Köszönöm, de ezt tudtam-mármint a TAJ-hoz szükséges jelszót. Van egy e-jelentés programja az OEP-nek, ahova ujabban küldik a havi elszámolást, onnan lehet letölteni, és ahova küldjük a heti jelentést is. A heti jelentéshez automatikuisan beállította az informatikus a jelszót, ez veszett el, így heti jelenteni tudiűunk, de az e-jelentésbe nem tudunk belépni a jelszó nélkül.Ebben kérek segítséget,ha tudnak.Kérik a nevet és a jelszót.
Rendben, így már értem a problémát.
A Visua IxDokiból küldött eljelentések csatolmányait a programon belül is el tudjuk érni, így nincs szükség külön felhasználónév és jelszó megadására (ugyanis mivel a programban már ki van töltve a TAJ ellenőrzéshez szükséges login név és jelszó, mely azonos az e-jelentésnél használatos login név és jelszóval, így a belépést a program ezen adatok meglétének segítségével a háttérben magától elvégzi). Ez utóbbit figyelembe véve írtam le Önnek előző hozzászólásomban a jelszó megküldésének módját, mivel a TAJ ellenőrzéshez, valamint az e-jelentéshez való belépéshez a jelszó egy és ugyanaz.
A csatolmányok megtekintésének lépései a következők:
Lépjünk be az e-jelentés menübe. (Regisztráció - Listák-jelentések - OEP és IBR jelentések, majd itt eJelentés nyomógom)
Belépve az e-jelentés menüpontba, több listázási lehetőségünk ("Beküldés", "Módosítható", "Összes beküldött", melyek közül jelenleg nekünk az "Összes beküldött" lehetőséget kell választani, ahol a program kilistázza, a programból beküldött jelentéseket. (Ezek a lehetőségek az eJelentés nyomógomb alatt sorakoznak fel)
Megkapva a listát, az első oszlopban található rubrikát kipipálva válasszuk ki Azt, a már előzőekben beküldött jelentést, melynek a csatolmányait szeretnénk megtekinteni, majd a pipálást követően lent nyomjuk meg a "Csatolmány megtekintés" nyomógombot, majd a kapott listába, a megfelelő csatolmány melletti gombra kattintva letölti a program az OEP oldaláról a .pdf fájlt.
Azt figyelembe kell venni, hogy a finanszírozással kapcsolatos csatolmányok, melyek a változás jelentéshez kapcsolódnak, 3 hónapos csúszással kerülnek fel, így jelenleg a januári finanszírozást tartalmazó csatolmányt lehet megtekinteni.