beállítani, ami egyébként is csak egy becsült érték adott légköri nyomáson. Mint tudjuk a légnyomás napi szinten változik a hőmérséklet függvényében, nem beszélve arról, hogy a tengerszint feletti magasságól is függ (nem ugyanannyi pl Mátraházán és Szegeden). A másik oldal, hogy a beteg nem percre pontosan 14 órát ül a palack mellett. Így az adagolás teljesen bizonytalan. Mi azt csináljuk, hogy beírjuk ez ellátva ...-ig rublikába, hogy 30 nap és ehhez tartunk.

Üdvözlettel: Dr Bakos 

Originally Posted by: medicinke 

Az oxigén recepttel kapcsolatban lenne kérdésem.

A beteg Oxygen Freelox 32 l cseppfolyós oxigén.

Napi 14 órában kell percenként 2 litert használnia a betegnek.

Ez napi 1680 liter, a 21 liter cseppfolyós oxigén (a ChatGPT szerint) kb 27 000 liter gáz oxigénnek felel meg. Ez így 16 napra elég, kb stimmel is.

A programban az adagolás azonban így nem rögzíthető, sem az össz liter mennyiség, sem a napi adag nem lehet ekkora szám.

Lehetne a gyógyszeradagolásnál a dózist, illetve a liter/tabletta stb tartolomnál is a tárolható szám nagyságát megnövelni?

Paksai Bence
Monday, July 28, 2025 9:27:32 AM
Originally Posted by: Dr. Szél Edit 

Kedves Paksai Bence!

Praktikusabb lenne, ha csak a "Vélemény" ablakba beírtak emelődnének át. A "Beállítások"-ban kiválasztható lenne a lehetőség, mint a "Status átmelése előző ellátásból". 

Köszönöm, 

Kamocsay Gabriella nővér

Tisztelt Kamocsay Gabriella,

Az ön által jelzett fejlesztési kérést a következő számon iktattuk: 54752. Amennyiben a közeljövőben nem találkozik a Verzióváltó levélben a fejlesztéssel, annyiban a fenti számra hivatkozva kérdezheti kollégáinkat a fejlesztés állapotáról. 

Üdvözlettel, 

Paksai Bence

infomix kft.  

Sári László
Wednesday, July 30, 2025 1:21:06 PM
Originally Posted by: dr. Szemerédi László 

Mi azt vettük észre, hogy ha időpontot foglalunk, a kinyomtatott beutalóra nem nyomtatódik rá az időpont, de ha a programban újra megnézzük a beutalót, azon már rajta van. De hiába nyomtatjuk újra, vagy új előzőből, akkor sem nyomtatódik rá.

Originally Posted by: MediAT 

Pedig nagyon jó a felvetés. Én szoktam időpontot foglalni beutaló nélkül igénybevehető rendelésekre, ott is, illetve beutalóköteles rendeléseknél is jó lenne, ha nyomtathatók lennének a foglalás adatai (rendelés neve, finansz.kódja, időpont). Tegnap is lerázták a betegünket a szemészeten, pedig én foglaltam az időpontot. Nem oldható meg fejlesztésként?

Üdvözlettel,

Sziliné Ildikó

Tisztelt Felhasználók!

Többen jelezték már, hogy szeretnék, ha a beutalóra az időpontfoglalás is rákerülne nyomtatáskor. Ezt a fejlesztési igényt továbbítottuk a fejlesztők felé. A fejlesztés nyilvántartási száma: 37032.

Bacskai Mária
Thursday, July 31, 2025 6:19:31 PM
Érdeklődni szeretnék, sikerült-e már valamilyen megoldást találni a problémánkra? Harmadik hete nem tudunk laborleletet rögzíteni a programban, nagyon nehéz így dolgozni.. Ha máshogy nem megy, abban is benne lennék, hogy újratelepítsük a rendszert.

Tisztelettel: Bacskai Mária

K Bálint
Friday, August 1, 2025 8:40:24 AM
Originally Posted by: Bacskai Mária 

Érdeklődni szeretnék, sikerült-e már valamilyen megoldást találni a problémánkra? Harmadik hete nem tudunk laborleletet rögzíteni a programban, nagyon nehéz így dolgozni.. Ha máshogy nem megy, abban is benne lennék, hogy újratelepítsük a rendszert.

Tisztelettel: Bacskai Mária

Tisztelt Dr. Bacskai Mária!

A labor rögzítés problémákat a fejlesztő kollégák nézik kiemelt fontosságúként tekintenek rá. A javítás elkészültéig kérnénk még szíves türelmét.

A kellemetlenségért elnézést kérünk.

Együttműködését és türelmét köszönjük.

Üdvözlettel:

Kurucz Bálint

infomix Kft.