Izé, olyankor mi van, ha az ejelentés érvényesítő kódja közel 2 óra múlva jön meg???
Nyilván nem várta ki senki a gépnél. Akkor mi a teendő?
Olyankor már rég kikerült az érvényesítésre vár státuszból, mivel az érvényesítő kód egy óráig érvényes, onnantól csak új beküldés után érkező kóddal érvényesíthető. Ilyenkor egyébként visszakerül a beküldendő listába, tehát nyugodtan lehet újra próbálkozni. Sajnos gyakran előfordul, hogy ehhez hasonló késéssel küldik ki a kódokat.
Gáz. [duhos]
Eddig mindig 1 percen belül jött érvényesítő kód.
Múlt héten történt valami, és nem jönnek a kódot tartalmazó emailek.
Csak nagyon késve.
1. Amíg vártam, különféle postafiókokból bombáztam levelekkel azt a fiókot, ahová a kódot várjuk. Jelzem minden levél megjött marha gyorsan, az oeptől nem.
2. Az előbb végül összejött a beküldés, érvényesítés. Az érdekes benne az, hogy a Mep illetékesével egyszerre néztük, telefon kapcsolatban voltunk, ő már látta, hogy a rendszer legyártotta az érvényesítő levelet, de én csak 22 perc múlva kaptam meg. Ez is valami, legalább egy órán belül van, de a jövőre nézve rosszat sejtek, mivel ez volt a negyedik próbálkozás. Olyan nagyon nyugodtan nem próbálkoznánk, mert a rendelés és a munkaidő nem erre lett kitalálva. [duhos]
3. Nem tudom, másoknál mi a tapasztalat, de itt most drasztikus változás van egyik hétről a másikra.
Ha már telefonáltam, mertem egy javaslattal élni, szinte biztos nem talál meghallgatásra. Lényege, hogy legalább böngészőből belépve látszódjanak a régebben beküldött de nem érvényesített tranzakciók is, és ha 4 beküldésből egyre jön csak érvényesítő kód, akkor így ki lehetne választani melyiket érvényesítjük, mert most csak az utolsó beküldés látszott, amire csak szerencse, hogy jött kód. Szóval lehessen a régebbieket is érvényesíteni, a jobb kommunikáció érdekében. Talán ha többen vagyunk ilyen helyzetben és többen mondjuk...
A Visual Ixdoki előtt ülve biztos egyik orvos vagy nővér sem vár erre órákat, malmozva, helyette később érvényesíthetne, ha az email késik, akár este otthonról.