Adrienn!
Az FTP-re feltöltött mentés problémájával kapcsolatban e-mailben küldjön nekünk egy telefonos elérhetőséget és telefonon megkeressük!
Na, ez megoldódott. Köszönöm szépen Zoli!
Adrienn ! A mentésnél megadható hogy adatokat _ Multimédiás adatot_ illesztett ber. adatait mentsem. Ha csak egyre van szükségem ( kisebb a küldendő adatmennyiség ) csak azt kérem tömöríteni-menteni ( pipa a megfelelő helyre ).A többit nyilvánvalóan az illetékesek.
Gyula! A segítő szándékért hálás köszönet, bár a probléma nem ezzel volt. A legfőbb probléma az volt, hogy hiába választottuk ki a multimédiás adatok mentését, nem mentette le, illetve valami egészen mást mentett, mint kellett volna. A másodlagos probléma az volt, hogy az egyedülálló, tömörített mentést nem tudtam ftp-n tölteni, mert akármilyen hibából adódóan valahol mindig elakadt, s nem folytatta tovább. Ezért Kharon egy korábbi, más (de hasonló) problémára tett javaslata alapján daraboltam a tömörített fájlt, s úgy próbálkoztam az ftp-vel, mert így max. az fordulhatott elő, hogy csak egy-egy kisebb fájl(darabot) nem másolt fel, de azt utólag fel tudtam tenni, ha nyitottam neki egy másik mappát. Azért egész más, mintha az egy szem tömörített fájl akad meg mondjuk 30 perc után úgy, hogy a fele már fenn volt, s az egészet kellett újra kezdeni, s mivel a kapcsolati hiba nem hárult el, így ezt egymás után akár 5 alkalommal is elkövette. Na most a feltöltött mentéssel azonban valami mégsem volt rendben, s itt jött a harmadik probléma, hogy nagybátyámat (az ő bt-je használja a programot, én csak besegítek nekik ha baj van) hívták fel, bemutatkoztak neki, elmagyarázták neki hogy mi a gond és mit kellene tenni, csak épp neki kínai volt az egész, s még azt sem jegyezte meg, hogy kivel beszélt. Na ezért kerestem én azt az infomix-es dolgozót, aki felhívta délelőtt nagybátyámat.
Szerencsére az illető nagyon gyorsan rám talált (hamarabb, mint ahogy én találtam volna őrá :)), s bár nem volt egyszerű az eset, de végtelen türelemmel megoldotta a problémánkat, amiért ezer köszönet Neki itt is. Ő Tárnoki Zoltán. Egyúttal pedig kipróbálhattam a nagyszerű távvezérlést is, hihetetlen élmény volt. :)
Edited by moderator
Thursday, January 22, 2009 12:54:53 AM
|
Reason: Not specified